#همسرداری
#تلنگر
🔴 داستان کادوی ازدواج استاد فاطمی نیا
💠 زمانی كه ازدواج كردم كادوی ازدواجم تابلويی بود كه پدر با دست خود نوشته بودند به عربی با اين مضمون كه:
بپرهيز از ظلم به كسی كه ياوری جز خدا ندارد. اين جملهای است كه اباعبدالله(ع) در لحظه آخر زندگی بر لب آوردند. یکی از علما وقتی اين تابلو را ديدند، گفتند اين را حاج آقا به خاطر همسرشان نوشتهاند كه هميشه در ذهنشان باشد چون يك زن در منزل شوهر همه داشتهاش را میآورد و بايد بدانيم جز خدا پناهي ندارد و نبايد به اين زن بگوييم بالای چشمت ابروست و اگرنه مستقيم وارد جنگ با خدا شدهايم. خداوند در هيچ چيزی شتاب نمیكند مگر ياری به مظلومان.
🆔 @siyasatt
ارتباط موفق_55.mp3
14.15M
🎙 #ازدواج_و_خانواده
💠 پيامبر مهربانیها؛ خَيْرُكُمْ خَيْرُكُمْ لاَِهْلِهِ؛
بهترینِ شما، کسی است که برای خانوادهاش بهترین است.
💠 نمیتوانی در اجتماعِ دوستان، بستگان، همکاران و... محبوب باشی و قدرت جذب بالایی داشته باشی؛ بدون اینکه در خانوادهات محبوب باشی.
[حتی اگر کسی نداند؛ شما فرد محبوبی در خانوادهات نیستی، نَفْسِ دیگران این حقیقت را درک میکند.]
🔸 #استاد_شجاعی 🎤
🆔 @siyasatt
📙❤️ #معرفی_کتاب #چشمهایش
👨🏻🏫نویسنده : #بزرگ_علوی
کتابی که نخستین بار در سال 1331 منتشر شد و پس از انتشار علاوه بر استقبال بینظیر مردم، تاثیر شگرفی بر سبک داستاننویسی نویسندگان پس از خود به وجود آورد. بزرگ علوی با بیانی ساده و با استفاده از شیوه حدس و گمان، داستان زنی از طبقه بالای جامعه در زمان رضاه شاه را بازگو میکند که عاشق نقاشِ معروفی به نام ماکان شده است. استاد ماکان، رهبر تشکیلات زیرزمینی بر ضد حکومت رضا شاه است و فرنگیس به خاطر عشق او وارد مبارزات سیاسی علیه حکومت میشود. اکنون بعد از مرگ استاد ماکان در تبعید و گذشت چندین سال، معروفترین اثر نقاش پردهای از چشمان زنیست که رازهای زیادی را در خود پنهان کرده و ناظم مدرسهای که تابلوهای استاد ماکان در آن نگهداری میشود، به دنبال یافتن آن زن و بر ملا کردن راز نهفته آن چشمهاست.
@siyasatt
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا