#باقالی_پلو_با_مرغ 👇
مواد لازم برای۴ نفر
برنج ۳ لیوان
مرغ (ران و سینه) ۴ تکه
سیب زمینی ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
زعفران آب شده ۴ قاشق چای خوری
باقلا خلال شده ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
شوید خشک ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
۱- مرغ را در ظرفی با مقداری آب ، پیاز و نمك بپزید و پس از تمام شدن آب مرغ آن را كمی در روغن خودش تفت بدهید.
۲- پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
۳- پیاز تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید.
۴- در ظرفی جدا مقداری آب بریزید و پس از جوش آمدن باقلا را به آن اضافه كنید چند جوش كه زد برنج را اضافه كنید و برنج را بعد از كمی جوش خوردن آبكش كنید.
۵- در قابلمه مورد نظرتان كمی آب روغن درست كنید به این صورت كه روغن را با نصف لیوان آب داغ كنید.
مقداری از آب روغن را كنار بگذارید و برای ته دیگ از سیب زمینی ها استفاده كنید و روی آنها مقداری زعفران بریزید.
برنج و باقلا را در قابلمه ریخته و شوید را لابه لای برنج بریزید.
۶- همچنین مرغ ها را در بین برنج قرار دهید.باقی آب روغن را روی برنج داده و زعفران اب كرده را در آخرین لایه برنج اضافه كنید.
سایر نکات
اگر از باقالای خشك استفاده میكنید آن را مدت بیشتری در آب بپزید تا سفتی اش از بین برود.
@sofrebanovanbeheshti
#باقالی_پلو_با_گوشت
مواد لازم برای۳ نفر
برنج ۲ پیمانه
باقلا از دو پوست درآورده و قاچ شده ۲ پیمانه
شوید خشک ۶ قاشق غذا خوری
گوشت ۷۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۳ حبه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم
زعفران ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا گوشت را با مواد افزودنی دلخواه مثل برگ بو ، پوست پرتقال ، نمك ، فلفل ، كمی سركه ، پیاز ، سیر و ...آبپز كنید.
و سعی كنید كف روی آن را بگیرید تا خوشمزه تر شود.
۲- ظرفی مناسب انتخاب كنید و باقالا و نمك را در آن به مدت یك ربع تا 20 دقیقه بپزید( باقالا تازه )پس از این مدت برنج خیس خورده را به آن اضافه كرده و پس از زمان لازم آن را آبكش كنید اگر شوید شما خشك است آن را در لحظات آخر جوشیدن برنج خیس كنید و اگر از شوید تازه استفاده میكنید آن را موقع دم كردن برنج به صورت لا به لا استفاده كنید.
۳- پس از پختن گوشت و وقتی آب آن حدودا یك لیوان باقی ماند آن را از صافی رد كنید .در ظرفی جداگانه مقداری كره داغ كنید و پیازهای خرد شده را به آن اضافه كنید تا طلایی شوند.
سپس گوشت را به آن اضافه كنید و خوب سرخ كنید و پس از آن رب گوجه فرنگی و زعفران را اضافه كنید
۴- و پس از كمی تفت دادن آب گوشت صاف شده را به مواد اضافه كرده و اجازه دهید كمی با هم بجوشند تا گوشت شما مزه دار شود.
۵- سپس برنج را آبكش كرده و مقداری از آن را با زعفران مخلوط كنید و در ظرف مناسب برای سرو قرار دهید.
سایر نکات
اگر از باقلای خشك استفاده میكنید آن را به مدت بیشتری بپزید
میتوانید به جای رب گوجه فرنگی از زعفران استفاده كنید و رب گوجه فرنگی را از مواد اولیه حذف كنید. این جوری غذایتان خیلی خیلی خوشمزه میشود
اگر در این غذا از ته دیگ ماست یا ته چین گوشت استفاده کنید
سعی كنید گوشت را از شب قبل با مواد ذكر شده مزه دار كنید تا غذای شما خوشمزه تر شود
بهترین گوشت برای این غذا گوشت ماهیچه است.
@sofrebanovanbeheshti
#قورمه_سبزی
برای چهل نفر👇
سه ونیم تا چهارکیلو گوشت گوسفندی
نزدیک یک کیلو لوبیا قرمز
حدود یک کیلو پیاز
حدود پنج کیلو سبزی سرخکرده ریختم.
گوشت رو قصابی میگفت برای هر نفر، صد گرم تو خورش کافیه.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_مرغ
برای ده نفر:👇
نصف سینه مرغ پخته ریش ریش شده.
