👈 فواید مصرف آب ولرم از دیدگاه طب اسلامی👇
⚜کَانَ رَسُولُ الله :
《مَاءٍ فَاتِرٍ، یُنَقِّي المَعِدَةَ وَ الکَبِدَ، وَ یُطَیَّبُ النَّکهَةَ وَ الفَهمَ، وَ یُقَوَّي الأَضرَاسَ، وَ یُقَوَّي الحَدَقَ، وَ یَجلو النَّاظِرَ، وَ یَغسِلُ الذُّنُوبَ غسلًا، وَ یُسَکَّنُ العُرُوق الهَائحَجِةَ وَ المِرَّةَ الغَالِبَةَ، وَ یَقطَعُ البَلغَمَ، وَ یُطفِئُ الحَرَارَةَ عَنِ المَعِدَةِ، وَ یَذهَبُ بِالصُّدَاعِ.》
آب ولرم معده و کبد را پاک میکند و انسان و دهان را خوشبو و دندان ها را تقویت و بلغم را قطع و گرمی معده را خاموش و میگرن را برطرف میکند.
📚منبع: همان، ج۴، ص۱۵۳.
#اصلاح_سبک_زندگی
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
Teb Eslami1_53231554.mp3
زمان:
حجم:
950.4K
پیامبر(ص) با آب #فاتر افطار میکردند😍❤️
فواید #آب_فاتر
جوشیده ولرم
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
4_5857025611402313858.mp3
زمان:
حجم:
24.19M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء سوم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان : 33دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ژله_پای_مرغ👇
شش بسته پای مرغ شستم همراه یا پیاز خلالی شده یه حبه سیر و کمی چوب دارچین ریختم تو یه قابلمه بزرگ پر آب کردم گذاشتم روی اجاق
وقتی جوش اومد زیر دیگی گذاشتم شعله کم کردم
حدود بیست ساعت ریز میجوشید کمی کمی که خنک شد سبد گذاشتم روی یه ظرف بزرگ کم کم پاهای مرغ میریختم توی سبد
با گوشتکوب ماهیچه ها را ته سبد له کردم کمی اب جوش میریختم گوشتکوب میکشیدم روی ماهیچه های باقیمانده
با قاشق استخوانها را جمع میکردم دوباره یه سری دیگه میریختم با کمی حوصله همه را صاف کردم
در آخر ابی که توی قابلمه بود ریختم توی سبد وصاف کردم تا پیاز سیر و چوب دارچین همه گرفته شد
بعد ریختم توی لیوان یک بار مصرف گذاشتم یخچال
وقتی مثل ژله شد تعدادی از لیوانها را داخل یه پلاستیک بزرگ گذاشتم بعد داخل فریزر
توی همه غذاها که اب لازم داشته باشه یه لیوان ژله پای مرغ میندازم
@sofrebanovanbeheshti