⭕️ چرا ایران تصمیم به تولید اورانیوم فلزی گرفت؟
♨️ نماینده ایران در آژانسبین المللی انژی اتمی، هدف از تولید سوخت اورانیوم 20 درصدی را تامین نیازهای دارویی کشور دانست و گفت: با ارتقای سوخت عادی 20 درصد از طریق تولید سوخت سیلیساید با غنای تا 20 درصد، کمیت و کیفیت رادیوداروهای تولیدی به نحو چشمگیری ارتقا مییابد. تولید فلز اورانیوم در یکی از مراحل میانی تولید سوخت سیلیساید، ضروری است.
💢 سالانه بیش از 800 هزار نفر بیمار در ایران، از رادیوداروها استفاده میکنند. در مذاکرات وین، هیچ یک از کشورها حاضر به ارائه یک تضمین قطعی در خصوص دادن این سوخت نشدند. ایران، درجاییکه دانش فنی دارد، خود را معطل دیگران نخواهد کرد.
@iran_onlin_ir
⭕️ نفت پایان ائتلاف سعودی و امارات را نوشت!
♨️ ناظران و کارشناسان سیاسی بر این باورند که اختلافات درونی ائتلاف سعودی-اماراتی اختلافات به سطح آمده و فروپاشی آن نزدیک شده است.
🔻 ناظران سیاسی میگویند، بحرانهای اقتصادی عربستان در نتیجه جنگ علیه یمن باعث شده که اختلافاتش با امارات علنی شود.
🔴 آنها تصریح کردند، نوع نگاه حکومت سعودی به کشورهای منطقه خلیجفارس نگاه ارباب و رعیبت است و امیدوار است که روزی همه این کشورها تسلیم سیاستهای آن شوند.
💢 به گفته این کارشناسان، این دولتها دارای حاکمیت نیستند بلکه دولتهای مزدوری هستند که تابع منافع و استراتژیِ حکومت سعودی هستند.
🔻کارشناسان سیاسی تأکید میکنند، حکومت سعودی درصدد حفظ قیمت مشخص نفت است؛ زیرا به دلیل جنگ یمن از بحرانها و چالشهای اقتصادی رنج میبرد و بدهیهای آن بالغ بر 100 میلیارد دلار است.
🔴 به هر حال تقابلهای بیسابقهای که چند روز گذشته میان "عبدالعزیز بن سلمان" وزیر انرژی عربستان و "سهیل المزروعی" همتای اماراتی آغاز شده بیانگر آغاز دور تازه اختلافات ریاض و ابوظبی است. وزیر انرژی عربستان در اقدامی غیرعادی از امارات بهدلیل مخالفت با توافق ریاض و مسکو در اوپک پلاس انتقاد تندی مطرح کرد و مزروعی در پاسخ، عربستان را به تلاش برای تحمیل نظر خود و ترجیح دادن منافعش بر منافع دیگران متهم کرد و گفت، امارات همواره از مواضع عربستان حمایت میکرد و فداکاریهای زیادی برای آن کرده است، اما اکنون میخواهد متناسب فداکاریها و سرمایههای هنگفت خود در صنعت نفت سود عادلانه بهدست بیاورد.
💢 کارشناسان سیاسی، جنگ یمن را اوج اختلافات علنی طرفین سعودی و اماراتی میدانند؛ آنها امیدوار بودند که سرنوشت این جنگ هر چه زودتر یکسره میشود و آنها به راحتی میتواند کیک خوشرنگ یمن را میان خود تقسیم کنند.
@iran_onlin_ir
⭕️ تکراریهایی که سه دهه مدیر بودند/ سرقفلی برخی از پستها به نام چه کسانی خورده است؟
♨️ کارشناسان مطرح میکنند که ریشه بسیاری از مشکلات کشور روشهای مدیریتی و نوع نگرش و همچنین عدم کارآمدی لازم مدیران است. در همین رابطه سئوال اساسی مطرح می شود که آیا با وجود وضعیتی که در کشور به وجود آمده و بسیاری از مشکلات تلنبار شده آیا امیدی به حل مسائل و معضلات وجود دارد؟ کارشناسان ذی ربط در این حوزه نیز پاسخ میدهد که همانطور که این مشکلات به علت ضعف مفرط مدیریتی ایجاد شده است به همین طریق نیز با تغییر رویکرد و استفاده ازمدیران کارآمد و بااراده می توان نه تنها مشکلات را به سرعت حل و فصل کرد بلکه در راه پیشرفت و تعالی جامعه نیز گام بلندی برداشت.
🔻اما بسیاری با ناامیدی بیان میکنند که اگر راه حل مشکلات وجود دارد چرا پس قدمی در این راه برداشته نمیشود و بازهم نه تنها باعث حل مشکلات بلکه شاهد انبار شدن معضلات هستیم. البته این روند طولانی مدت و فرسایشی و عدم حل برخی مشکلات به طور طبیعی باعث ناامیدی بسیاری نسبت به حل و فصل این مسائل می شود و وقتی از امکان برطرف شدن مشکلات سخن به میان می آید برخی عنوان میکنند که این موارد شعاری است و بسیار در این حوزه داد سخن رفته است و کاری از پیش نرفته است.
🔴 اگر به تجربیات گذشته نگاه کنیم ادامه دار شدن مشکلات و تبدیل شدن آن به معضل و بعد گاهی به بحران نیز همین روند مضمحل کننده را نشان میدهد اما با این حال اگر تا حدودی با تاریخ پیشرفت ملل مختلف جهان آشنا باشیم به خوبی می بینیم که بسیاری از پیشرفتها که تا به امروز هم در این کشورها ماندگار شده است طی چند سال اتفاق افتاده است.
💢 بنابراین موضوع مدیریت نیز در این حیطه بسیار مهم و حیاتی است. چندی پیش که اتوبوس خبرنگاران محیط زیستی در تور خبری ارومیه واژگون شد و اصحاب رسانه را داغدار کرد، «عیسی کلانتری» رئیس سازمان محیط زیست با نحوه نشستن خاصاش در برابر گریه و زاری خبرنگار خانمی که در این حادثه حضور داشت، به نوعی باعث خشم افکارعمومی شد. برخی عنوان کردند که این طرز نشستن نشان دهنده آن است که آقای رئیس چندان در این حوزه متاثر نشده وخم به ابرو نیاورده است و این طرز نشستن و زبان بدن نشان دهنده انسانی راحت است. اگر نگاهی به سابقه کاری کلانتری در حوزه مدیریتی بیندازیم متوجه می شویم که سابقه مدیریتی وی در دولتهای مختلف بسیار زیاد است.
🔻 وزیر کشاورزی در سال پایانی دولت های میر حسین موسوی، وزیر در دولتهای اول و دوم اکبر هاشمی رفسنجانی و همچنین وزیر کشاورزی در 3 سال اول دولت اول محمد خاتمی، دوران مسئولیت وزارت کشاورزی نامبرده میباشد. او پس از ادغام دو وزارتخانه کشاورزی و جهاد سازندگی و از سال 1381 با تشکیل خانه کشاورز به عنوان یک تشکل صنفی-سیاسی بخش کشاورزی، دبیرکل آن شده و تاکنون در این سمت فعالیت میکند. حالا کلانتری که سالها در حوزه کشاورزی مدیر و وزیر بوده است به عنوان رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست کشور انتخاب شده و در حال کار است. جالب اینجاست وی یکی از منتقدان اصلی مسئله آب در کشور بوده و بسیاری از منتقدانی که حالا کلانتری را در جایگاه منتقد از نحوه مدیریت آب در کشور می بینند به وی یادآور می شوند که خود او سالها در وزارت کشاوری در نحوه مدیریت آب و وضعیت موجود کشور در این زمینه نقش فعالی داشته است.
🔴 بنابراین شاهد نوعی رسوب مدیریتی در کشور هستیم. مدیرانی که آنقدر در سمتهای مختلف بوده اند که به باور کارشناسان انگیزه لازم و برنامه ریزی مشخص و کارآمدی برای رفع مشکلات در این حوزه را ندارد و تنها از سمتی به سمت دیگر رفته و چندان هم خود اعتقادی به پاسخگویی ندارند زیرا تزلزلی در جایگاهشان نمی بینند و سالهاست که در این پست ها بوده اند و ساختار سیاسی نیز چندان اعتقادی به کنار گذاشتن این افراد ندارد.
💢 بنابراین این رسوب مشکلات که در کشور به نوعی به رسوب مدیریتی که سرقفلی برخی از پست ها در دست یک شخص خاص بوده نیز باز می گردد. در این راستا دولت روحانی که پیرترین دولت بعد از انقلاب بوده است رکورددار استفاده ازمدیرانی است که پیشتر در این جایگاه بوده اند و بازنشستگی را هم در این سمتها تجربه کردهاند در ادامه در جدولی به همین مدیران اشاره می کنیم. موضوعی که به وضوح نشان می دهد که مشکلات در کشور از کجا آب می خورد و چرا ادامه دار شده است.
‼️ جدول ذیل تنها نمونه ای از رسوب مدیریتی در کشور است. بدیهی است بررسی دقیق تر و گستردهتر مدیران حتی در یک سطح پایین تر این جدول را گسترده تر می کند.
@iran_onlin_ir
⭕️ پاسخ رحیم پور ازغدی به سوالی درباره محاکمه دولت روحانی
♨️ حسن رحیم پور ازغدی در توئیتی نوشت:
‼️ سوال) طبق کمترین آمارهای سازمان صنایع و شهرکهای صنعتی ایران، در دوره ریاست جمهوری آقای روحانی از سال 92 تا 99 بیش از 5500 واحد صنعتی و کارخانه تعطیل شدهاند که بزرگترین ضربه به تولید داخلی در 4 دهه پس از انقلاب است. آیا نباید دولت لااقل در دادگاه افکار عمومی پاسخگو باشد؟
🔸 جواب) باید اما ظاهرا نشاید.
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📺سخنرانی حاج آقا قرائتی
✍️موضوع: برای نعمتهای دیگران هم خدارو شکر کن!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چهار سال پیش میگفتند ما با روحانی به جهنم میرویم اما با شما (رئیسی) به بهشت نمیرویم!
اینم از جهنم روحانی با قطعی برق؛ فعلا خودتونو باد بزنید و از جهنم روحانی لذت ببرید!
پ.ن: البته آقای تاجگردون مزد این حرفاشو گرفت و با اینکه به خاطر مشکلاتی که داشت از مجلس پرتش کردن بیرون، دولت روحانی توی بیمه سرمد استخدامش کرد و ماهی ۸۰ میلیون تومان هم بهش حقوق داد!
#قطعی_برق
#مطالبه_استیضاح
#سرطان_اصلاحات_امریکائی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی حرف از بی تدبیری میزنیم منظورمون دقیقا همینه!
ببینید دولت میتوانست از هستهای چه اقدامی برای تامین برق انجام دهد و نداد!
#قطعی_برق #آشوب_خیابانی_آخرین_امید_روحانی
#مطالبه_استیضاح
🔴 افشاگری نماینده تهران از زمین سوخته ای که روحانی تحویل رییسی میدهد!
🔹 سید محمود نبویان: خروجی دولت روحانی در آستانه تحویل به دولت آقای رئیسی این شده است که از ۸۰ میلیون مردم، ۶۰ میلیون معیشتبگیر دارد یعنی دولت روحانی ۶۰ میلیون نفر را نیازمند کردهاست!
🔹 این دولت در هیچ بُعدی در خدمت به مردم موفق نبوده است؛ تنها در یک مورد ۱۰۰ درصد موفق بوده و هیچ چیزی حتی یک درصد هم کم نگذاشته و آن هم ناامید کردن بخشهایی از جامعه نسبت به نظام و انقلاب بوده و این هنر دولت فعلی بوده است.
🔹 اولین چالشی که میخواهم مطرح کنم این است؛ این کسانی که نزدیک به ۴۰ سال همه جای کشور را در دست داشتهاند و همه جا بودهاند، حالا به راحتی خودشان را کنار میکشند و عرصه را به آقای رئیسی تقدیم می کنند که به مردم خدمت کند؟! حتماً اولین چالش بزرگ این است که دسیسه های گوناگونی در انتظار این دولت است؛ لذا مردم به این نکته توجه کنند.
🔹 یادم هست سال اولی که آقای احمدینژاد آمد یکباره آهن افزایش قیمت داشت و یکباره همه پول ها به سمت مسکن، ارز و ... رفت.
🔹 لذا این چالش بزرگی است که منتظر دسیسه های گوناگون تفکری که ۴۰ سال مملکت را در دست داشت باید بود که به راحتی ممکلت را از دست نمی دهند.
🔹 نکته دیگر، بدهکاری های این دولت است؛ حتی اگر عدهای سنگاندازی نکنند! بر اساس گزارشهای مرکز پژوهش ها و سازمان بازرسی و دیوان محاسبات، در سال ۹۸ بدهی دولت به بانک مرکزی و سایر بانک های دولتی و خصوصی - که الان باید ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به این عدد بیفزایید – حدود ۲۲۳ هزار میلیارد تومان بوده است!
🔹 بدهی ناشی از اوراق هم درد دیگر است؛ بودجه دولت از کجا بدست میآید؟ یک دولت مقروض و سرزمین سوخته به آقای رئیسی تحویل شده است. بودجه کشور از نفت و مالیات و بخشی هم از فروش اوراق است.
🔹 سال ۹۲ که آقای روحانی دولت را تحویل گرفت به لحاظ قانونی در بودجه پیشبینی شده ۱۰.۴ درصد حق فروش اوراق داشتهاند که ۴۱.۷ درصد فروش داشتهاند! در سال ۹۳ به دولت ۹.۷ درصد اجازه فروش اوراق داده شده که در عمل ۵۱.۶ درصد فروش داشته است! به این بدهکاریها توجه کنید.
🔹 فروش اوراق یعنی اینکه من و شما سرمایه اندکی داریم و در پروژههای دولت سرمایهگذاری میکنیم، با سود ۲۰-۱۰ درصد، مثلا الان در سال ۱۴۰۰ که سال سررسید اوراق است، دولت آقای رئیسی هرچه درمیآورد باید به عنوان بدهی ناشی از اوراق به مردم بدهد.
🔹 آمار سال ۹۹ را ندارم ولی بدهکاری های دیگر را در نظر بگیرید. بدهکاری تا سال ۹۸ در اوراق ۱۲۵ هزار میلیارد تومان بوده. سال ۹۹ را هم اضافه کنید که حداقل ۲۰۰-۱۵۰ هزار میلیارد تومان بدهی اوراق بهادار میشود.
🔹 بدهکاری دولت به تامین اجتماعی ۳۰۰ و خرده ای هزار میلیارد تومان است. اینها را چه کسی می خواهد پرداخت کند؟! دولت آقای رئیسی هر چه درمیآورد بایدبه طلبکاران پرداخت کند.
🔹 تا همین چند وقت پیش نزدیک ۴.۵۵ میلیون تن ارزاق اساسی مردم در گمرک خوابیده بود، اما دعوای بین روحانی و همتی مانع ترخیص میشد! یکی میگفت ترخیص شود، آن یکی میگفت ترخیص نشود! اینطوری کشور را قفل میکنند.
🔹 چالش بزرگ دیگر دولت آینده مربوط به ذخایر استراتژیک مثل گندم و سویا و ... است که وضع آن اصلاً مطلوب نیست. در حالی که طبق قانون باید چند میلیون تن میشد، حالا به این وضعیت رساندهاند! یعنی یک زمین سوخته ای را به آقای رئیسی تحویل می دهند.
🔹 مهمترین اولویت برای این دولت این است که باید برنامه کوتاه مدت ۶ ماهه تا یک سالهای داشته باشد تا بتواند یک آرامشی به وضع اقتصاد مردم بدهد که این میسر است؛ حداقل جاهایی را که قفل شده باز کند، قفل هایی که زدهاند که نه واردات صورت بگیرد و نه صادرات، اینها را باز کنند. بخشنامههای غیرضروری و دست و پا گیر هم نمونه این قفلهاست که باید باز شود.
