📌اسامی نامزدهای هیئترئیسه مجلس دوازدهم
🔹«سلیمی» منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم اسامی کاندیداهای هیئترئیسه مجلس دوازدهم را اعلام کرد:
🔸ریاست:
🔹محمدباقر قالیباف، حجتالاسلام مجتبی ذوالنور و منوچهر متکی
🔸نایبرئیس:
🔹علی نیکزاد، حمیدرضا حاجبابایی، حسینعلی حاجیدلیگانی و حمید رسایی
🔸دبیران:
🔹روحالله متفکرآزاد، مجتبی یوسفی، محمد رشیدی، صدیف بدری، احمد نادری، علیاصغر باقرزاده
🔸ناظر:
🔹علیرضا سلیمی، عبدالحسین روحالامینی، سیدمحمد میرمحمدی و رحیم زارع
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌رئیس و نایبرئیس سنی مجلس دوازدهم مشخص شد
🔹طبق اطلاعات کسبشده، رئیس سنی مجلس دوازدهم «علاءالدین بروجردی» منتخب مردم لارستان و نایبرئیس سنی «حسینعلی شهریاری» منتخب مردم زاهدان است.
🔹هنوز درباره دو منتخب جوان مجلس دوازدهم بهعنوان دبیران هیئترئیسه سنی اعلامنظری صورت نگرفته است.
🔹طبق آییننامه داخلی مجلس و در اولین جلسه هر دوره از مجلس بهدلیل مشخصنبودن رئیس منتخب، مسنترین فرد از نمایندگان حاضر بهعنوان رئیس سنی و فرد بعدی بهعنوان نایبرئیس و دو نفر از جوانترین نمایندگان حاضر به سمت دبیر معین شده و در جایگاه هیئترئیسه قرار میگیرند که به همین دلیل این افراد بهعنوان هیئترئیسه سنی مجلس معرفی میشوند.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌جلسه فراکسیون انقلاب مجلس دوازدهم
🔹محسن زنگنه منتخب مردم تربت حیدریه در گفتوگو با ایرنا:
دستور کار جلسه فراکسیون بررسی و تطبیق آییننامه و اساسنامه جدید فراکسیون و انتخاب اعضای هیات رئیسه موقت فراکسیون انقلاب به مدت یک ماه است.
🔹برگزاری جلسه برای انتخاب اعضای هیات رئیسه مجلس را موکول به عصر روز ۷ خرداد بعد از جلسه افتتاحیه کردهایم.
🔹طبق بررسیها تعداد منتخبانی که در لیست های مختلف جبهه انقلاب و اصولگرایان از کل کشور وارد مجلس شدهاند و افرادی که در لیست اصولگرایان نبودهاند ولی سوابق سیاسی شان آنها را منتسب به جبهه انقلاب میکند حدود ۲۰۰ نفر هستند، لذا از ۲۰۰ نفر برای حضور در جلسه فراکسیون دعوت کردیم که ۱۵۰ نفر فرم عضویت را پُر کرده اند و تعدادی هم قرار است فردا در مجمع فُرم عضویت را پُر کنند لذا در جلسه روز یکشنبه تعداد اعضای فراکسیون اکثریت مجلس مشخص خواهد شد.
🔹 محمدباقر قالیباف رئیس مجلس یازدهم هم عضو این فراکسیون است.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌تصمیمگیری برای ترکیب هیأت رئیسه مجلس دوازدهم در نشست فراکسیون انقلاب
🔹منتخب مردم رباط کریم در مجلس گفت: اعضای فراکسیون انقلاب در جلسه روز یکشنبه خود درباره انتخابات هیأت رئیسه تصمیمگیری خواهند کرد.
🔹در این نشست درباره اساسنامه فراکسیون و آییننامه آن نیز تصمیمگیری و جمعبندی خواهد شد.
🔹به گزارش ایرنا، نشست افتتاحیه مجلس دوازدهم دوشنبه ۷ خرداد برگزار میشود. انتخابات هیات رئیسه مجلس نیز سهشنبه ۸ خرداد برگزار میشود.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌رئیس پیش رو
🔹این روزها را اگرچه در رثای رئیسجمهور فقید و هیات همراه در تاثر سپری میکنیم اما تجربهی حال و هوای اوایل انقلاب در فراق اَمثال شهید رجایی در نوع خود برای آنان که نبودند، بدیع بود. مبتنی بر نص صریح اصل ۱۳۱ قانوناساسی در صورت فوت، عزل، استعفاء، غیبت و... معاون اول رئیس دولت با موافقت رهبری به عنوان سرپرست دولت و مسئول پیگیری امور خواهد بود تا ضمن برگزاری انتخابات در کوتاهترین زمان، شاهد تشکیل دولتی جدید و برخواسته از رای مردم باشیم.
🔹در ادامه باید به تبیین مجموعه عواملی اعم از چه کسی، برای کدام موقعیت، مبتنی بر کدام شاخصها بپردازیم.
🔹در وصف اَحوال رئیس قوهمجریه بدیهی آن که علاوه بر شمول ویژگیهای مورد تاکید در متن قانون، باتوجه به اصل ۱۱۵ قانون اساسی، رئیسجمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایطی اعم از: ایرانیالاصل، تابعیت کشور، مدیر و مدبر، دارای حسنسابقه و امانت و تقوی، مومن و معتقد به مبانی ج.ا.ا و مذهب رسمی کشور است، انتخاب شود.
🔹لازم به ذکر است با وجود اینکه قانون، اُصول و نقشه راه را در انتخاب افراد ترسیم میکند اما لاجرم باید بیان کرد که صحبتی از گفتمان فکری افراد نمیکند و چه بسا ملاک و معیاری در حدود و ثغور اعتقادی به مبانی ج.ا. نیز وجود ندارد تا جایی که حتی رئیس دولت یازده و دوازدهم نیز در این چارچوب میتواند قرار گیرد. کما اینکه گره ثابتی هم چون عدم شفافیت در تعبیر و تفسیر واژه رجال که از سویی مردان را تنها در این موقعیت میبیند و نگاه تک جنسیتی به این موقعیت دارد و از سویی هم چون انتخابات مجلس شورا، توپ را در زمین شایستهسالاری زنان برای این موقعیت میاندازد، نیز قابل تامل است.
🔹اما عامل دیگر، انتخاب برای کدام موقعیت است. قوه مجریه موقعیتِ به تعبیری صف (اجرا) را بر عهده دارد. این ساختار با بدنهای متشکل از تعدادی وزارتخانه و سازمان، حیات سیاسی این قوه را در اختیار دارد. قوهای که از حیث سیاستگذاری، تصمیمگیری، سازماندهی و رسیدگی به امور مختلف در مقایسه با سایر قوا از گسترهی وسیعی برخوردار است. به بیانی در پی شناخت موقعیت این قوه، اهمیت اینکه چه کسی توانمندی اداره و مدیریت آن را دارد روشن میشود. کسی که حتی از توانایی جسمی لازم بهصورت حداقلی برخوردار باشد و از عدم تحرک به بیماری زخم بستر مبتلا نشود و یا بهقدری مدیریت را فهم کرده باشد که جمعه صبحهایش هم از تلاش دیدنی باشد.
🔹عامل دیگر در این فرآیند تحلیلی، توجه به شاخصهای کیفی مورد نظر امام بزرگوار و مقام معظم رهبری است. میزان حکومت اسلامی از منظر امام، تفاهم میان دولت اسلامی و مردم است. طبیعتاً تفاهم از درک متقابل و حمایت برمیآید. به بیانی رساتر دولتها با پیگیری مشکلات مردم در عرصههای مختلف اقتصادی، فرهنگی و ... مورد حمایت متقابل مردم در عرصههای کنشگری مختلف قرار میگیرند و در این میان دولتی که از حمایت مردم خود برخوردار باشد به همین فرآخور در مقابل تهدیدات خارجی و هجمههای کوچک و بزرگ میتواند ایستادگی کند. و این همنوایی مورد تاکید امامین انقلاب، توصیه به سایر کشورها نیز هست.
🔹از دیگر نکات در برآورد شاخصهای کیفی برای انتخاب اَصلح و رئیسجمهور مطلوب، شاید واژهای باشد که حتی به ذهن خطور نکند چه رسد به آن که به عنوان یک عامل در مجموعهای از عوامل مدنظر باشد و بخواهیم در رای و انتخاب خود به آن نمره دهیم و آن اُمیدوار بودن رئیس این قوه است. اُمید به توانایی و توانمندی داخلی در مرتفع نمودن مشکلات و حرکت روبه جلو در تمامی مسائل کشور، بگذریم که برخی زمینه بهرهمندی از این رویکرد را تنها در زمان قبل از انتخابات و با هدف جلب رای مردم مورد توجه قرار میدهند. از دیگر نکات مهم فسادستیزی است. از توضیح این رویکرد نیز عبور میکنیم در حالی که بودند زعمای دولتی که خط بنفش که نه، خط قرمزشان برادرشان بود.(تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل)
🔹رویکرد دیگر، عملکرد جهادی فرد اَصلح در کسوت ریاست قوه است. بدیهی آن که رویکرد جهادی و به همان ترتیب عملکرد در این چارچوب با رفتارهای اداری برخواسته از این مَشی مغایرت دارد. با در نظر گرفتن حجم وسیعی از مسائل کشور در نسبت با بسیاری از عقبماندگیها نه تنها از سوی رژیم گذشته که ناکارآمدیهای برخواسته از دولتهای بیکفایت در همین نظام و از سوی دیگر مانیفستی که نظاماسلامی در راستای تمدنسازی مدنظر قرار داده است، همه و همه موید تلاشی از جنس عبور از خستگی و رو به جلو است. کنشی جهادی که در مقابل کارشکنیهای دشمن از جنس تحریم و تهدید، طلوع پیشرفت را شاهد باشد./ادامه دارد...
✍️ نجوا
👈#یادداشت
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
28.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌جایگاه مجلس باید احیا شود
🔹معنی ندارد رئیس مجلس بدون رای نمایندگان برود درباره قیمت بنزین تصمیم بگیرد.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
11.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌چرا بعضی نمایندهها مجلس را برای کار در دولت رها میکنند؟
🔹مجتبی ذوالنوری: نمایندگان ترک کرسی نکنند تا مردم از رای خود پشیمان نشوند
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
19.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌اعلام نامزدی مجتبی ذوالنوری برای کاندیداتوری ریاست مجلس
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
🎥 قالیباف رئیس مجلس دوازدهم شد | نیکزاد و حاجیبابایی نواب رئیس مجلس شدند
◽قالیباف: ۱۹۸ رای
◾ذوالنوری: ۶۰ رای
◽متکی: ۵ رای
◾آرای باطله: ۲۴ رای
▫️حاجیبابایی با ۱۷۵ رای و نیکزاد با ۱۶۹ رای نایبرئیس اول و دوم دوازدهمین دورۀ مجلس شدند
▫️مصری ۱۱۵ رای، حاجیدلیگانی ۹۶ رای، رسایی ۳۵ رای و غضنفرآبادی ۱۶ رای بهدست آوردند. مجموع حاضران ۲۸۷ نفر بود. ۲ نفر هم رای باطله دادند.
◾علاءالدین بروجردی، رئیس سنی مجلس، اسامی منتخبین دبیری هیات رئیسه مجلس در اجلاسیه اول را به شرح زیر قرائت کرد:
مجتبی بخشی پور ۱۲۰رای
احمد نادری ۱۱۲رای
روح الله متفکرآزاد ۱۰۱رای
مجتبی یوسفی ۹۸رای
محمد رشیدی ۹۷رای
اکبر رنجبرزاده: ۹۵رای
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
با سلام و احترام
🔹به اطلاع ملت شریف ایران میرساند، مطالب و محتواها با محوریت انتخابات ریاستجمهوری در بسترهای صبح ایران، با هدف تبیین و روشنگری و فارغ از جانبداری ارائه میگردد. لازم به ذکر است که صبح ایران مواضع خود را بصورت روشن و مشخص در مواجهه با انتخابات پیش رو و پس از حصول بررسی و جمعبندیهای لازم از طریق رسانههای رسمی خود به اطلاع ملت عزیز خواهد رساند.
با تشکر
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
با سلام و احترام
مخاطب محترم آیا در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم شرکت مینمایید؟
https://EitaaBot.ir/poll/esrv
💠@sobh_iran
📌عضو فراکسیون انقلاب:
رئیس مجلس باید رئیس مجلس بماند
👤 «احمد نادری»، عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس:
🔹وقتی نمایندگان به یک شخصی اعتماد میکنند، کار غیراخلاقی است که رئیس مجلس کاندیدای رئیسجمهوری هم بشود؛ آن هم رئیس مجلسی که فردا قرار است از مجلس رأی بگیرد و هفته بعد کاندیدای رئیسجمهوری شود، به نظرم از لحاظ اخلاقی درست نیست.
🔹درمورد نمایندگان منعی وجود ندارد؛ اما درمورد رئیس مجلس، شورای نگهبان باید تفسیرش را انجام بدهد.
🔹چون ما الان انتخابات عادی نداریم، بلکه انتخاباتی داریم که ریاست محترم جمهور را از دست دادهایم و هیئت سهنفره هستند که با نظر مقام معظم رهبری و طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی امور را تمشیت میکنند.
🔹لذا کاندیداتوری رئیس مجلس در انتخابات را باید شورای نگهبان نظر بدهد و تفسیر کند که آیا میتواند یا نه، چون رئیس مجلس عضو آن هیئت سهنفره است.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran