📌اظهارات برخی از نمایندگان و مسئولان
🔹علاوه بر همکاری، نیازمند همدلی دولت و مجلس برای بررسی برنامه هفتم توسعه هستیم/قالیباف رئیس مجلس
🔹سازندگان از مشوقهای نوسازی بافتهای فرسوده مطلع نیستند/شاکری عضو کمیسیون عمران
🔹برنامه هفتم مبتنی بر اسناد بالادستی است/عزیزی رئیس کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم
کابینه
🔹صهیونیستها در عمق رصد و کنترل امنیتی ایران/حیدری نایب رییس کمیسیون امنیت ملی
🔹برنامه های توسعه ای قبلی نتوانستند مشکلات کشور را برطرف کنند/داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه
🔹مجلس در بررسی لوایح تابع محض نیست/ سلیمی نماینده مردم محلات
🔹معیشت مردم و رفع ناترازی در برنامه هفتم به خوبی دیده شده است/ دشتی اردکانی
🔹کمیسیون تلفیق به دنبال ثبات و رشد اقتصادی و مردمی سازی اقتصاد در برنامه هفتم بود/ زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم
🔹تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی با لایحه دولت ممکن نبود/ رحیمی مظفری عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی
🔹سرزندگی و بالندگی انقلاب اسلامی مرهون مجاهدت جوانانی است که جانهای شیرین خود را فدا کردند/ قالیباف رئیس مجلس
🔹حاجی دلیگانی :برنامه هفتم فرابخشی نیست و ثبات در قانونگذاری را از بین برده است.
💠@sobh_iran
📌 اصولگرایان با ۲ یا ۳ لیست جداگانه در انتخابات مجلس شرکت میکنند
👤 #کنعانیمقدم دبیرکل حزب سبز ایران و فعال سیاسی اصولگرا:
🔹 چیزی که مشخص است این است که احزاب، تشکلها و جریانهای مختلف سیاسی، فعالانه به انتخابات ورود پیدا کردهاند و لیستهای انتخاباتی در بعضی جاها به صورت غیررسمی منتشر میشود.
🔹 این تحرکات نشان میدهد که جریانات سیاسی در حال آماده کردن خود برای انتخابات آینده هستند و فضای سیاسی و انتخاباتی کشور رقابتی است.
🔹 عملکرد دولت در موضوعات اقتصادی بسیار تعیین کننده است و رغبت مردم را برای حضور پای صندوقها بیشتر خواهد کرد.
🔹 رقابت بسیار جدی درون جریان اصولگرا وجود دارد و در انتخابات هم این رقابت نسبت به سایر جریانات وجود خواهد داشت.
🔹 اصولگرایان قطعا در شهرستانها لیستهای مختلف میدهند و در تهران هم احتمالا ۲ یا ۳ لیست ارائه شود.
🔹 فکر میکنم اصلاحطلبان نیز به دلیل گرایشات مختلفی که دارند با لیستهای متفاوتی در انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کنند.
📌 فرضهایی درباره انتخابات و مشارکت
💬 روزنامه اعتماد نوشت:
🔹 اگر نظارت استصوابی مانند قبل ادامه داشته باشد، یک رقابت درون گروهی بین جریان اصولگرا خواهیم داشت و اصلاحطلبان رسما از انتخابات حذف میشوند.
🔹 رقابتی میان اصولگرایان که کمترین تاثیر را بر افزایش مشارکت در کلانشهرها نخواهد داشت. مبتنی بر این رویکرد حداکثر ۲۰الی ۲۵درصد مشارکت در کلانشهرها را میتوان متصور بود. با چنین وضعیتی جهشی در مشارکت رخ نخواهد داد.
🔹 نوع مشارکت انحصاری در بین جریان اصولگرا به گونهای است که تنها افرادی حضور خواهند داشت که سمپات اصولگرایان هستند. در خوشبینانهترین حالت این طیفها ۲۰تا ۲۵درصد واجدین شرایط را شامل میشوند.
🔹 اما اگر شورای نگهبان و هیاتهای نظارت تلاش کنند، موارد مورد نظر رهبری در خصوص تحقق انتخاباتی مشارکتی، آزاد، سالم و ایمن را در دستور کار قرار دهند، باید نظارتهای استصوابی را تغییر داده و به گونهای عمل کنند که نحلههای فکری مختلف در کشور ذیل قانون بتوانند حضور داشته باشند. در این صورت ممکن است مشارکت تا حدی افزایش پیدا کند.
🔹 حضور ۲الی ۴جریان در انتخابات آتی محتمل است. جریاناتی که حضور آنها به نحوه رفتار شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها بستگی دارد.
🔹چنانچه شورای نگهبان رویکردی منبسط در احراز صلاحیتها داشته باشد، اصولگرایان رادیکال و میانه (پایداریچیها و نواصولگرایان) به ائتلاف میرسند؛ در آن صورت اصلاحطلبان هم با گروههای میانهرو، ائتلاف کرده و انتخابات با حضور ۲جریان اصلی استارت میخورد و به تبع آن مشارکت هم نسبتا بهبود مییابد.
🔹 اما اگر احراز صلاحیتها با قبض همراه شود، انشقاق در جبهه اصولگرایی محتمل است و انتخابات با حضور ۲جریان اصولگرا و ۱جریان میانه پیشبینی می شود.
🔹 اما در صورتی که شورای نگهبان یکی به نعل بزند و یکی به میخ، احتمال برگزاری انتخاباتی با حضور نصفه و نیمه ۴جریان امکانپذیر است. در آن صورت اصولگرایان با دو طیف اصلی (جبهه پایداری، نواصولگرایان)، اصلاحطلبان با یک لیست حداقلی و طیف عقلانیت هم با یک لیست در انتخابات مشارکت خواهند کرد.
📌صندوق رای راهحل نهایی است
👤 #حسن_روحانی
🔹 سکوت منفعلانه و اعتراض خیابانی چارهساز نیست
🔹 کنار کشیدن در شرایط فعلی به نفع آینده کشور و نظام ما نیست
🔹 متولیان امر اهتمامی برای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در ترغیب مردم برای مشارکت در انتخابات نشان ندادهاند
🔹 حسن روحانی در دیدار اعضای کمیته سیاسی حزب کارگزاران سازندگی گفت: اگر دلسوز ایران و انقلاب هستیم، باید به جای تماشاگری، کنشگری کنیم.
اگر در مسیر انقلاب شاهد اشتباهاتی بودیم باید نقد و اصلاح کنیم و اصلاح فقط از مسیر کنشگری فعال و بازگشت به صندوق رای امکانپذیر خواهد بود.
🔹 سکوت منفعلانه و اعتراض خیابانی اگرچه به لحاظ ماهیت رفتار با یکدیگر متفاوت هستند اما در نتیجه عمل یکسان هستند. این دو رفتار نه تنها چارهساز نیست که قطعا مخرب و به ضرر کشور است.
💠@sobh_iran
📌کدام احزاب نمیتوانند برای انتخابات مجلس لیست بدهند؟
🔹با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتظار میرود فعالیت احزاب هم به مرور جدیتر شود اما برخی احزاب نمیتوانند برای این انتخابات لیست بدهند.
🔹به گزارش اینتیتر به نقل از ایسنا، دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند سال جاری برگزار میشود. تاکنون مرحله ثبتنام اولیه از داوطلبان انتخابات برگزار شده و اکنون داوطلبان این انتخابات که مدارک آنها تایید نشده است، فرصت ثبت اعتراض دارند.
🔹در فاصله حدود شش ماه مانده به انتخابات کشور هنوز فعالیت حزبی و تشکیلاتی رونق چندانی نگرفته است و احزاب در حال ارزیابی از شرایط سیاسی کشور هستند. البته کمیسیون ماده ۱۰ احزاب به احزاب توصیه کرده است که هرچه زودتر کنگره و مجامع عمومی خود را برگزار و اعضای خود را به این کمیسیون معرفی کنند. این کمیسیون به احزاب تا پایان شهریور فرصت داده بود تا کنگره و مجمع عمومی خود را برگزار کنند.
🔹در اطلاعیه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب که در روز هفتم مرداد منتشر شد، آمده است که «به اطلاع احزاب و گروههای سیاسی که در موعد قانونی طبق اساسنامه مصوب خود، مجامع عمومی و انتخابات شورای مرکزی و بازرسین و دبیرکل را برگزار نکردهاند در مهلت تعیین شده در جلسه شورای مرکزی احزاب با معاون محترم سیاسی منتهی به خرداد ماه سالجاری هم اقدامی انجام ندادهاند، میرساند که… حداکثر تا پایان شهریور ماه سالجاری فرصت دارند نسبت به برگزاری مجمع عمومی با هماهنگی دبیرخانه کمیسیون اقدام کنند.»
🔹عبدالله مرادی دبیر کمسیون ماده ۱۰ احزاب در گفتوگو با ایسنا با اشاره به پایان مهلت احزاب، اظهار کرد:« طبق اساسنامه خود احزاب، آنها موظف هستند که به صورت مستمر کنگره و مجامع عمومی خود را برگزار کنند و ارکان و اعضای تشکیلات خود را به ما معرفی کنند. در این زمینه هم ما مهلت قانونی برای احزاب تعیین کردیم اما برخی از این احزاب کاهلی داشتند که به آنها تذکر دادیم.
🔹کمیسیون ماده ۱۰ به دنبال تقویت فعالیت حزبی است اما این احزاب هم باید قانون فعالیت احزاب را رعایت کند. البته تعداد زیادی از احزاب کنگره و مجامع عمومی خود را برگزار کرده و برخی دیگر هم از ما فرصت خواستهاند تا در مهرماه اقدام کنند که ما تقاضای آنها را پذیرفتهایم.»
🔹وی در پاسخ به این پرسش اگر احزاب کنگره و مجمع عمومی خود را برگزار نکنند، منحل خواهند شد؟ گفت:«مدت پروانه فعالیت حزبی ۳ سال است. احزابی که دارای پروانه هستند ولی کنگره و مجمع عمومی خود را برگزار نمیکنند، همچنان تا پایان مدت سه سال دارای پروانه بوده و قانونی هستند اما کسی نمیتواند مدعی نمایندگی از این حزب به عنوان دبیرکل یا شورای مرکزی باشد زیرا کنگره و مجمع عمومی حزب برگزار نشده است.»
🔹مرادی درباره اینکه احزابی که طبق قانون عمل نکنند، میتواند در انتخابات پیش رو لیست ارائه دهند، تصریح کرد: «باید این موضوع در کمیسیون ماده ۱۰ بحث شود اما علی القاعده این احزاب نمیتوانند در انتخابات لیست دهند زیرا هرچند حزب قانونی است اما چون ارکان و تشکیلات حزب به کمیسیون ماده ۱۰ معرفی نشده است، کسی نمیتواند این احزاب را نمایندگی کند. »
وی تاکید کرد:« ما به زودی احزابی که شرایط قانونی فعالیت را دارند، اعلام خواهیم کرد.»
🔹در کشور ۹۵ حزب ملی و ۴۲ حزب استانی پروانه فعالیت دارند. ۱۳ جبهه سیاسی هم فعالیت قانونی دارند. اخیرا هم با درخواست تاسیس جمعیت رهروان حضرت زینب (س) و ۱۵ مورد شعب استانی در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب موافقت شده است.
@sobh_iran
👈بسته خبری انتخابات مجلس
📌نامنویسی از نامزدهای دور ششم مجلس خبرگان از ۲۷ مهر آغاز میشود
🔹سخنگوی هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری از آغاز نامنویسی نامزدهای انتخابات دوره ششم مجلس خبرگان رهبری از ۲۷ مهرماه در وزارت کشور و فرمانداریها خبر داد.
📌سخنگوی دولت: آییننامه رقابتیکردن انتخابات از سوی هیات دولت تنظیم شد
🔹بهادری جهرمی در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: در راستای اجرای قانون اصلاح انتخابات که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، آییننامهای از سوی هیات دولت برای هر چه رقابتیکردن انتخابات تنظیم شد.
🔹در این مصوبه مقرر شد تا کاندیداهای انتخاباتی در بهرهبرداری از امکانات عمومی برای اطلاعرسانی برنامههای خود، از شرایط یکسان برخوردار باشند.
📌 دیدار کارگزاران با خاتمی، حسن خمینی و لاریجانی
«محمد قوچانی» رئیس کمیته سیاسی حزب کارگزاران:
🔹 کارگزاران با شرکت فردی اعضای حزب در انتخابات مخالفت کرده است اما شکل ائتلافی در چهار صورت ممکن است؛ در قالب جبهه اصلاحات، در قالب جبهه جدیدی از اصلاحطلبان، جبهه اعتدال با معتدلین اصولگرا و اصلاحطلبان و چهارم در صورت اپوزیسیون یا جنبش اجتماعی.
🔹رای کمیته سیاسی همکاری با جبهه اصلاحات بوده اما جبهه اصلاحات فاقد راهبرد مشخصی است تا جایی که در اطلاعیه پیش از ثبتنام اولیه گفته توصیهای به اصلاحطلبان ندارد.
🔹 همچنین بهتدریج با ۱۰ چهره سیاسی مرجع مانند سید محمد خاتمی، سید حسن خمینی، ناطقنوری، ظریف و لاریجانی دیدار میکنیم.
📌 اگر تایید صلاحیت کنند شرایط جامعه را میسنجم و وارد انتخابات میشوم
🔹 علی مطهری نایب رییس پیشین و نماینده سابق و صریحاللهجه مجلس شورای اسلامی گفته الآن نمیشود یک نظر قطعی را بیان کرد. باید ببینیم چه اتفاق میافتد و رفتار شورای نگهبان -که البته برگرفته از رفتار نهادهای اطلاعاتی و امنیتی است- چگونه خواهد بود.
🔹 باید این را بسنجیم، شرایط جامعه را بسنجیم و میزان مشارکت مردم را بسنجیم [و تصمیم بگیریم].
🔹 انسان بالاخره در آن شرایط وظیفه خود را تشخیص میدهد که چگونه رفتار بکند. الآن نمیشود حرف قطعی زد.
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت سی و نهم)
🔹عبدالجلال ایری نماینده مردم گلستان در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹دولت در موضوعاتی که نیاز به تعامل با مجلس داشت، عملکرد خوبی از خود نشان داد.
🔹پیگیری مطالبات مردمی در موضوعاتی که چندین سال بر زمین مانده بود و اجرای آن برای دولتها هزینه داشت از نقاط قوت مجلس یازدهم است.
🔹نظرخواهی با دخالت در امور اجرایی متفاوت است.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 استاد رائفیپور: مجمع تشخیصی که مصلحت را بیشتر از امام علی میداند!
📌 صحبتهای استاد رائفیپور درباره مسئله وزارت کشور و عزل معاون او
📌استاد رائفیپور: یک نماینده داشتیم 800 نفر رو سفارش کرده توی شرکت خودرویی
📌 نکته استاد رائفیپور درباره تاجگردون، نماینده ادوار مجلس: از انقلابی ترین افراد تا غیرانقلابی ترین افراد از تاجگردون حمایت میکردند، چون در کمسیون تلفیق به آنها بودجه میداد!
💠@sobh_iran
📌مرتضی آقاتهرانی، نماینده تهران:
برخی میخواهند کل نظام شفاف شود که این غلط است؛ نباید کسی متوجه برخی مسائل شود. نمایندگان به وعده خود درباره شفافیت عمل کنند.
آقا تهرانی در اردیبهشت سال ۱۴۰۰ گفته بود که "موافق صد درصدی شفافیت آرای نمایندگان هستم".
📌 ادعای حمید رسایی علیه قالیباف:
اسامی هفت تن از مدیران مجلس و یاران قالیباف بدلیل عدم استعفا در مهلت قانونی، در سامانه جامع انتخابات قرمز شده و نمیتوانند ثبتنام کنند. اما آقای قالیباف بافشار به وزارت کشور دنبال چشمپوشی نهادهای قانونی است.
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت چهلم)
🔹محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس در گفتوگو با نجوا:
🔹اگر نمایندگان مجلس در انتصابات دخالت کنند، چگونه میتوانند بر کسانی که خود منصوب کردهاند، نظارت کنند؟
🔹باید اسامی نمایندگانی که خودروی شاسیبلند گرفتند، شفاف اعلام شود.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@sobh_iran
📌حسن روحانی برای انتخابات مجلس خبرگان ثبت نام میکند.
وبسایت مدارا به نقل از یک منبع آگاه خود ادعا کرده که حسن روحانی قصد دارد برای انتخابات مجلس خبرگان که همزمان با انتخابات بعدی مجلس برگزار میشود نیز ثبت نام کند.
هفته گذشته نیز قانون جدید انتخابات مجلس خبرگان اعلام شد.
در بند هشتم از ماده یازده فصل چهار این قانون ذکر شده است که اجتهاد (ثبتنام کنندگان) باید در حدی باشد که قدرت استنباط بعض مسائل فقهی را داشته باشد و بتواند ولی فقیه واجد شرایط رهبری را تشخیص دهد. همچنین در تبصره ۱این ماده آمده: داوطلبانی که رهبری معظم انقلاب تصریحاً یا تلویحاً اجتهاد آنان را تأیید کرده باشد از نظر علمی، نیاز به تشخیص فقهای شورای نگهبان نخواهند داشت.
در تبصره ۲ این ماده هم آمده: داوطلبانی که سابقه نمایندگی مجلس خبرگان رهبری دارند از امتحان (کتبی و شفاهی) معاف می باشند. همچنین داوطلبانی که در دوره های پیشین این مجلس در امتحان کتبی یا شفاهی یا هر دو حائز نمره قبولی شده اند، حسب مورد از امتحان کتبی و شفاهی یا هر دو معاف هستند.
همچنین در تبصره ۳ ماده ۱۱ تاکید شده است که: داوطلبانی که صلاحیت علمی و اجتهادشان طبق نظر اکثریت فقهای شورای نگهبان، محرز گردد، معاف از امتحان خواهند بود.
#انتخابات_خبرگان
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥میزان مشارکت بانوان در ثبت نام انتخابات مجلس کمتر از ۲۰ درصد است!
🔸 سید عباس جوهری، رییس ستاد انتخابات استان تهران: تنها ۱۸ درصد از افرادی که در انتخابات پیش ثبت نام کردند، خانم بودند!
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت چهلویکم)
📌پرویز محمدنژاد قاضیمحله نماینده لنگرود در مجلس در گفتوگو با نجوا:
🔹نمایندگان "معمولا" در انتصابات نقش ندارند اما به مقامات اجرایی مشاوره میدهند که ممکن است برخی آن را دخالت بدانند.
🔹بسیاری ندانسته استیضاح وزیر را به بخشنامه سیاسی معاون وزیر ربط دادند؛ درصورتی که سه ماه قبل این ماجرا️، نمایندگان استیضاح وزیر کشور را امضا کرده بودند.
🔹متن نامه معاون سیاسی قانونی بود اما روح نامه چیز دیگری را به مدیران اجرایی نشان میداد.
🔹در مجلس سوال این بود که چگونه معاون شما مطلبی را مینویسد و ابلاغ میکند و شما (وزیر کشور) میگویید در جریان نبودید؟
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@sobh_iran
📌قوانین مصوب مجلس یازدهم شفافیت بالایی دارد/بخشنامه وزارت کشور قانونی بود
🔹پرویز محمدنژاد قاضی محله نماینده مردم لنگرود در مجلس در گفتگو با نجوا درخصوص عملکرد این دوره از مجلس گفت: دوره یازدهم از اندک مجالسی است که برای قانونگذاری و نظارت بیشترین وقت را گذاشته است. از ویژگیهای برجسته این دوره این است که شب و روز نمیشناسند و لذا نتیجه عملکرد این مجلس در قوانین متعدد و مختلفی که کاربردی و راهبردی هستند؛ عمدتا نیز در حوزه سیاست بوده تا پای دولت را محکم کند، مشخص است.
👇👇ادامه
🔹وی افزود: در حوزه معیشت، رسیدگی به حقوق و مزایای کارکنان دولت، قوانین متعدد در لایحه بودجه و... اقدامات خوبی صورت گرفته است.
🔹این نماینده مجلس تاکید کرد: از دیدگاه بنده که سالها در دستگاههای اجرایی بودم، قوانین تصویب شده در حوزه اجرا بسیار کاربردی هستند. در این تصویبها به قوانین به شکل مجهول و مبهم نپرداختیم؛ به جزئیاتی که بتواند شفافیت قانون را افزایش دهد، توجه شد. بنابراین قوانین مصوب مجلس یازدهم از یک شفافیت بالایی نسبت به سایر مجالس برخوردار است.
🔹این نماینده مجلس به تعدد قوانین مصوب نیز اشاره کرد و گفت: تعداد قوانین مصوب در دوره یازدهم بینظیر بوده، به طوری که در دو سال اول تقریبا معادل کل طرحها و لوایح مجلس دهم طرح داده شد که این پویایی مجلس را نشان میدهد، به طور کلی بنده به این مجلس نمره عالی میدهم.
🔹محمدنژاد در بخش دیگر سخنانش به عملکرد خود اشاره کرد و توضیح داد: افتخار این را داشتم که در کمیسیون انرژی "قانون مانعزدایی از توسعه صنعت برق" را پایهریزی کنم که قبل از سال ابلاغ شد. این قانون ۱۹ ماده دارد و مجموع مصرف انرژی در کل کشور را ساماندهی میکند. اجرای این قانون باعث میشود تولیدمان را هدفمند کنیم؛ در بخش مصرف نیز اگر به مدیریت مصرف جدی توجه شود و برای آن هزینه کنیم تا چندسال آینده با همین تولیدی که داریم مشکل نخواهیم داشت.
🔹نماینده لنگرود ادامه داد: "طرح فیوزگازها" را در حوزه مصرف گاز و ایمنی مصرف مطرح کردیم. بعد از حدود شش ماه کار، به این نتیجه رسیدیم فیوزگازهایی که در داخل کشور تولید میشود، با نصب آن زیر علمک گاز میتوان ایمنی را بیشتر کرد و حتی به صددرصد رساند بهطوری که هیچگونه گاز گرفتگی و انفجاری را در خانهها شاهد نباشیم؛ شکرخدا این طرح در یازده استان به شکل پایلوت درحال اجراست.
🔹وی افزود: موضوع دیگری که آن را به قرارداد هم رساندیم و یک طرح ملی است، تعلیق همه چراغهای فرسوده معابر و تبدیل آن به چراغهای LED است. بنده به عنوان یک طرح ملی روی آن کار کردم و به اینجا رسیدیم که وزارت نیرو را برای اجرای این برنامه مکلف کنیم که وزیر هم دستور دادند. با اجرای این طرح میتوانیم حدود ۱۰۰۰ مگاوات که عدد بزرگی است، صرفهجویی انرژی فقط در روشنایی معابر داشته باشیم.
🔹نماینده لنگرود درباره تعامل و همکاری دولت و مجلس بیان کرد: انتظار ما از دولت بیشتر از این چیزی است که اکنون وجود دارد. معمولا بین دولتها و مجالس یک طرف قانونگذار و مطالبهگر است و یک طرف نیز مجری است. در حال حاضر مطالبهگری از دولت زیاد است؛ هنگامی که مطالبه بیش از منابعی باشد که در اختیار دولت است قطعا یکسری اختلافات را ایجاد میکند.
🔹وی تاکید کرد: نظارت بر عملکرد دولتها خودش مسئلهساز است. شاید دولت علاقهمند به نظارت نباشد اما مجلس وظیفه دارد آن را انجام دهد. افزون بر این بعضی لوایح دولت خواستههایی را مطرح میکند که مورد قبول مجلس نیست و مجلس نمیتواند به آن رأی دهد که ممکن است باعث یکسری نگرانیها شود.
🔹محمدنژاد درخصوص دخالت نمایندگان در انتصابات تصریح کرد: معمولا این کار را نمیکنیم اما مشاوره میدهیم؛ این مشاوره را ممکن است برخی به عنوان دخالت مطرح کنند. بنده معتقدم دستگاه اجرایی به جهت اینکه بیشتر از نماینده روی نیروهایش شناخت دارد و نیازهای سازمان اجرایی بالا دستی را نیز میشناسند بهتر میتواند تشخیص دهد چه کسانی میتوانند مناسب باشند و از سمت دیگر قدرت تشکیلات و سازمانها به هرشکلی باید سر جای خودش باشد. لذا دخل و تصرف در این دستگاهها از قدرت مدیر و مسئول آن کم میکند و باعث آسیب سازمان میشود، سازمان اگر آسیب ببیند قطعا کارایی لازم را نخواهد داشت. بنابراین دخل و تصرف در انتصابات از طریق نمایندگان مجاز و اصلا درست نیست.
🔹وی ادامه داد: گاهی نماینده برمبنای شناختی که دارد، پیشنهادی میدهد، سازمان اجرایی اگر تمکین کند که بد نیست و تعامل است.
صٌبح ایران
🔹وی افزود: در حوزه معیشت، رسیدگی به حقوق و مزایای کارکنان دولت، قوانین متعدد در لایحه بودجه و... اقد
👈نماینده لنگرود درمورد بخشنامه معاون سابق وزیر کشور توضیح داد: برخی ندانسته استیضاح وزیر کشور را به بخشنامه معاونش وصل کردند؛ درحالی که استیضاح وزیر چهار ماه قبل از این موضوع در صحن بود. نمایندهای که سه ماه قبل از این مسئله استیضاح وزیر را امضا کرده نمیتواند این دو را بهم ربط دهد.
🔹وی افزود: متن دستورالعملی که معاون وزیر صادر کردند بنابر قانون بود اما روح نوشتهها چیز دیگری را نشان میداد. اینکه هیچ فرمانداری، هیچ بخشداری، نباید به جهت حساسیت انتخابات با نماینده همراهی کند، اشتباه بود. چگونه میشود من به عنوان نماینده به مرکز دهستان یا یک منطقه وسیع از شهر بروم و معاون وزیر یا فرماندار که مجری برنامههای دولت است، همراه نباشد و درد مردم را همراه نماینده نشنود، این کجا نوشته شده؟ برخی از دوستان گفتند معاون وزیر را استیضاح یا برکنار میکنیم؛ من نمیتوانم از جانب آنها صحبت کنم اما به هر شکل وزیرکشور گفتند در جریان نبودند. این موضوع برای مجلس سوال است که چطور معاون شما یک دستورالعملی را صادر میکند، سپس شما میگویید در جریان نبودید؟ البته وزیر کشور با تایید اینکه ایشان کار درستی نکردند، معاون را برکنار کردند. این دستورالعمل خوب و منطقی نبود؛ انتزاعی بود.
🔹پرویز محمدنژاد قاضی محله نماینده مردم لنگرود در بخش پایانی سخنانش با تایید ثبتنام برای دور بعد انتخابات اظهار کرد: ما احساس تکلیف و مسئولیت میکنیم و کاری که از دستمان بر میآید را تحت هرشرایط و در هر پستی باید انجام دهیم و بهترین جایی که میشود به مردم و نظام خدمت کرد همین مجلس است.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@sobh_iran
👈بسته خبری
📌ثبت نام ۶۲۷۱ داوطلب در انتخابات مجلس استان تهران نهایی شد
👈جمع متقاضیان برای انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی در حوزههای انتخابیه این استان با ثبت نام قطعی ۶ هزار و ۲۷۱ نفر نهایی شد.
🔹۸۳ درصد ثبتنام کنندگان مردان و ۱۷ درصد زنان هستند همچنین در رده های سنی ۳۰ تا ۳۵ سال (۸ درصد)، ۳۵ تا ۴۰ سال (۱۸ درصد)، ۴۰ تا ۴۵ سال (۲۲ درصد) و ۴۵ تا ۵۰ سال (۱۷ درصد) و ۵۰ تا ۵۵ سال (۱۵ درصد) ۵۵ تا ۶۰ سال (۱۱ درصد) و ۶۰ تا ۶۵ سال (۶ درصد) ۶۵ تا ۷۰ سال (۳ درصد) و ۷۰ تا ۷۵ سال (یک در صد) ترکیب سنی داوطلبان را تشکیل دادهاند.
