1_8271705.mp3
1.48M
🎧🎤🎧
💠 ربّنا با صدای زیبا وملکوتی
قاری نوجوان سید علیرضا موسوی...
🌸🍃 #التماس_دعا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
♦️ خشکی لب👄
✍لب نیز مانند کف دست ؛ ناخن ؛ کف پا ؛ زبان ؛ عنبیه و.... نقطه ی انطباقی و منعکس کننده ی مشکلات جدی در اندامهای مختلف است .وقتی در طب اسلامی برای خشکی لب دستور چکاندن قطره ی روغن زیتون یا بنفشه زیتونی به ناف میدهند علت چیست؟! افراد نادان این نسخه را مسخره میکنند ولی....لب پایین نشان دهنده ی مشکلات گوارشی خصوصا بیماری های روده است
✅یکی از علایم تشخیص یبوست در علم قیافه شناسی ترک خوردن و خشکی لب پایین است و اما چرا چکاندن روغن در ناف! ناف مانند ترمینال است و میتواند هر دارویی را به معده و روده برساند. روغن باعث تحریک و افزایش قدرت روده ها و درمان یبوست می شود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَبَرِحَ الْخَفاءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
4_293413254921716479.mp3
4M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء بیست و چهارم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان :۳۰ دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
ز چشمم خواب بردی.mp3
12.63M
#مناجات_سحر
🔊ز چشمم خواب را بردی
به جایش اشک بنشاندی...
🎤🎤حجت الاسلام میرزامحمدی
#امام_علی #صلوات_الله_علیه
التماس دعا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
May 11
⛔ لوح | نه به معامله قرن
🔺️ رهبرانقلاب: راهپیمایی #روز_قدس که دفاع از فلسطین بهوسیلهی حضور مردمی است، همیشه مهم است. امسال این راهپیمایی مهمتر است بهخاطر این کارهای خیانتباری که بعضی از دنبالههای آمریکا دارند در منطقه انجام میدهند برای جا انداختن معاملهی قرن؛ که البته جا نخواهد افتاد و هرگز تحقق هم پیدا نخواهد کرد و آمریکا و دنبالههایش حتماً در این قضیه هم شکست خواهند خورد. ۹۸/۳/۸
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42695
#گوجه_پلو🍅🍚🍴👇
👩🍳🍳موادلازم برای ۲ نفر:
۱. گوجه ۶تا۷عدد
۲. برنج ۲پیمانه
۳. رب گوجه ۲ ق غ
۴. پیاز داغ ۱تا۲ ق غذاخوری(البته همسربنده از پیاز داخل پلو های مخلوط خوشش نمیاد و من هم بالاجبار نمیریزم😅)
۵. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به مقدار لازم
۶. کره مقداری(اختیاری.واجب نیست)
😋دستور پخت:
۱🍅گوجه هارا به صورت نگینی خُرد کردم و در روغن تفت دادم و نمکی که قرار بود به برنج اضافه کنم به گوجه اضافه کردم
۲🍅وقتی آب گوجه تمام شد کمی کره + رب گوجه را به گوجه ها در قابلمه اضافه کردم
۳🍅دراین مرحله فلفل سیاه و کمی زردچوبه اضافه کردم
۴🍅برنج را شستم و با مقداری آب به گوجه به مواد داخل قابلمه اضافه کردم
۵🍅آب که جوش آمد زعفران را اضافه کردم.
پیازداغ هم در همین مرحله میتونید اضافه کنید و بعد برنج را دم انداختم تا با شعله کم دم بکشه.
غذای ساده ولی خوشمزه ای هست
امتحان کنید.👩🍳🍳🍞
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_بستنی👇
بیسکویت پتی بور ساده یا کاکایویی ۱بسته پودر شده/
کره ۳سوپخوری در دمای محیط/
بستنی وانیلی لازم/،
گاناش:خامه ۱۰۰گرم +
شکلات تلخ ۱۰۰گرم=بنماری شده
در ظرفی بیسکویت پودر شده و کره را باهم مخلوط کرده به صورت شن ریزه دربیاد
بعد در قالب کمر بندی ریخته وفشرده کرده و ۱۰دقیقه در فریزر گذاشته
(چون من قالب کمربندی نداشتم یک قالب گرد ۲۰سانتی الومینومی را خیس کردم و کف ودیواره را با کیسه فریزر پوشش دادم وبعد مواد را ریختم)
بعد رویش را با بستنی فراوان پر کرده وسطحش را به وسیله پالت خیس شده صاف کرده وبعد گاناش سرد شده را رویش ریخته و قالب را چرخانده تاتمام سطح آن را بپوشاند وسه ساعت در فریزر گذاشته تا سفت شود،این دسر خوشمزه را حتما درست کنید
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا 👇
#ويژه_رمضان🌙
موادلازم📝
آرد 3 لیوان
شکر سه لیوان
روغن یک و نیم لیوان مایع سرخ کردنی
کره 50 گرم
هل آسیاب شده یک قاشق چایخوری
زعفرون یک قاشق چایخوری پر
گلاب یک و نیم فنجان
آب 4/5 لیوان دسته دار
طرزتهيه📝
ابتدا آب و شکر و گلاب و زعفرون و هل رو بگذارید تا بجوشه و شکر آب بشه نیاز نیست قوام بیاد
آرد و الک کنید خیلی بهتره؛ روغن بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه بعد روی شعله گاز بزارید نیم ساعت با حرارت متوسط مدام هم بزنید
ازش غافل نشید اجازه بدید کاملا تفت بخوره ورنگ مورد علاقه تون بشه. آخرای تفت دادن آرد کره رو بریزید
برای تست رنگ حلوا یه قاشق چایخوری با یک قاشق شربت داخل یه پیاله کوچیک هم بزنید اگه رنگشو دوست داشتید؛ شربت رو ملاقه ملاقه به آرد تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید
شعله رو روی کمترین حالت قرار بدید این اندازه شربت تمام برای این حلوا استفاده میشه و اصلا اضافه نمیاد
وقتی تمام شربت بخورد حلوا رفت و حلوا جمع شد بغلتونید تا تمام حلوا یکجا جمع بشه. بگذارید پنج دقیقه خنک بشه
بعد داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید.
نوشته هاش با قالب شله زرد هست و تزیینش هم با ماسوره شکوفه👌
@sofrebanovanbeheshti