♨️جمعیت ایران از 91 میلیون نفر گذشت!
🔹از آخرینباری که جمعیت ایران در اخبار مورد توجه قرار گرفته است، مدتها میگذرد. با توجه به اینکه سرشماری قرار است هر پنج سال یک بار رخ دهد و آمار دقیق منتشر شود، بیشتر باید سراغ سایتهای جهانی رفت تا دریابیم در کنار چند نفر در کشور بزرگمان زندگی میکنیم. به گزارش سایتهای آماری جهان، چند ماه است که جمعیت ایران از 91 میلیون نفر گذشته است
🔹ورلدومترز، سایت مرجعی است که جمعیت کشورهای مختلف جهان را بر اساس آمار ارائهشده، بهطور مستقیم بهروز میکند. در این سایت، جمعیت فعلی کشورمان تا روز دوشنبه 28 مرداد 1403 بر اساس ارزیابی از آخرین دادههای سازمان ملل متحد 91 میلیونو 681 هزارو 315 نفر است
♨️تصاویراز ابر ماه دیشب در آسمان درگز و در پس زمینه برج گالاتا در استامبول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ افتتاح مقام تل زینبیه به طور موقت در ایام اربعین حسینی (ع)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ اعتراف تکاندهنده بایدن در مورد مرگ و کشتار کودکان با اسلحه در ایالاتمتحده!
🔹وقتی در دنیا سفر میکنم شرمنده میشوم. تعداد کودکانی که در آمریکا به دلیل شلیک گلوله کشته میشوند بیش از هر دلیل دیگر است. در آمریکا کودکان بیشتر از سرطان و یا هر دلیل دیگر بر اثر شلیک گلوله میمیرند.
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Coming soon …
و بعد از شاهکار #حَیاتُنا
بریم برای قطعه فاخر اربعین امسال
انشاالله به چشم حضرت بیاد…
حماسه اربعین، مضیف و معماری خانههای عراقی
🔹به خانههای عراقیها دقت کردهاید؟ اگر تجربه پیادهروی ابعین و تجربه یک شب مهمان شدن در خانه عراقیها را داشته باشید حتما متوجه شدهاید که فضای پذیرایی از مهمان در چنین خانههایی به کلی از سایر فضاهای خانه جداست. مضیف به معنای محل ضیافت یا مهمانی، نام فضایی است که تقریبا در همه خانههای عراقی چه خانههای اعیانی و بزرگ و چه حتی خانههای کوچک و محقّر به چشم میخورد. در فرهنگ ایرانی هم مهمان جایگاه ویژهای داشته است و در معماری سنتی ما از فضاهایی همچون مهمانخانه برای حضور مهمان استفاده میشده است.
🔹نکته مشترک فرهنگ ایرانی و فرهنگ عراقی این بوده که هم مهمانخانه ایرانیها و هم مضیف عراقیها، به کلی از فضاهای خصوصی خانه نظیر اتاقها و مطبخ و غیره جدا بوده و مهمان به رغم ارج و منزلت بسیار، اجازه هیچ نوع دسترسی و یا دید به اندرونی و حریم خصوصی صاحبخانه را نداشته است. این نوع معماری، دقیقا منطبق با همان چیزی است که از فرهنگ قرآنی استنتاج میشود: "هلْ أَتاک حديثُ ضَيْفِ إِبْراهِيم الْمُکْرَمِين إِذْ دخلُوا عَلَيْه فَقَالوا سلَامًا قَال سَلَامٌ قَوْمٌ مُّنکَرُون، فَرَاغَ إِلَى أَهْلِهِ فَجاء بِعِجْلٍ سَمِين: آيا خبر مهمانان ارجمند و بزرگوار ابراهيم به تو رسيده است؟ زمانی که بر او وارد شدند، پس سلام گفتند؛ گفت: سلام، مردمی ناشناسيد؛ پس به سوی خانوادهاش بازگشت و گوسالهای فربه [و بريان شده] آورد"(ذاریات/۲۶-۲۴). طبق این آیات، فضای مهمانداری بایستی از آشپزخانه کاملاً جدا باشد زیرا معنای «روغ» که ریشه فعل راغ در آیه "فَرَاغَ إِلَى أَهْلِه" است ايـن است كه انسان طورى برود كه نفهمند براى چه میرود و فی الواقع به معناى پنهانى رفتن است. پس قاعدتا طبق این آیه، مطبخ نباید در دسترس و حتی دید مهمانان باشد زیرا در غیر این صورت، استفاده از فعل «راغ» در این آیات که به معنای رفتن پنهانی ابراهیم(ع) به سوی همسرش جهت تدارک غذا برای مهمانان است هیچ توجیهی نمییابد.
