✅مطالعه بفرمایید، استاد کرمی بزرگوار، چه نکات خوب و ارزشمندی بیان داشته اند 😍😍 :
اینجانب محمد جواد کرمی استاد و محقق طب اسلامی سنتی سالهاست که در زمینه طب تحقیق و تفحص دارم و به لطف خداوند متعال شاگردان بسیار و کلاسهای طبی زیادی برگزار کردم اهل طب خوب بنده را میشناسند
😔اما دردی که سالهاست بر سینه بنده سنگینی میکنید این است 👇👇
بسیاری از افراد را دیده ام که فقط با خواندن یک کتاب بسیار ساده و ابتدایی یا فقط یک دوره چند روزه دست به درمان زده اند
در حالی که علم طب دریایی است عظیم و علمی بسیار لطیف و پیچیده که قرار نیست با اندک سوادی از مزاج شناسی به دنبال درمان رفت، چه بسا خیلی از این افراد همان مزاج شناسی را هم خوب بلد نیستن و صفرا و دم را با هم اشتباه گرفته گاهی به بلغمی سودای میگویند
🔶خاطرم هست جایی برای سرفه به خانمی از اهل شمال جامع و رازیانه و داروی کاشم بسیار داده بودند اما آن شخص هر روز بدتر میشد تا وقتی به بنده تماس گرفت و گفتم گرمی را کنار بگذارید و فقط آب سیب میل کنید و بعد از چند روز شخص تماس گرفت و باتشکر بسیار گفتن کامل خوب شده
خب جناب طبیب چرا تفاوت سرفه گرم را با سرفه سرد نمیدانید
همین گرم و سرد بودن سرفه خودش اقسام دیگری دارد✅
عزیزانی که میخواهند کار درمان انجام دهند حتما باید سالها استاد ببینید کما این که ما خودمان هم نیاز به اساتیدی داریم تا بازهم دربهای علم را به روی ما باز کنند
عزیزان برخی فقط ادعا دارند و وقتی با آنان بحث میشود به جای پذیرفتن اشتباه به دنبال آبروی ما هستن و به همین دلیل است که سالهاست با این افراد بحث نمیکنم شما هم بحت نکنید فقط از آنان فرار کنید 😁😁
#لینک_کانال استاد کرمی کرمانشاهی 👇🏻
@MTIK_KARAMI
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🔸این حقیر که ادعایی ندارم و خاک پای همه مخاطبین گرامی و به خصوص گرد کفش تمام اساتید بزرگوار طبی هستم
❇️طول دوره ی درمان مزاج ها
وقتی طبیب یا درمانگر قصد تجویز دارو یا خوراک دارد، باید با توجه به مزاج فرد، طول دوره درمان مشخص کند، که برای هر طبع به شرح زیر می باشد :
1⃣صفراوی : 40 روز
2⃣دموی : 60 روز
3⃣بلغمی : 90 روز
4⃣سودایی : 120 روز
👆🏻❌میبینید که طول دوره درمان سودایی از همه موارد بیشتر است چون خلط سودا مثل سنگ محکم به بدن میچسبد... و حالا حالاها تکان نمیخورد... اما برخی مواقع، همین صفرا که طول دوره کمتری دارد، به اندازه ی دوبرابر یک سودایی زمان میبرد تا نتیجه دهد.
⏯طبیب توصیه خوراک يا دارو را میچیند و این مدت زمان صبر میکند و بیمار هم باید حتما تمام طول دوره را رعایت نماید...
🔴ممکن است طول دوره تمام شود ولی چند حالت زیر پیش، بیاید 👇🏻 :
🔷١-بهبودی به طور کامل حاصل شود. که در اینصورت طبیب باید فقط توصیه غذایی و پرهیزات را به بیمار بدهد..
🔶٢-بیمار نصف و نیمه نتیجه گرفته باشد... یعنی بعضی موارد رفع شده و برخی همچنان باقی است.. در این صورت بیمار باید یک طول دوره ی دیگر مجددا دارو و درمان را ادامه دهد و بعد از آن، ديگر باید بهبودی به طور کامل حاصل شود.
♦️موردی که بسیار زیاد رخ می دهد 🆘👈🏻٣-بیمار تمام داروها و توصیه ها را به طور کامل در طول دوره انجام داده ولی بهبودی حاصل نشده و نتیجه نگرفته است❗️ در این صورت نباید گفت که طبیب چیزی حالیش نبود یا بلد نبود، باید با انصاف را در نظر گرفت....مع الأسف، باتوجه به نوع خوراکی هایی که در این زمانه مصرف می شود و همچنین عادت بدن و جسم بیشتر مردم به مصرف داروهای شیمیایی، اکثر قریب به اتفاق بیماران بدنشان نسبت به داروهای گیاهی مقاوم شده است... این یعنی چه؟؟ یعنی مثلا شما یک داروی گیاهی میخوری و هیچ تأثیری نمیبینی! 😳 چرا؟ ؟چون آنتی بیوتیک زیاد مصرف کرده ای یا داروهای مسکن و........روغن نباتی بر مغز و قلب و اندام رئیسه ات نفوذ و جذب زیادی داشته است... لذا داروی گیاهی اثر نمیکند و باید چندین بار تکرار شود تا بدن از حالت مقاومت خارج شود ولی عده ای هم اینجور نیستند... مثلا کسی می گوید : من آویشن میخورم هیچ اثری نمیبینم ولی دوستم یا خواهرم یا برادرم همین که نصف استکان میخورد خوب می شود.... علتش همین هاست که بیان کردیم..البته مردم این زمان هم حوصله و تحمل ندارند و میخواهند زود نتیجه بگیرند👉🏻این نیز خودش یک معظل بزرگ است.
