🔸#زبان_شناسی
✅ تشخيص کبد چرب روی زبان 😊
👈🏻1⃣رنگ لاشه مایل به سفیدی است
و 2⃣پوشش سفید ضخیم روی همه ای اعضا دیده میشه
👆🏻این دو تا نشونه سرد شدن کل بدن هستن
🔸پس شد، چی!؟؟؟؟! +
❇️پوشش ضخیم کل زبان +ریشه دار بودن پوشش در جایگاه کبد بر روی زبان +لکهای سفید در محل انطباق کبد بر روی لب =کبد چرب
☘ناحیه انطباق کبد روی زبان رو بهتون در عکس نمونه که در متن بعد میارم، نشانه گذاری کردم.
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🔸#زبان_شناسی ✅ تشخيص کبد چرب روی زبان 😊 👈🏻1⃣رنگ لاشه مایل به سفیدی است و 2⃣پوشش سفید ضخیم روی هم
❇️این نمونه رو ببینید عزیزان دلم 👇🏻
عکس و توضیح زیر 👇🏻 :
سیاهدونه | زندگی ایرانی
❇️این نمونه رو ببینید عزیزان دلم 👇🏻 عکس و توضیح زیر 👇🏻 :
🦋ایشون کبد چرب گرید ۲داشتن👆
🦋نشانه های کبد چرب در این فرد
۱-کمرنگ بودن لاشه زبان
۲-وجود پوشش سفید و ضخیم در کل زبان
۳-ریشه دار بودن پوشش در انطباق کبد
☘پس بعد از اینکه علامتهای سردی در کل اندامها رو دیدین،
جایگاه کبد رو بررسی کنید
☘اگر روی جایگاه کبد پوشش سفید ضخیم و مخصوصا ریشه دار بود حتما کبد چربه
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🔸#زبان_شناسی ✅ تشخيص کبد چرب روی زبان 😊 👈🏻1⃣رنگ لاشه مایل به سفیدی است و 2⃣پوشش سفید ضخیم روی هم
🌼پوشش سفید و ضخیم بر روی کل زبان و مخصوصا ریشه دار بودن پوشش در جایگاه کبد و لکهای سفید در محل انطباق کبد بر روی لب نشان از کبد چرب است.
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🌼پوشش سفید و ضخیم بر روی کل زبان و مخصوصا ریشه دار بودن پوشش در جایگاه کبد و لکهای سفید در محل انطب
💐هیچ منتي در کار نیست. خاک پای شما هستم.😔
اما این مطالب در هیچ کلاسی گفته نمیشه،استفاده ببرید. همین. طبیب خانواده ی خودتان باشید.
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🔸#زبان_شناسی ✅ تشخيص کبد چرب روی زبان 😊 👈🏻1⃣رنگ لاشه مایل به سفیدی است و 2⃣پوشش سفید ضخیم روی هم
جناب شیخ الرئيس ابن سينا میفرماید :
🔴خوردن غذا بلافاصله بعد از غذای هضم نشده قبلی زیانبارترین چیزها برای کبد است و خوردن آب بلافاصله بعد از غذا مخصوصا بعد از ناهار آن هم به طور یک دفعه سر کشیدن آزاردهنده کبد است.
👈🏻""ابن سینا""
🔴👈 کبد بطور طبیعی مزاج گرم و تر دارد، بنابراین اختلال پیدا کردن کبد، بر اثر عوامل مختلف می تواند توانایی کبد را برای تحلیل و متابولیزه کردن چربی ها کم کند و موجب انباشته شدن چربی در بافت کبد و ایجاد کبد چرب شود.
🔴👈 بنابراین مصرف ترشی ها به ویژه سرکه و آبغوره ، خوراکی های سرد مثل ماست، دوغ ترش، خیار و کدو، همراه با غذای اصلی به خصوص با برنج، و در هم خوری و برهم خوری این موارد باهم، نیز، باعث اختلالات کبد می شود که باید محدود گردند.
🔴👈همچنین کاهش وزن های ناگهانی(هرفردی که به طور ناگهانی کاهش وزن میدهد، نه تنها کبدش چرب میشود، بلکه امکان ابتلای او به دیابت نیز بسیار بالا میرود 🤦🏻♂) ، تغذیه نادرست و مصرف بیش از حد چربی های غیر طبیعی مثل روغن نباتی و کربوهیدرات ها، به همراه گرسنگی طولانی مدت، به ایجاد کبد چرب می انجامد .
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🔸#زبان_شناسی ✅ تشخيص کبد چرب روی زبان 😊 👈🏻1⃣رنگ لاشه مایل به سفیدی است و 2⃣پوشش سفید ضخیم روی هم
✅از جمله علائم عمومی کبد چرب :
🔸درد خفیف در زیر ناحیه دنده سمت راست
🔸خواب آلودگی
🔸حالت شبیه تب کردن به صورت گاه و بیگاه
🔸تشنگی های مقطع
🔘 درد کبد چرب نقطه ای نیست در صورتی که درد سنگ کیسه صفرا نقطه ای است.
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune
🔸آیا میدانستید بیشتر سرکه های سیب موجود در بازار و عطاری ها، مطابق اصول و قواعد ساخته نمیشود و به دلیل هدف های مالی، فرآیند ساخت سرکه، رعایت نمیگردد؟؟ و به همین خاطر نیز تأثیرات کامل و 100 در 100 ندارند؟ (البته اینگونه نیست که اصلا تاثیر نداشته باشند، حداقل 30 درصد خواص را به همراه دارند، اما موضوع بحث ما تاثیر کامل آن است که نتایج بسیار عالی و شگفت انگیز به همراه دارد.)