🔹آنچه جای تاسف دارد این است که معماری معاصر چنان فرهنگ ما را تحت تاثیر قرار داده که دیگر، نسلهای جدید و فرزندان ما هیچ درکی از چنین معانی و مفاهیمی ندارند. انواع آشپزخانههای اپن و جزیرهای که کاملا در دسترس و دید فضای پذیرایی هستند نه شانی برای بانوی خانه باقی گذاشته و نه حفظ منزلت مهمان را چنان که باید و شاید میسر میسازد. آنچه جای سوال جدی دارد این است که به رغم گسسته شدن ریشههای فرهنگیِ معماری ایرانی و انقراض پدیدارهایی همچون مهمانخانه در معماری ایرانی، چرا هنوز مضیفها در خانههای عراقی با قدرت به کارکرد خود ادامه میدهند؟! به بیان دیگر، چرا در مقایسه با معماری ما، معماری عراقی هنوز ریشههای هویتی و تمدنی خود را حفظ کرده است؟ دلیل این تفاوت در چیست؟ سستی و کاهلی ما؟ و یا برنامهریزی و تمرکز بیشتر غربیها برای زدودن فرهنگ ایرانی در مقایسه با فرهنگ عراقی؟ و یا ...؟
🔹جالب آنکه ریشه لغوی واژه مهمان هم مویدی است بر تایید لزوم جدایی فضای مهمان از سایر فضاهای خانه؛ زیرا مهمان ترکیبی از دو کلمه «مه» به معنای بزرگ (از کلمه مهتر یا بزرگتر) و کلمه «مان» است که فعلی امری به معنای بمان است؛ لذا مهمان یعنی «بزرگ بمان». حالا سوالی که مطرح میشود این است که اساسا این نوع آپارتمانهای عریان و بدون حریمی که این روزها به اسم خانه به ما قالب میکنند که در آنها هیچ حد و مرزی میان فضاهای خصوصی و عمومی خانه باقی نمانده است چقدر با معنای واژه مهمان سنخیت دارد و اساسا بیتوته و ماندن مهمان یا بزرگ در چنین خانهای که فضای پذیرایی آن دائما مسلط بر فضاهای خصوصی نظیر اتاقها و آشپزخانه و غیره است چقدر میسر است؟ اکنون به این میاندیشم که معماری خانههای عراقی، سهمی انکارناپذیر در شکلگیری حماسه باشکوه اربعین در کشور عراق دارد چراکه اگر آنها هم میراث تمدنی خود را همچون ما با این آپارتمانهای عریان و قوطی کبریتی عوض کرده بودند به احتمال قریب به یقین، توانایی مهمانداری همچون آنچه این روزها شاهدش هستیم را نداشتند.
.
