صبح امید رزن، درگزین و سردرود
مداحی جناب حجه الاسلام آقای ابوالفضل حبیبی از طلاب شهرستان درگزین
ورود کاروان امام حسین علیه السلام به کربلا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 امام خمینی(ره): چنانچه، واقعاً بفهمند و بفهمانند که مساله چه هست و این عزاداری برای چه هست و این گریه برای چه این قدر ارج پیدا کرده و اجر پیش خدا دارد، آن وقت ما را «ملت گریه» نمیگویند، ما را «ملت حماسه» میخوانند
کانال «دکترسلام»:
@Drsalaam
📱 نرم_افزار
🔸حکمت های جاوید
✍🏻از جمله موضوعات این کتاب می توان به عناوین :
بخش اول: موضوعات اعتقادی؛
بخش دوم: موضوعات اخلاقی؛
بخش سوم: اصلاح جامعه اشاره کرد.
برای دانلود نرم افزار و یا pdf به لینک زیر مراجعه نمایید👇🏻
https://www.balagh.ir/content/2686
🔸 حاج شیخ عباس قمی و اولین منبر او
🔹 عالم ربانی آیة الله العظمی آخوند ملا علی همدانی نقل فرمود:
🔸 حاج شیخ عباس قمی فرمود: در اوایل طلبگی که کودک بودم و هنوز معمم نشده بودم عده ای شبیه خوان [تعزیه خوان] مرا با خود برای شبیه خوانی بردند. آن وقت ها روضه خوانی خیلی معمول نبود، من را بردند برای این که نقش علی اکبر یا قاسم و... را اجرا کنم. آنها از من بسیار کار می کشیدند و من مجبور بودم برایشان آب و نان ببرم و مجلس را فرش کنم و...
🔹 دیدم خیلی اذیت می شوم به همین خاطر شب اول محرم آنجا را ترک کردم. نیمه های شب وارد دهی شدم. به خانه کدخدا رفتم وگفتم شما روضه خوان نمی خواهید؟ گفت: باید به مسجد بیایی و یک منبر بروی تا مردم روضه ات را ببینند اگر پسندیدند می خواهیم.
🔸 من اصلا منبر بلد نبودم چیزی هم حفظ نداشتم غیر از ماجرای مجلس ولید که نامه یزید به او می رسد او نیز دستور می دهد تا امام حسین علیه السلام را احضار کرده تا از ایشان برای یزید بیعت بگیرد، اما حضرت بیعت نکرده و از مجلس خارج می شود.
🔹 من فقط همین داستان را بلد بودم. به منبر رفتم و مجلس ولید را خواندم و به منزل کدخدا آمدم. اهالی گفتند منبرت بد نبود همین جا بمان. شب هم دوباره به مسجد رفتم و همان داستان را تکرار کردم.
🔸 به منزل که آمدم تا صبح بیدار بودم و با خدا می گفتم من چیزی بلد نیستم چه کنم؟ ناگهان دیدم کدخدا سراسیمه نزد من آمد و به پاهای من افتاد. می بوسید و گریه می کرد.
🔹 گفتم چه شده؟ گفت: ما که به شما جسارتی نکردیم! دیشب حضرت اباعبدالله علیه السلام را در خواب دیدم که فرمود: این آقا باید اینجا بماند و تا شب یازدهم محرم هم شب و روز باید مجلس ولید را بخواند.
🔸 بعد از ظهر که به مجلس رفتیم کدخدا خوابش را برای مردم تعریف کرد، گفتند ما برای امام حسین علیه السلام عزاداری می کنیم هرچه آقا می خواهد همان را بخواند. من منبر می رفتم و مردم هم اشک می ریختند.
(میراث منبر، مرحوم میرزا حسن نوری همدانی).
🔸آغاز به کار رادیو محرم با شعار «حسینیهای به وسعت دل ها»
🔹رادیو محرم با شعار «حسینیهای به وسعت دل ها» و با بیانیه آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی مرجع تقلید شیعیان و با حضور آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه و امام جمعه قم آغاز به کار کرد.
🔹رادیو محرم ۶۹۶ ساعت برنامه را بهصورت ۲۴ ساعته روی موج اف ام، ردیف ۹۵.۵ پخش خواهد کرد.
💥 پنج دستورِ امام رضا(ع) برای سیروسلوک عاشورایی
«روايتی از امام رضا(ع) هست که در روز اول محرم به ابنشَبيب فرمودند: روزه گرفتهای؟ امروز روزی است که زکريا روزه گرفت و خدا يحيی را به او عطا کرد. اگر میخواهيد حاجتروا شويد، امروز را روزه بگيريد. فرمودند: محرم ماهی است که اهل جاهليت حرمتش را نگه میداشتند، اما اين امت نه حرمت محرم را نگه داشتند، نه حرمت نبی اکرم(ص) را؛ ذريهاش سيدالشهدا(ع) را به شهادت رساندند، زنانش را به اسارت بردند، کاروانش را غارت کردند. خدای متعال هرگز اينان را نيامرزد. ابنشبيب! اگر میخواهی بر کسی گريه کنی، فقط بر امام حسين(ع) گريه کن، «فانه ذبح کما يذبح الکبش»، هیجده نفر از جوانانی که شبيه نداشتند، در کنارش به شهادت رسيدند. آسمانها و زمينها بر شهادتش گريه کردند، چهار هزار ملک برای نصرت حضرت آمدند، ولی زمانی رسيدند که کار تمام شده بود، آنها غبارآلود و اندوهگين ماندند تا در کنار حضرت حجت(عج) خونخواهی کنند و شعارشان «يالثارات الحسين» است. پدرم از جدم امام سجاد(ع) حکايت کردند که وقتی سيدالشهدا(ع) به شهادت رسيدند، آسمان خون گريه کرد.
در ادامه، حضرت پنج دستور فرمودند که هميشگی است، اما موطنش محرم است:
◀️فرمودند: فرزند شبيب! اگر بر سيدالشهدا(ع) گريه کردی تا اشکت بر گونهات جاري شد، خدا هر گناهی که کردی ـ کم يا زياد، صغير يا کبير ـ را میبخشد.
(اين روايات مثل آيات توبه است. آيات توبه در مؤمن غرور ايجاد نمیکند، بلکه به مؤمن بشارت میدهد که مأيوس از رحمت خدا نشود. اين روايات هم، مؤمن را جسور بر گناه نمیکند.)
◀️بعد دستور دوم را فرمودند که اگر میخواهی خدا را ملاقات کنی در حالی که گناهی نداشته باشی، سيدالشهدا(ع) را از نزديک و شايد هم از دور زيارت کن. اين دو دستور، يعنی انسان هر وقت احساس کرد سنگين شده و آلوده شده و نمیتواند عبادت کند، بايد خودش را با گريه يا زيارت، بدون تأخير به سيدالشهدا(ع) که سرچشمه طهارت است، برساند.
◀️بعد فرمودند: اگر خوشحال ميشوی در غرفههايی از بهشت ساکن شوی که در جوار نبی اکرم(ص) باشی، لعن قاتلين سيدالشهدا(ع) را ترک نکن.
◀️در ادامه نيز دستور چهارم را که خيلی عجيب است، فرمودند: اگر میخواهی از ثوابی مثل ثواب شهدا کربلا بهرهمند شوی، هر وقت سيدالشهدا را ياد کردی، عرض حاجت به ايشان کن و بگو «يا ليتني کنت معهم فأفوز فوزا عظيما»؛ ای کاش من هم در کربلا با شهدای تو بودم و به فوز خون دادن پيشِ روی تو میرسيدم.
(اگر هميشه از امام(ع) چنين طلبی داشته باشی، به آن ثواب میرسی. خدای متعال نيتش را به تو میدهد، وفور نيت کارَت را درست میکند.)
◀️در مورد پنجمين دستور نيز فرمودند: اگر دوست داری در بهشت در درجات ما باشی، غصه و شادیات را از ما جدا نکن. آنجا که ما خوشحاليم، خوشحال باش و آنجا که ما غصه داريم غصهدار باش.
(البته واضح است که هيچکس به مقام امام نمیرسد، مقصود اين است که اگر میخواهيد بين ما و شما در بهشت حائل نباشد، اينگونه باش. ممکن است کسی در بهشت باشد ولی هفتصد سال يک بار هم سيدالشهدا(ع) را نبيند.
حضرت در انتهای اين روايت فرمودند تلاش کن خودت را به ولايت ما برسانی. اگر کسی سنگی را دوست داشته باشد، خدای متعال او را با آن سنگ محشور میکند. محبت، خودش همراهی است. سعی کن به ولايت ما که سرچشمهاش محبت ما است برسی.»
✔️مدیر حوزه های علمیه در حکمی حجت الاسلام والمسلمین ملکدار را به عنوان مدیرعامل شهرک مهدیه منصوب کرد.
hawzahnews.com/news/915611