🔹داوطلبانی که سابقه نمایندگی ادوار مجلس را دارند، چهار درصد و ۲۱ درصد هم سابقه ایثارگری داشتهاند.
📌ریزش ۵۰درصدی ثبت نام کنندگان انتخابات مجلس؛ سالی که نکوست از بهارش پیداست!
👈جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات نوشت: طبق اعلام وزارت کشور؛ تعداد پیش ثبتنام داوطلبان مجلس ۴۸.۸۴۷ نفر بوده و در نهایت ۲۴.۸۲۹ نفر نسبت به ثبت نام برای حضور در انتخابات مجلس اقدام نمودهاند. فعلا پنجاه درصد ثبت نام کنندگان آب رفتند باید منتظر ریزشهای بعدی در هیئتهای اجرایی و نظارت بود!
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت چهل و دوم)
📌غلامرضا مرحبا نماینده مردم آستارا در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹معتقدم اگر حوزه نمایندگی تهران را در نظر نگیریم، در سایر شهرستانها مهمترین وظیفه نماینده، ایجاد هماهنگی بین دستگاههاست زیرا نماینده نسبت به مسئولین اجرایی معذوریت و محدودیت کمتری دارد.
🔹به طور عرفی نمایندگان در انتصابات دخالت میکردند اما اینکه بخواهیم فشار بیاوریم و اصرار کنیم، هرگز نبوده است. با این حال با تاکید رهبرانقلاب، تنها مشورت میدهیم که مدیر دستگاه اجرایی میتواند آن را قبول کند و یا قبول نکند.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت چهل و سوم)
ابراهیم رضایی نماینده دشتستان در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹در حوزه قانونگذاری مجلس یازدهم موفق بوده است.
🔹اما در حوزه نظارت با وجود کارهای زیادی که انجام شد، مجلس نمره مناسبی نمیگیرد. یکی از دلایل آن میتواند ترجیح مسائل غیرملی بر منافع ملی باشد.
🔹هرگز در انتصابات دخالت نداشتم؛ اگر خود دستگاه اجرایی خواستار مشورت باشد، نظر میدهم.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت چهل و چهارم)
سیداحمد رسولینژاد نماینده فیروزکوه و دماوند در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹بدون شرح
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@sobh_iran
📌داوطلبان نمایندگی مجلس از این دانشآموز ۱۰ ساله یاد بگیرند!
🔸دانشآموز کلاس پنجم دبستان شهید شکراللهی غرغن شهرستان فریدن در استان اصفهان یکی از دانشآموزانی بود که امسال در انتخابات شورای دانشآموزی مدرسه خود به عنوان رئیس شورای مدرسه انتخاب شد و به یکی از وعدههای انتخاباتی خود تحت عنوان «رفع نقاط حادثهخیز مدرسه» جامهعمل پوشاند.
🔹ابوالفضل بختیاری میگوید: «وعده انتخاباتی من این بود که خطکشی حیاط، خرابی زمین مدرسه، سرویس بهداشتی، شیشههای آبدارخانه و شیر آبدارخانه درست میشود و همچنین لوازم ورزشی تهیه میکنم. با همین وعدهها در انتخابات رأی آوردم و بهعنوان رئیس شورای دانشآموزی انتخاب شدم».
🔹 پدر و مادرم هم پیشنهاد کردند برای مدرسه لوازم ورزشی تهیه شود؛ برای عمل به دومین وعده انتخاباتی باید مهمترین کار را انجام دهم؛ یعنی اول شیرهای آبدارخانه و دستشوییها را درست کنم. یکی از کارهایی که میخواهم انجام دهم، باز کردن در پشتی مدرسه است تا دانشآموزانی که خانهشان پشت مدرسه است، زودتر بتوانند وارد مدرسه شوند».
👈نجوا: نماینده و مسئولی این چنینم آرزوست ...
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبهاختصاصیواحدسیاسی(نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین(قسمت چهلوپنجم)
حبیبالله دهمرده نماینده زابل، هیرمند، هامون، زهک در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹بدون شرحتر از قبلی
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
👈#مصاحبه_انتخابات
💠@sobh_iran