♨️ سخنگوی سپاه پاسداران هم اکنون: رژیم صهیونیستی و شهرک نشینانش فعلا باید تلخی انتظار پاسخ ایران و محور مقاومت را بچشند، زمان در اختیار ماست و هیچکس نمیتواند پیش بینی کند که خونخواهی شهید هنیه چگونه است و ممکن است اینبار پاسخ ما متفاوت با گذشته باشد
🔹پاسخ ایران رژیم صهیونیستی را ادب خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سخنگوی سپاه: صهیونیست ها باید منتظر ضربات حساب شده و دقیق باشند
سردار نائینی در پاسخ به سوالی در خصوص «ابعاد خونخواهی شهید هنیه»:
🔸رژیم صهیونیستی در دو میدان لبنان و غزه شکست را پذیرفته است
🔸فرماندهان سطوح عالی نیروهای مسلح تصمیم گیری در مورد «جنگ، اقدام و پاسخ» همه شرایط را میسنجند و تصمیم دقیق و حسابشده میگیرند
🔸زمان در اختیار ماست و ممکن است دوره انتظار از پاسخ طولانیتر شود
🔸فعلاً صهیونیستها باید در ترس ناشی از دوره انتظار و ابعاد حمله احتمالی ایران و جبهه مقاومت در بی تعادلی به سر ببرند
🔸ممکن است پاسخ ایران هم تکرار عملیاتهای گذشته نباشد
🔸کیفیت پاسخ، سناریوها و ابزارها همیشه یکسان نیست
🔸فرماندهان شجاع جمهوری اسلامی اهل هیچ اقدام شتاب زدهای نیستند
🔸در گذشته هم هیچ تعرضی به اهداف و منافع ایران بدون پاسخ گذاشته نشده است
🔸باید منتظر ضربات حساب شده و دقیق در زمان خودش باشند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه ایده جذابی👏
🔘بدلهای شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در حال خدمت به زائران اباعبدالله در پیاده روی اربعین
#روز_هفتم بر بال ملائک
#سیدکاظم_روحبخش #سفرنامه #خدام_الحسین
@seyyed_kazem_roohbakhsh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔍 بررسي دقیق دکتر محمد علي انصاري مفسر قران درباره واژه #جلباب در قرآن
💥توییت جالب رانیا العسال روزنامه نگار مصری:
💥مهم نیست از چه مذهبی است و عمامه اش چه رنگی دارد؛ همین که آمریکا زیر پاهایش درحال نابود شدن است و کرامت اسلام زنده شده است، کفایت میکند.
26.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽تصاویر کمتر دیده شده از زندگی شخصی امام خمینی
📍ضبط شده توسط خانم #فاطمه_طباطبایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ اگر تا الان تصمیم به سفر اربعین نگرفتید، دل را بزنید به دریای خروشان حسینیان و عزم سفر کنید. این سفر عادی نیست... اگر همچنان تردید دارید به سخنان امیلی گرت ویل، مستندساز انگلیسی گوش کنید و یا علی را بگویید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 کودکان عراقی، از زیباییهای مسیر اربعین
عراقیها به شکل غیرقابل وصفی در ایام اربعین برای خدمترسانی به زوار حسینی از یکدیگر سبقت میگیرند. بین خودشان مشهور است که حتی آدم خسیس، در اربعین مشتش باز میشود و خرج میکند. خمیرمایه اصلی تحقق این خصلت در آنها بیشک حب الحسین است. اما این حب، چگونه میتوانست بدون فرهنگسازی از دوره کودکی مثل شیر مادر با گوشت، پوست و استخوان آنها عجین شود؟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻دکتر سهیلا سامی هستن از شاگردان پرفسور سمیعی؛
+جراح نخبه مغز و اعصاب؛
+که حدود ۱۰۰۰ عمل جراحی موفق تو آلمان انجام داده؛
+توی ۳۵۰۰ جراحی هم بعنوان دستیار و جراح حضور داشته
+حافظ بخشی از قرآن
+به ۴ زبان مسلطه
+و توی آلمان جایگاه مهمی داشته و یک پزشک معروف و حاذق بوده
دکتر سامی بعد از سالها کسب تجربه به ایران برگشت تا تو ایران خدمت کنه.
وطنپرست این شکلیه دوستان 🤌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خادمان امام رضا(ع)، پای کار زائران اربعین حسینی
🔰 برنامه «محفل» به دو زبان فارسی و عربی در مسیر زائران کربلا
🔸ویژه برنامه «محفل» در مسیر پیادهروی کربلا میزبان زائران امام حسین(ع) خواهد بود.
سيد محمدحسین گلپایگانی تهیهکننده برنامه «محفل» در گفتوگو با خبرنگار کیهان گفت: امسال هیئت قرآن برنامه «محفل» در مسیر پیادهروی کربلا میزبان زائران امام حسین علیهالسلام خواهد بود، این میزبانی و محفل قرآنی در مسیر طریقالحسین و در کنار عمود ۱۲۲۲ برقرار است.
🔸وی افزود: روزهای چهارشنبه ۳۱ مرداد، پنجشنبه ۱ شهریور و نیز جمعه ۲ شهریور برنامه «محفل» بهصورت زنده بعد از نماز مغرب و عشا بر روی آنتن شبکه سه سیما میرود.
🔸گلپایگانی همچنین خاطرنشان کرد: میزبانان برنامه و کارشناسان محفلی، حجتالاسلام غلامرضا قاسمیان، حامد شاکرنژاد، احمد ابوالقاسمی و حسین حلو هستند و اجرای برنامه نیز برعهده حسین حلو میباشد.
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راهپیمایی اربعین؛ رسانه بیهمتا
🔸رهبر انقلاب: در دنیای پیچیدهی پُرتبلیغات و پُرهیاهویی که بر بشریّت حاکم است، این حرکت اربعین، یک فریاد رسا و یک رسانهی بیهمتا است.
🔸چنین چیزی وجود ندارد دیگر در دنیا: اینکه میلیونها انسان راه میافتند، نه فقط از یک شهر یا یک کشور [بلکه] از کشورهای مختلف، و نه فقط از یک فرقهی اسلامی [بلکه] فِرَق مختلف اسلامی و حتّی بعضی ادیان غیر اسلامی. این وحدت حسینی [است]. حسین اجتماع عظیمی را درست میکند.
🔸این دلها با هزاران گام در راه است، همه حرکت میکنند، همه راه میافتند به سمت آن معدن و سرچشمهی معنویّت و آزادگی، و این را به رخ دنیای مادّیِ امروز میکشند. و این انشاءالله روزبهروز بایستی حرکت بیشتری بکند و گسترش بیشتری پیدا کند، و البتّه عمق بیشتری هم پیدا کند. ۱۳۹۸/۰۷/۲۱
🏴 #اربعیننوشت(۸)
🚩 کربلا طریق الاقصی...
🗓 ۴ روز تا اربعین حسینی
🔆 مادران بزرگوار، سعی کنند برای
برگزاری مراسم اربعین در خانه از روز قبل
فرزندانشان را آماده کنند؛ به آنها بگویند
فردا اربعین و روز زیارتی خاص
اباعبدالله الحسین(ع) بوده و می خواهیم
از همین راه دور ایشان را زیارت کنیم.
✅ شب قبل به موقع خوابیده، صبح
به موقع بیدار، لباس عزا به تن کنید،
رو به قبله بنشینید، و آماده قرائت زیارت
اربعین با یکدیگر باشید.
📝 «استاد تراشیون»
🚨ادامه دارد...
#اربعین
#امام_حسین
🌐 پایگاه حفظونشر آثار "استاد تراشیون"
| ایتـــا | روبیکا | بله | ویراستی | آپارات |
| سایت | تلگرام | اینستگرام | یوتیوب |
.
♻️ نگویید جا ماندهایم!
کسی که قلب و روحش رفته جامانده نیست.
جامانده کسی است که عشق و شور و طلب زیارت #اربعین به ذهنش هم نمیرسد و علاقهای ندارد.
اگر به هر دلیلی اشتیاق رفتن هست و شرایطش نیست، خیری بوده و ثواب نیت را بردهاید. شاکر باشید و نگویید جامانده ایم.
✍️آیت الله جوادی آملی
هدایت شده از مسجد امام هادی علیه السلام
.
♻️ آموزه زیارت اربعین در بیان آیت الله جوادی آملی
🔰 زیارت اربعین با یک بهای سنگینی به دست آمده است؛ در هر زیارتی ائمه این جمله هایی که گفتند برای ما تابلو و راهنماست؛ مثلاً در زیارت وارث یا سایر زیارت های مانند این، به ما گفتند شما که خون دادید ـ البته اجرتان با خدای سبحان است ـ خون شما یک #پیام_حیات_بخش_تمدنی دارد و آن پیام حیات بخش تمدّنی آن است که شما کشوری که در آن کشور آرمیدید، آن را پاک کردید:
«طِبْتُمْ وَ طَابَتِ الأرْضُ الَّتِی فِیهَا دُفِنْتُم»، این زیارت برای زائر است، نه برای مَزُور، مزور به لقای خدا رفت، چه در سوره مبارکه «بقره»، چه در سوره مبارکه «آل عمران» فرمود: اینها زنده اند؛ «حَی عِنْدَ اللَّهِ مَرْزُوق».
حرف بلندی جناب #سنایی دارد که خیلی ها از مرگ می ترسند و علاقمند به زندگی اند، می گوید همه از مرگ می ترسند، همه علاقمند به حیات اند؛ اما «از این زندگی ترس که اکنون در آنی»، مگر جناب عالی زنده ای؟! شما خیال می کنید هر کسی که نفس می کشد، زنده است! شما می گویید من از مرگ می ترسم؛ بله، مرگ چیز بدی است؛ ولی اینکه شما دارید، مرگ است، «از این زندگی ترس که اکنون در آنی».
این زیارت، تعلیم فرهنگی زائر است که زائر بفهمد که مزور رفته است تا کشور را پاک کند، «طِبْتُمْ وَ طَابَتِ الأرْضُ الَّتِی فِیهَا دُفِنْتُم»؛ کشوری که شما آرمیدید، این کشور پاک است. حالا اگر در چنین کشوری ما اختلاس داشتیم، معلوم می شود که حق شهید را ادا نکردیم، چه رسد به #حق_سید_الشهدا!
باندبازی داشتیم، معلوم می شود که ما حق شهید را رعایت نکردیم؛ آخر اینها فرهنگ ما هست، ما برای چه می رویم زیارت؟! «طِبْتُمْ وَ طَابَتِ الأرْضُ الَّتِی فِیهَا دُفِنْتُم»؛ بعد می گوییم: «یا لَیتَنِی کُنْتُ مَعَکُم»، وقتی خونی بتواند کشوری را متمدّن کند، ای کاش ما هم با شما بودیم!
📚 دیدار اعضای ستاد اربعین با حضرت استاد
تاریخ: 1394/09/08
♨️همه وزرا از مجلس رای اعتماد گرفتند
🔹وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی محمدرضا صالحی امیری ۱۶۸ رای
🔹وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی محمدرضا ظفرقندی ۱۶۳ رای
🔹وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی احمد میدری ۱۹۱ رای
🔹وزارت امور اقتصادی و دارایی جناب آقای عبدالناصر همتی ۱۹۲ رای
🔹وزارت آموزش و پرورش علیرضا کاظمی ۲۶۸ رای
🔹وزارت ارتباطات ستار هاشمی ۲۶۴ رای
🔹وزارت اطلاعات سید اسماعیل خطیب ۲۶۱ رای
🔹وزارت امور خارجه عباس عراقچی ۲۴۷ رای
🔹وزارت کشاورزی غلامرضا نوری قزلجه ۲۵۳ رای
🔹وزارت دادگستری امین حسین رحیمی ۲۶۸ رای
🔹وزارت دفاع عزیز نصیرزاده ۲۸۱ رای
🔹وزارت راه خانم فرزانه صادق مالواجرد ۲۳۱ رای
🔹وزارت صنایع، معادن و تجارت محمد اتابک ۲۳۱ رای
🔹وزارت علوم حسین سیمایی صراف ۲۲۱ رای
🔹وزارت فرهنگ سید عباس صالح شریعتی ۲۷۲ رای
🔹وزارت کشور اسکندر مومنی ۲۵۹ رای
🔹وزارت نفت محسن پاکنژاد ۲۲۲ رای
🔹وزارت نیرو عباس علی آبادی ۲۵۵ رای
🔹وزارت ورزش و جوانان احمد دنیامالی ۲۵۳ رای
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 واکنش پوتین به قرائت آیه شریفه «و ما رمیت اذ رمیت و لکن الله رمی»
🔸رئیس جمهور روسیه در بازدید از یک مسجد در منطقه گروزنی، واکنش جالبی به قرائت آیه شریفه «و ما رمیت اذ رمیت و لکن الله رمی» (آیه ۱۷ سوره انفال) که در زمینه جنگ با کفار است، از خود نشان داد.
🔸این نخستین سفر پوتین به این منطقه واقع در قفقاز شمالی از سال ۲۰۱۱ تاکنون محسوب میشود. سفر غافلگیرکننده پوتین به چچن در بحبوحه تلاش مسکو برای بیرون راندن نیروهای اوکراین از منطقه کورسک انجام شده است؛ حملهای که بزرگترین تجاوز به خاک روسیه از جنگ جهانی دوم تاکنون به شمار میرود.