فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❎ 🎥وابستگی قیمت فولاد داخلی به نرخ دلار
❇️ این گزارش شاهدی بر وابستگی خطرناک قیمت نهاده تولید به نرخ ارز است. با افزایش قیمت دلار، محصولات فولادی گران می شود و به تبع همه چیز گران میشود.
❇️ این پدیده به خاطر ریل گذاری غلط قانونی است که ما به فولادی ها اجازه دادیم محصولشان را به قیمت جهانی ضرب در نرخ دلار نیمایی به مصرف کننده و تولید کننده داخلی بفروشند.
✳️ طبیعی است که با افزایش قیمت دلار، فولادی ها قیمت محصولاتشان را بالا می برند، نتیجه هم این می شود که قیمت مسکن و خودرو و همه محصولاتی که از فولاد استفاده میکنند بالا می رود.
✅ این یعنی قاعده گذاری غلط، یعنی دلاری کردن اقتصاد داخلی، یعنی افزایش هزینه تولید به دست خودمان، یعنی افزایش تورم به دست خودمان، یعنی خودزنی اقتصادی
❎ دنبال شیطنت دلال نگردید، ما خودمان با مقررات گذاری غلط قیمتگذاری محصول فولادی که از انفال متعلق به عموم مردم گرفته میشوند را به نوسانات نرخ ارز وابسته کردیم.
✅ تنها راه نجات: تجدید نظر در مقررات عرضه محصولات فولادی در بورس به قیمت دلاری جهانی (فرمول کنونی: قیمت پایه=۸۰٪ قیمت جهانی × قیمت دلار نیمایی )؛ محصولات پالایشی، پتروشیمی و فولادی نباید دلاری قیمت گذاری شوند.
✍️ محمدجواد توکلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سپیده قلیان لحظاتی پس از ازادی از زندان
آقای اژه ای فقط خواستم بگم دمت گرم، خدا قوت خسته نباشی دلاور.
با همین فرمون ادامه بده👌
فقط اگر به زیر ابروی شما برخوردی نداره، لطفا بفرمایید توضیح بدید متر و معیار این آزادیهای فله ای و گله ای چیه!؟!
سید محمد جواد ابطحی
سپیده قلیان لحظاتی پس از ازادی از زندان آقای اژه ای فقط خواستم بگم دمت گرم، خدا قوت خسته نباشی د
🔴 مطالبه مهم رهبر انقلاب از قوه قضائیه به کجا رسید❓
تیرماه امسال بود که مقام معظم رهبری خطاب به رئیس و مسئولین قوه قضائیه فرمودند:
"یکی از حقوق عمومی مردم همین است که #امنیّتروانی داشته باشند.
امنیّت روانی یعنی چه؟
یعنی هر روز یک #شایعه ای، یک #دروغی، یک حرف هراسافکنندهای در ذهنها پخش نشود. حالا تا دیروز فقط روزنامهها بودند که این کارها را میکردند، حالا #فضایمجازی هم اضافه شده. هر چند وقت یا چند روز یک بار، گاهی چند ساعت یک بار یک شایعهای، یک دروغی، یک حرفی را یک آدم مشخّصی یا نامشخّصی در فضای مجازی منتشر میکند، مردم را نگران میکند، ذهن مردم را خراب میکند. یک دروغی را مطرح میکند، شایع میکند، خب، این امنیّت روانی مردم از بین میرود.
یکی از #وظایف_قوّهی_قضائیه برخورد با این مسئله است. البتّه اینجا هم من شنیدم بعضی گفتند که قانون نداریم؛ اوّلاً میشود از همین قوانین موجود استفاده کرد و حکم این را فهمید؛ اگر قانون هم ندارید، سریع قانون تهیّه کنید " https://khl.ink/f/50545
✍️پ.ن:
این روزها و در ایامی که مردم در فضای مجازی زیر بمباران رسانه ای قرار گرفته اند، بیش از پیش به اهمیت سخنان مقام معظم رهبری پی می بریم. یله و رها بودن فضای مجازی موجب شده است که هر کسی به خود جرأت بدهد در مورد هر چیزی اظهار نظر کرده و با دادن اطلاعات غلط و گمراه کننده، امنیت روانی جامعه را به بازی بگیرد.