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🔸آیا میدانستید بیشتر سرکه های سیب موجود در بازار و عطاری ها، مطابق اصول و قواعد ساخته نمیشود و به د
🍎طرز تهیه ی سرکه سیب را طبق قواعد و اصول، خدمت شما مخاطبین عزیز، تقدیم میکنیم.
🍎حتما تهیه و استفاده کنید، چرا که این سرکه برای ایام جوانی و میانسالی بسیار مناسب است و کاربردهای فراوانی نیز دارد. اما به یاد داشته باشید، هرچقدرهم که از خواص سرکه سیب بگوییم، باز هم هیچ سرکه ای نمی تواند جایگزین خواص غیر قابل وصف و اعجاب انگیز سرکه انگور را بگیرد که سرکه انگور سرور و پادشاه تمام سرکه هاست.
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
🔸آیا میدانستید بیشتر سرکه های سیب موجود در بازار و عطاری ها، مطابق اصول و قواعد ساخته نمیشود و به د
😳تهیه ی سرکه سیب نزدیک به ۷ ماه به طول میانجامد(در صورتی که در همه جا حتی عطاری ها، هر دو هفته چند صد لیتر سرکه سیب می سازند🤦🏻♂🤦🏻♂ نمیگوییم این سرکه بی خاصیت است، اما آن تأثیری که باید را ،ندارد،لذا مردم استفاده میکنند و نتیجه لازم را نمیبینند و نا امید می شوند)، اگر ما به سفارشات دینی و فرهنگی خود توجه کنیم که میگوید 👈🏻 اگر هر چیزی طبق اصول خود ساخته یا آموزش داده شود،آسیب ها بسیار کم میشود، سلامتی و امید و پیشرفت نیز در جامعه مسلمانان بسیار بی نظیر خواهد شد، افسوس که کلک و فریب به طمع کسب ثروت، همه را آلوده کرده است.
✅روشی که در ادامه بیان میکنیم بهترین و سادهترین طرز تهیه ی سرکه سیب است.👇🏻
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune
سیاهدونه | زندگی ایرانی
😳تهیه ی سرکه سیب نزدیک به ۷ ماه به طول میانجامد(در صورتی که در همه جا حتی عطاری ها، هر دو هفته چند
🏓طرز تهیه ی سرکه سیب :
🏓به هر میزان که تمایل دارید سیب بخرید. سیب ها را کاملا بشویید و آن ها را خشک کنید.( با سیب نرسیده و کال نمیشود سرکه درست کرد، هرچه سیب، شیرین تر؛ سرکه، دلچسب تر و مناسب تر و پر خاصیت تر)
🏓سپس سیب ها را به چهار قسمت بُرش بزنید. لزومی به جدا کردن هسته های سیب نیست.(هسته سیب، کاربرد درمانی بسیار زیادی دارد)
🏓اجازه دهید تا سیب ها در دمای اتاق برای چند ساعت بمانند تا رنگ آن ها به قهوه ای ، تغییر رنگ پیدا کند.
🏓سیب ها را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و متراکم کنید.
🏓داخل ظرف کمی آب جوشیده ی سرد شده، بریزید تا آنجا که حداقل روی نصف ها سیبها را کاملا بپوشاند.
🏓درب ظرف را با یک پارچه نازک یا توری بپوشانید. نیازی به بستن درب ظرف نیست. این باعث میشود که اکسیژن بیشتری به مخلوط اضافه شود.
🏓ظرف را در یک مکان گرم و تاریک قرار دهید.( به همان نحوی که در طرز تهیه ی سرکه انگور گفتیم) دقت داشته باشید در طی این مدت، پشه ی سرکه به وجود می آید که نه کثیف است و نه مشکل ساز، لطفا کاری به این پشه های ریز نداشته باشید، نه آزار دهنده است نه مشکل دار، بگذارید پشه های ی سرکه کار خود را انجام دهند تا سرکه به سلامت ساخته شود.
🏓به مدت ۶ ماه هر هفته، فقط یکبار، پوشش درب ظرف را برداشته و آن را هم بزنید.
🏓در پایان دوره تخمیر ۶ ماهه میتوانید از سرکه استفاده نمایید. روی سطح سرکه لایه ای از باکتریها وجود دارند که الکل طبیعی را بعد از این مدت ۶ ماهه که طی فرایند طبیعی به دست آمده، به سرکه تبدیل میکنند.
🏓مایع را صاف کرده و در یک ظرف جدید بریزید.
🏓ظرف را مجددا با یک پارچه توری که امکان رسیدن هوا به مایع وجود داشته باشد بپوشانید.
🏓ظرف را به مدت ۴ تا ۶ هفته در یک مکان گرم و تاریک قرار دهید. پس از هفته چهارم میتوانید سرکه را بچشید، اگر طعم و ترشی مناسبی داشت از آن استفاده کنید.
🏓در نهایت، سرکه سیب ساخته شده و میتوانید از آن استفاده نمایید. دقت داشته باشید که این روش،👆🏻 تنها طرز تهیه سرکه سیب است به صورت کاملا طبیعی و بدون افزودن مواد کمکی دیگر.
🏓در دیگر روشها که اشتباه و غلط است، از مخمر، سرکه سیب از قبل، نان، سیب های نرم و له شده که دیگر مصرف نمیشود،چرخ کردن سیب، گرفتن آب سیب با آبمیوه گیری، و... استفاده میکنند که اینکارها خاصیت سرکه را کم میکند. سرکه ای مناسب و عالی و با کیفیت است که بدون هیچ افزودنی و تخمیر مصنوعی، طی فرآیند و اصول، به سرکه تبدیل شود.
.محمد امین احسانیان.
@siyahdune