🅾پس اگر، تشخیص و تجویز درست باشد و مثلا یک طول دوره درمان گذشت و اثری مشاهده نشد باید صبر کرد، چون ممکن است بدن نسبت به داروی گیاهی مقاوم شده باشد👉🏻♦️این نکته ی بسیار مهمی است .. گاهی درمان بعضی بیماری ها، در صفرا، مثلا، (سه تا)× 40 روز طول دوره دارد..
💢گاهی نیز،تجویز و تشخیص درست است ولی متأسفانه کیفیت داروها بسیار پایین است.. 👉🏻 این مورد خیلی زیاد است...اکثر داروهای طب سنتی و اسلامی به شدت بی کیفیت شده اند و مثلا بیماری که قبلا با یک بسته دارو مشکلش رفع می شد الان باید ده بسته دارو بخورد تا اثر کند، به بیمار گفته ایم برای درمان فلان مشکل روغن بنفشه پایه کنجد در بینی بریز، رفته از جای نامعتبر چند بسته روغن بنفشه خریده و مصرف کرده ، خب اثری نداشته، ولی یک بسته روغن بنفشه از خودمان به وی داده ایم و با همین یک بسته کل مشکل حل شده ... لذا ما میگوییم دست از مرکب یک و دو و سه و چهار و فلان و بسان بردارید و داروهای خانگی و گیاهان دارویی ساده را تجویز کنید تا هم هزینه بیمار پایین بیاید و هم از گیاهان و خوراکی های ساده استفاده کند که کاربرد دیگر نیز در منزل داشته باشد.. مثلا همین رب انار شیرین یا روغن زیتون...در بسیاری موارد به تنهایی، درمان هستند و کاربرد فراوان هم در منزل برای همه اهل خانواده دارد.
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
💢در مطالب قبل عرض کردیم.👇🏻 💯هر فرد کم خون، صفرایی مزاج است. چرا❓ افراد کم خون،هرچه قرص و شربت های
♥️در این مطلب که تگ شده و متون قبل و بعد از آن، راجع به کم خونی و صفرا توضیحات لازم را داده ایم،حتما مطالعه نمایید.
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
#کم_خونی 🌸خلاصه مطلب : سرطان يعنی کم خونی😳 ✅هر فرد کم خون، صفرایی مزاج است. 💢بر اثر غلبه و تداوم
🌡در این مطلب که تگ شده راجع به کم خونی صحبت کردیم 👆🏻
@siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
♥️در این مطلب که تگ شده و متون قبل و بعد از آن، راجع به کم خونی و صفرا توضیحات لازم را داده ایم،حتم
🏵کم کاری تیروئید از صفراست نه از سردی🙂 لطفا بیشتر مطالعه کنید.(برید کتاب بخونید علم تون زیاد کنید، ما ادعایی نداریم،دلمون میسوزه)
🏵همان طور که در مطالب گذشته راجع به کم خونی صحبت کردیم و در ادامه...👇🏻
🏵میدانیم که تمام افراد دارای تالاسمی دچار غلبه ی صفرا هستند.... و اگر بخواهیم درمان را برای این عزیزان به طور کلی محور بندی کنیم باید به رفع صفرا، تقویت و پاکسازی کبد و تقویت قلب پرداخت تا مشکل حل شود.
🏵اما ❌ تقریبا اکثر قریب به اتفاق بیماران تالاسمی و کم خونی شدید و صفرای بسیار بالا، دچار کم کاری تیروئید نیز هستند..
🏵خب اگر علت کم کاری تیروئید، سردی و بلغم است!؟؟ پس چرا این افراد کم کاری تیروئید دارند؟؟ اینها که صفرای خالص هستند؟!! 😅😅 پس لطفا با تحلیل صحبت کنید و همینطور بدون علم نگویید کم کاری تیروئید از سردی است..( این حقیر در این مطالب قصد ندارم علت اصلی را بیان کنم ولی فردی که درمان و تجویز برای او، اهمیت دارد قطعا خودش باید به مطالعه بپردازد تا متوجه شود که صفرا چطور و با چه مکانیسمی، کم کاری تیروئید را باعث می گردد)
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune