#پاکورا
#پاکوره👇
اول یه لیوان و نیم آرد گندم و یه لیوان نشاسته و نصف لیوان آرد نخود و یه قاشق غذاخوری مایه خمیر و کمی بیکینگ پودر و نمک و ادویه رو مخلوط میکنیم، یه لیوان ماست و یه لیوان آب ولرم رو اضافه میکنیم
یه سر پیاز ریز خورد میکنیم با کمی جعفری و تره کمی تفت میدیم
بهش تخم گشنیز و تخم زیره اضافه میکنیم و کمی زردچوبه تا جایی تفت میدیم که پیاز دیگه خام نباشه و شفاف بشه و نرم بشه
مواد که خنک شد به خمیر اضافه میکنیم و توی جای گرم استراحت میدیم
بعد تو روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم😋
همراه سس خیلی تند میل شود لطفا😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
قاسمی:
#کیک_کافی_شاپی_بی_بی 😋😋👇
بافت این کیک عالیه وحتی کسانی هم که همزن برقی ندارن با همزن معمولی به راحتی میتونن این کیک خوشمزه رو درست کنن☺️
من برای راحتی کسانی که پیمانه ندارن اندازه ها رو به گرم هم گذاشتم☺️
آرد 3پیمانه (405گرم)
تخم مرغ درشت 3عدد
پودر کاکائو 2/3 پیمانه (60گرم)
بکینگ پودر 4ق چایخوری (20گرم)
آب گرم 1/2پیمانه (100گرم)
شیر 1و1/3 پیمانه (240گرم)
شکر 2 پیمانه (400گرم)
روغن یک پیمانه (224گرم)
وانیل 1/2 ق چایخوری
نسکافه 1 ق م سرپر
آرد وپودر کاکائو وبیکینگ رو 2بار الک کنید
بعد با شکر خوب مخلوطشون کنید تا یکدست بشن(با قاشق)
بعد آب گرم رواضافه کنید و باز با قاشق کمی مخلوطش کنید.
شیر رو اضافه کنید وباز باقاشق مخلوط کنید.
حالا تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید ودرحدی که فقط کاملا مخلوط بشن با همزن بزنید
با تخم مرغ آخر وانیل رو هم اضافه کنید
بعد روغن ونسکافه هم اضافه کنید ودوباره کمی هم بزنید تا مایع یکدست بشه.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170الی 180 به مدت 45 دقیقه.
نوش جان😊😋
نکته🔴🔴
1. اگه قالبتون میان تهی بود قطرش 25 باشه
اگه معمولیه قطرش 22یا 23باشه
2 .من این کیک رو با نصف مواد تو قالب معمولی 20سانت درستیدم😊
3 . کسانی که همزن برقی ندارن تمام مراحل رو با همزن معمولی انجام بدن
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_نخودفرنگی👇
نخودفرنگی چرخ شده ۲۰۰گرم
پیازچرخ شده ۱۷۰ گرم
تخم مرغ۳عدد
سیریک حبه کوچک درصورت تمایل
فلفل،نمک،زردچوبه ، به میزان لازم
روغن به میزان لازم
مثل انواع کوکوهای رایج همه موادرا مخلوط میکنیم،
بعد به هرشکلی که دوست داشتیم درروغن سرخ میکنیم،
من درماهیتابه دوطرفه سرخ کردم بعدبرش زدم
@sofrebanovanbeheshti
#شربت_ژله_ای
نصف بسته پودرژله را با نصف لیوان ابجوش بنماری کرده داخل یخچال بگذارید تا ژله نیم بند شود یعنی کامل سفت نشه،
برای نصف بسته پودرژله ،یک لیوان آب سرد داخل ظرف ریخته با یکی دو ق غذاخوری گلاب یا عرقیجات دلخواه(البته گلاب و...دلخواهه) ویکی دو ق غذاخوری شکر و۵_۴ ق غذاخوری تخم شربتی خیس خورده و لعابدار شده ،خوب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود،
پس ازنیم بند شدن ژله ،شربت را کم کم بهش اضافه کنید وبا همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه ،به این روش تخم شربتیها داخل شربت معلق میمونند وشربت امادست،
اگر دیدین تخم شربتیها معلق نشدن کافیه شربت راکمی دریخچال بگذارید تا غلیظ تر بشه بعد خوب هم بزنید و استفاده کنید،
یک نکته مهمه دیگه اینکه:
اگر این شربت را تهیه کردین و استفاده نکردین وداخل یخچال گذاشتین مسلما سفت میشه چون ژله هست دیگه ، که موقع سرو کافیه دوباره با مقدار کافی اب و شکر مخلوط کنید وخیلی خیلی خوب هم بزنید تا یکدست بشه وبه غلظت دلخواهتون برسه وبعد سرو کنید،پس بهتره خیلی داخل یخچال نگهداری نشه،
واینکه
در دستور گفتم ژله نیم بند بشه ،من بعضی وقتها میگذارم ژله کمی هم بسته بشه نه اینکه سفت سفت بشه هااا یه کم منسجم (یعنی همین که بست وحالت نرمی داشت)
بعدبا شربت مخلوط می کنم وبا همزن دستی حسابی میزنم تا یکدست بشه به این روش یه شربت دارین که تیکه های کوچیک ژله هم داخلش هست،
دیگه هم مدل وهم غلظتش بستگی به سلیقه خودتون داره اگر دوست داشتین روانتر باشه آب بیشتر بهش اضافه کنید
@sofrebanovanbeheshti