یکی از نهادهای کشور که در یله و رها بودن فضای مجازی سهم قابل توجهی دارد، قوه قضائیه است❗️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فقر زیبنده کشوری با چنین ظرفیتهای گسترده نیست
رئیسجمهور در افتتاح مرکز جامع سرطان بیمارستان برکت:
🔹فقر با وجود چنین ظرفیتهای گسترده و نیروی کارآمد، زیبنده کشورمان نیست.
🔹بیعدالتی و زدوبند در شأن کشور و ملت نیست. زندگی توام با عدالت و رفاه اجتماعی موضوعی کاملا دستیافتنی است.
🔅کسانی که علوم سیاسی یا جامعه شناسی خوانده اند یا حداقل مطالعاتی در حوزه «انقلاب» های دنیا داشته اند با نام جک گلدستون آشنا هستند. جامعه شناس امریکایی که حوزه تخصصی اش انقلابهای جهان است.
وی اخیرا در گفتگو با یکی از رسانه های ضدانقلاب گفتگوی مفصلی درباره اغتشاشات اخیر در ایران انجام داده که نکات مهمی دارد. اهمیت حرفهای گلدستون از این جهت است که وی یک امریکایی مخالف جمهوری اسلامی است اما وقتی از منظر تخصصی خودش درباره حوادث اخیر صحبت کرده، آب پاکی را روی دست اپوزسیون ریخته تا جایی که وسط مصاحبه، پرسشگر که یکی ایرانیان ضدانقلاب است به وی می گوید: «چشماندازی که ترسیم کردید آنقدر تیرهوتار است که نمیدانم چطورمیشود اینها رامنتشر کرد!»
گلدستون در این مصاحبه، اگرچه با سوءگیری علیه انقلاب اسلامی حرف زده اما ناخواسته اعترافهای مهمی کرده. از اینکه آشوبهای اخیر نمی تواند به نتیجه برسد چون نه چشم اندازی برای فردا دارد و نه رهبری مشخصی دارد تا اینکه جمهوری اسلامی آنقدر ریشه دار است که به این سادگی ها برایش اتفاقی نمی افتد و استقلال آن باعث شده که قدرتهای خارجی هم نتوانند به آن ضربه محکمی بزنند.
▫️اهم حرفهای گلدستون در این گفتگو:
* انقلاب نادر است، دقیقاً به همین علت که باید شمار قابلملاحظهای از اصحاب قدرت و ثروت به این نتیجه برسند که وضعشان در یک حکومت دیگر بهتر میشود و این موقعیت به این سادگیها پیش نمیآید.
* خمینی در هدایت انقلاب رهبر بسیار مؤثری بود. به هرکس هرچه میخواست بشنود میگفت... رهبری یعنی این. یعنی شما همهی کسانی را که پیش از آن حاضر نبودند سر یک میز بنشینند متحد کنی. فکر نمیکنم ایران در این لحظه چنین چهرهای داشته باشد.
*به نظرم خمینی یکی از رهبران انقلابی برجستهی تاریخ است و برانداختن نظامی که ساخته، چنان رهبری میطلبد... ایران هم اگر بخواهد از جمهوری اسلامی بگذرد، باید کسی بیاید و تصویر و دورنمایی از آینده خلق کند که متفاوت با امروز و مطلوب مردم باشد. قبول، در نظام بعدی حجاب اجباری نیست. اما کشور را چطور قرار است اداره کنیم؟ چهکسی قرار است اداره کند؟ سیاست خارجیمان چگونه خواهد بود؟ نزدیک به غرب؟ جمعیت مذهبی یا محافظهکار یا سنتی چه؟ پول نفت چه میشود؟ این جنبش بدون رهبری به نفسنفس میافتد و فرو میریزد. کافی نیست که فقط بگوییم ما این حکومت را نمیخواهیم پس باید برود. این آرزواندیشی است، نه انقلاب.
*هیچ قدرت خارجیای اهرم فشار کافی برایاینکه به رژیم فعلی بگوید «باید بروی» ندارد. شاید یک علتش این باشد که این نظام دهههاست با همه سرشاخ است و در تحریم است و ناگزیر به خود متکی است... این رژیم از روز اول جلوی تهدید آمریکا ایستاده. بهنوعی سرنوشتش دست خودش بوده.
*باید از آنچه ایالات متحده از زمان انقلاب با ایران کرده اعلام انزجار کرد. رویهمرفته، معتقدم آمریکا آنطور که شایسته است با ملت و مردم ایران رفتار نکرده. حساب حکومت جداست.
*اینکه کسی (در ایران یا هرجای دیگر) فکر کند همینکه اعتراض کند و خشمش را نشان بدهد اوضاع دگرگون میشود خوشباوری است... کافی نیست که فقط بگویید من از این رژیم بیزارم. آیا اصلاً میتوانید تصویری از آینده در ذهن بسازید که همهی این گروههای رنگارنگ ایرانی با آن همراه شوند؟ بدون چنین دورنما و تصویری از آینده آنچه دارید فقط خشم است.
*بعضی ایرانیها میگویند دولتهای غربی سفرا و نمایندگانشان را از ایران خارج کنند و داراییهای خارجی ایران را مصادره کنند چون این رژیم بهخاطر رفتاری که با مردم ایران کرده دیگر مشروعیت ندارد. متأسفم، چنین اتفاقی نمیافتد. کشورهای دیگر به منافع خودشان فکر میکنند. دقیق حسابوکتاب میکنند. میخواهند همچنان مسیری برای اعمال نفوذ داشته باشند. نمیخواهند همهی پلها را خراب کنند. طرفشان، بههرحال، یک کشور بزرگ و قدرتمند است. نمیشود بگویند ما دیگر با این حکومت حرف نمیزنیم. به جایش با کی حرف میزنید؟ واقعیت این است که در ایران حکومتی سر کار است، در منطقهای حیاتی و استراتژیک. و به نظر میرسد زمام امور را همچنان در دست دارد. تا زمانی که این حکومت برقرار است، طرفحساب بقیه دولتها خواهد بود.
* این گزینه را هم آمریکا در ونزوئلا آزمود. دولت ما گفت مادورو در انتخابات تقلب کرده و از نظر ما رئیسجمهور نیست، دیکتاتور است و بد است و خلاصه ما بهجای او رئیس سابق مجلس را، که در تبعید است، به رسمیت میشناسیم. چند سال به همین منوال گذشت. چه شد؟ هیچ. به هیچجا نرسیدیم. و حالا دوباره برگشتهایم سر خانهی اول و ارتباط با حکومت ونزوئلا. بنابراین، آنچه درعمل در دنیای سیاست رخ میدهد این است که دماغشان را میگیرند و با اکراه میگویند ما از این دولت بیزاریم، آنها هم از ما بیزارند، ولی بعضی مسائل هست که باید بابتش با هم ارتباط داشته باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زن زندگی ازادی به سبک فرانسوی
🔴ضرب و شتم دو زن توسط پلیس فرانسه که قصد فیلمبرداری از اعتصابات را داشتند همزمان با افزایش خشونت ها و درگیری ها علیه سیاستهای مکرون
🔹 اگه این فیلم تو ایران بود مکرون خواستار تحقیق بین المللی می شد!
🔺کنعانی: ارائه ابتکار میانجیگری عراق بین تهران و ریاض ناشی از نگاه راهبردی سردار سلیمانی بود
سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹سردار سلیمانی نه تنها قهرمان مبارزه با تروریسم و امنیتساز در منطقه، بلکه سردار و معمار صلح، آشتی و برادری بین ملتها و کشورهای اسلامی بود.
🔹دشمن اصلی را میشناخت و به افقهای دوردست مینگریست.
🔹ارائه ابتکار میانجیگری عراق بین ایران و عربستان ناشی از نگاه راهبردی سردار بود.
🗣 قبلا هم یه دولت پر ادعا داشتیم که میدان را مانع دیپلماسی می دانست
خدا ازشون نگذره