#قطعی_برق
#تحویل_زمین_سوخته
#مطالبه_استیضاح
@siyasatemahdavi
🔴وزیر نیرویی که خانوادهاش خارج زندگی میکنند و خودش در هتل، درد مردم را نمیفهمد
🔹منصور حقیقت پور: وقتی آقای روحانی وزیری را انتخاب می کند که زن و بچه او در ایران زندگی نمی کنند تا رنج مشکل بی برقی و گرما را بچشند و خودش نیز تمام دوره خدمتش در هتل اسپیناس اقامت دارد و زندگی می کند، آیا می توان توقع داشت که او درد مردم را بفهمد؟
🔹 از وزیری که در وضعیت و شرایط برابر با کف جامعه زندگی نمی کند و اوضاع اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشور را قابل نمی داند که اعضای خانواده اش در ایران زندگی کنند، چه توقعی می تواند داشت؟ / نامه نیوز
#قطعی_برق
#مطالبه_استیضاح
#آشوب_خیابانی_آخرین_امید_روحانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠
🎥🚨 چگونه دولت روحانی 45.000.000.000.000 تومان از بودجه ایران را تقدیم به دشمنان ایران کرد؟
⭕️ شکایت بزرگ ملت ایران از رئیس_جمهور
#مطالبه_استیضاح 👇🏻
👉🏻 asle90.24on.ir
#روحانی #سرطان_اصلاحات_امریکایی
⚠️قابل توجه عافیت طلبان، بهانه جویان و ولایتمداران ماسکی ⚠️
❌⛔️سکوت جایز نیست⛔️❌
👈"سکوت خواص، کمک به فتنه است." امام خامنه ای؛👇
👈آیت الله خزعلی، سال 78 در خطبه ی نماز جمعه قم خطاب به خاتمی فرمود:
"مبادا بعضی ها مجبور شوند مثل بنی صدر با لباس زنانه فرار کنند!"
⁉️خیلی ها به ایشون انتقاد کردند که چرا جلوتر از رهبری حرکت میکنید؟! رهبری فعلا داره از خاتمی حمایت میکنه...
✅آیت الله خزعلی در اولین فرصت خدمت رهبری رسید و عرض کرد:
"ما از خاتمی بدلایل روشن انتقاد ولی شما از خاتمی حمایت می کنید؛ تکلیف چیست؟"
#امام_خامنه_ای در جواب ایشان فرمودند:
"زمانی که امیرالمومنین علیه السلام سکوت می کردند، عماریاسر و مقداد و ابوذر، فریاد می زدند و روشنگری می کردند.
من حُکم پدر را دارم....
شما به وظیفه خود عمل کنید."
نشرحداکثری
#قطعی_برق
#مطالبه_استیضاح
عباس آخوندی : مسکن_مهر طرح مزخرفیه
زنگنه : ساخت پالایشگاه کثافت کاریه
عیسی کلانتری: خودکفایی کشاورزی مزخرفه
ابتکار: خودرو برقی توجیه اقتصادی ندارد
زیباکلام: انرژی هستهای بدبخت کننده است
نعمتزاده: باید مدیر اقتصادی از خارج وارد کنیم
وزیر نیرو: ساخت نیروگاه توجیه اقتصادی ندارد
...
مدیران کار نکن افسادطلب!
#قطعی_برق
#مطالبه_استیضاح
#سرطان_اصلاحات_امریکائی
🔴 بازی با #برق یک دسیسه مشترک نفوذی ها، دشمنان ایران و دولت روحانی برای بحران سازی است.
در عراق، سوریه و لبنان نیز این پروژه دنبال میشود. حتی در افغانستان.
در عراق تاکنون 45 دکل را منهدم کرده اند. هوشیار باشید این دسیسه را افشا کنید. ساده نگیرید. فقط یک قطع برق ساده نیست.
#شبکه_نفوذ
#جاسوس_MI6
#سرطان_اصلاحات
#هم_دستی_مدیران_بالا_دستی
#خیانت_به_مردم
‼️😳مقام عجیب حضرت ابوالفضل علیه السلام😳‼️
⏪از زبان علامه امینی (ره)👇
https://eitaa.com/joinchat/1481441408C1fabd9c502
😔😔😔😔😔😔😔😔😔
💔اگه از این زمونه خسته شدی بیا...
💔اگه دلت شکسته و بغض گلوت رو گرفته بیا...
💔اگه حاجت داری و مضطر شدی بیا...
🌷کانال باب الحوائج #حضرت_عباس (ع) 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1481441408C1fabd9c502
ایران از تمام کشورها ویروس گرفت
اما هیچ کشوری از ایران ویروس نگرفت.
مشکوک نیست؟😵
حریرچی پاسخگو نیست؟🤪
#مطالبه_استیضاح
#نه_به_طب_صهیونیستی
#واکسن