ده دوازده عدد پیازچه خردشده
نصف لیوان گردوی خردشده
دوبسته پنیرخامه ای
نیم کیلو ماست سون
حدود دوبسته نون تست
همه رو باهم مخلوط میکنیم.پنیرها رو خوب بامواد له کنید.
ته ظرف پیرکس مستطیل یه لایه کامل نون تست بچینید ومواد رو با قاشق ییه لایه روش بچینید،دوباره نون تست بچینید و بهمین ترتیب انجام بدید،یادتون باشه روی هرلایه رو خوب با دست فشار بدید .
تعداد طبقات سلیقه ای هست.
من لایه سوم رو با مخلوطی از ماست سون ومایونز پوشوندم.
بعد چند ساعت که دریخچال گذاشتید سرو کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#سوپ_شیر
برای پانزده نفر؛👇
300گرم جو پوست کنده
نیم کیلوقارچ
سینه مرغ پخته و ریش شده یا خام نگینی خرد شده حدود دولیوان
سه چهارعدد پیاز
سه چهار عدد هویج
دولیترشیر
درصورت تمایل نصف پاکت خامه
کمی کره
پیاز وهویج رو باهم میکس کنید،با قارچ و کره تفت بدید.
اگر مرغها خام بود که اونم تفت بدید،بعد که آب قارچ تبخیر شد،روی مواد دو پارچ آب بریزید،
جو رو هم اضافه کنید.
جوها که خوب پختن،و سوپ حسابی غلیظ شد،دولیتر شیر و بریزید .سر آخر کمی جعفری ساطوری شده و درصورت تمایل کمی خامه به سوپتون اضافه کنید.
من تو این سوپ اصلا آبلیمو نمیریزم چون مصرف همزمانش باشیر بسیار مضره.
@sofrebanovanbeheshti
💠رهنمودهایی برای #حل_مشکلات
حضرت آیت الله ری شهری در کتاب زمزم عرفان می نویسند:
[حضرت آیت الله بهجت ] برای حل مشکل ، می فرمودند :
این موارد را مراعات و عمل کنید ، ان شاء الله مشکل ، برطرف گردد :
1⃣ قرآن کوچکی را همیشه همراه داشته باشید.
2⃣ معوذتین ( سوره ی ناس و فلق) را بخوانید و تکرار نمایید .
3⃣ آیه الکرسی را بخوانید و در منزل نصب کنید .
4⃣ چهار قل را بخوانید و تکرار کنید ، خصوصا وقت خواب .
5⃣ در موقع اذان ، با صدای نسبتا بلند ، اذان بگویید .
6⃣ روزی پنجاه آیه از قرآن کریم ، با صدای نسبتاً بلند ، بخوانید.
منبع : کتاب زمزم عرفان، صفحه ۲۲۱
#آیت_الله_بهجت
#حل_مشکلات
ان شاءالله همگی حاجت روا بشید دوستان عزیزم 🙏🙏🌺🌺
🆔 @sofrebanovanbeheshti
یه سوپ فوری و خوشمزه برای مواقعی که عجله دارید.😉 عاااالیه 👌
بچه های من خیلی دوست دارن😋😋
#سوپ_گوشواره
مخصوص تبریز
طرز تهیه
پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت میدهیم و یک قاشق نعناع خشک را به آن اضافه میکنیم بعد نمک و فلفل و بعد گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی یک قاشق رو هم حسابی تفت میدیم
بعد درون قابلمه ۴ لیوان آب اضافه کرده وقتی به جوش آمد
یک لیوان ماکارونی فرمی به شکل صدف را اضافه کرده و اجازه میدیم نیم ساعت با شعله ی ملایم بپزد .
مقداری آبلیمو به دلخواه اضافه می کنیم
شعله را کم کرده .سوپ گوشواره ی ما بعد از یک ربع آماده است
نوش جان😋😋😋
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
4_293413254921716371.mp3
3.9M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء چهاردهم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان :۳۰ دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
@MAHMOUDKARIMMI [ SHAB 2 MAH RAMAZAN 1398 HARAM EMAM REZA ] AUDIO 01.mp3
25.4M
#مناجات_سحر
📻 مـــاه مبارک رمضــان۹۸
☑️ مــداح: #حاج_محمود_کریمی
حرم مطهرامام رضاعلیه السلام
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#مرغ_و_لیمو🍗🍋🍽
مواد لازم :سینه مرغ متناسب به تعداد اعضای🌳
آبلیمو ۳تا ۴ق غذاخوری🌳
پیاز یک عدد متوسط🌳
زعفران مقداری🌳
زردچوبه خیلی کم🌳
نمک و فلفل به مقدار لازم🌳
اول آب را در قابلمه میجوشونیم بعد آبلیمو و زعفران و زردچوبه را به آب اضافه میکنیم
حالا پیاز را رنده میکنیم و در آب در حال جوش میریزیم
سینه های مرغ را مثل تکه های جوجه کباب برش میزنیم و در آب درحال جوش میریزیم و میگذاریم همگی باهم بپزن و در آخر نمک و فلفل میریزیم و میل میکنید
این غذا خیلی خیلی خوش مزه میشه و بصرفه هست بنظرم حتما امتحان کنید اما به همین روش.
چون آبلیمو و زعفران را باید همون ابتدای پخت بریزید وپیاز حتما باید رنده شده باشه وگرنه طعم این غذا اونطور که باید نمیشه.
غذای سالم و بصرفه و سریع و خوشمزه ای هست من در زودپز هم پختم
نوش جاااان😘
اللهم عجل لولیک الفرج🌷🌷🌷
@sofrebanovanbeheshti
#بامیه 👇
شربت بار
شکر دو لیوان
اب یک لیوان
زعفران دم کرده یک ق غذاخوری
جوهر لیمو کمتر از نصف ق چایخوری( با دو ق غذاخوری آب مخلوط شود)
گلوکز یک ق غذاخوری سر پر
گلاب دو ق غذاخوری
ابتدااااا شکر و آب را داخل قابلمه ریخته حرارت رو کم کرده و هم نمیزنیم تا قل ریز بزنه و کم کم شکر اب شه.
بعد که قل زد جوهر لیمو و گلاب و زعفرون و گلوکز را اضافه کرده و کمی هم میزنیم و اجازه میدیم به مدت نیم ساعت با حرارت کممممم تا شربت غلیظ بشه
اگه به غلظت کافی نرسه بامیه شل و اگه حرارت بلند باشه مطمئن باشید بامیه شکرک میزنه پس باصبر و حوصله اجازه بدید شربت غلیظ شه .
و بعد خاموش کنید و کنار بگذارید
مواد خمیر👇
آرد مخصوص کیک یک لیوان
آب یک لیوان
کره بیست گرم
تخم مرغ دو عدد درشت
شربت بار دو ق غذاخوری
ابتدا اب و کره و دو ق غذاخوری شربت بار که از قبل درست کردید را درون قابلمه نچسب ریخته تا دیدید قل زد ارد رو یکباره ریخته و هم زده با حرارت کم تا جایی که خمیر جمع بشه و یکدست
هشت دقیقه را حرارت کم خمیر را زیر و رو کنید.
بعد خاموش کنید اجازه بدید خنک شه
بعد یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. و درآخر که نرمتر شد با همزن برقی
خمیر را درون قیف با ماسوره شکوفه ریخته و با فشار به اندازه های دلخواه درون روغن زیاد ریخته و سرخ کنید . سرخ کردنش زمان بر هست حرارت متوسط باشه تا مغز پخت شه .
و بعد از اینکه حسابی سرخ سرخ شد دو دقیقه درون شربت ولرم ( رو به خنک) ریخته وبعد درون ابکش ریخته تا شربت های اضافیش خارج شه .
نکته
من جوهر لیمو نداشتم یک ق غذاخوری ابلمیمو زدم اما جوهر لیمو خیلی بهتره و بامیه رو براق میکنه
به جای گلوکز میشه عسل ریخت .
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هم بزنید
غلظت شربت بعد از ولرم شدن مثل عسل رقیق شده هست اجازه بدید با حرارت کم به غلظت برسه و اگه دیدید دور قابلمه شکرک زده با فرچه خیس دور قابلمه رو تمیز کنید نباید با قاشق شکرک ها رو هم بزنید فقط با فرچه ( برس خیس)
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_شیر
مواد لازم
آرد یک پیمانه
کره ۳۰گرم
روغن نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
گلاب نصف پیمانه
پودر هل یک قاشق چایخوری
وانیل(دلخواه) نصف ق چایخوری
شیر دو پیمانه
طرز تهیه
ابتدا وضو میگیریم.
با نام خدا کار خود راشروع میکنیم.
آرد را در ماهیتابه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه با شعله ملایم تفت بدهید.
مدام هم بزنید.
یک ظرف دیگر را روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن بیندازید.
وقتی ذوب شد روغن را اضافه کنید
هنگامی که کره و روغن داغ شد آرد تفت داده شده را در آن الک کنید.
سپس شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
پودر هل، گلاب و وانیل را اضافه کنید.
مخلوط کنید سپس شیر را مرحله به مرحله اضافه کنید.
مدام هم بزنید تا حلوا آماده شود.
حالا آماده سرو است.
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti