eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_293413254921716286.mp3
4.05M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء بیست و ششم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان :۳۰ دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای ابوحمزه بخش ۱.mp3
8.43M
#مناجات_سحر 🔷 «فرازی از مناجات ابوحمزه ثمالی» 💭 #حاج_محمدرضا_بذری التماس دعا 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چالش ششم 😉 سلام دوستان دوباره توی گروه داریم چه چالشی👌 خداروشکر که از چالش حلوای نذری هم استقبال خوبی کردید.👏👍👍 انشاءالله نذری هاتون قبول باشه 💝💝 این هفته چالش هفتگی در گروه رو بنا به ایام برگزار میکنیم❤️ یه کمی شیرین و شاااااد😍😍😁😁 لطفا بین خوشمزه های خودتون که همیشه درست میکنید سعی کنید به چالش گروه هم فکر کنید 🤔و اون غذا یا خوشمزه ی چالش 🌯🍔رو که یک هفته وقت دارید درست کنید 👩‍🍳 به این چالش مثل یه نگاه کنید سعی کنید افرادی که زیاد تو گروه شرکت نمیکنن🚶‍♀ و فقط بیننده هستند👀 در این چالش شرکت کنند🏃‍♀ چون اینجوری مجبور میشن یه حرکتی انجام بدن😉 همینطور اونایی که اعتماد به نفس پایینی دارند ‍‍‍هم حتما باید عکس بفرستند که اعتماد به نفس خودشون رو بالا ببرند 🙋 خب حالا این هفته چالش چی داریم؟؟😉🤔 انواع کیک ،کیک های محلی و هر نوع کیکی که بلد هستید فقط حواستون باشه باید سالم و ارگانیک باشه یعنی از موادی که برای بدن مضر هست استفاده نکنید مثل کاکائو ،نسکافه ،اسمارتیز ، قهوه، خامه و..... دیگه بیکینگ پودر رو نمیشه حذف کنید😉 اشکالی نداره هرچند بدون بیکینگ پودر هم میشه کیک پخت ولی حالا این قلم اشکالی نداره😁😉 در این یک هفته کیک سالم درست کنید و با یه تزیین زیبا 👌 بپزید و در کنار بقیه خوشمزه ها در گروه قرار بدید راستی تو کانال یه سری کیک ارگانیک داریم میتونید از کانال کمک بگیرید🍲 خب بسم الله 😉 از📌 امروز شنبه ۱۱خرداد 📆 تا پنجشنبه ۱۶ خرداد 🔖 لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7 برای آشنایی بیشتر با انواع کیک های ارگانیک روی هشتگ ها بزنید تا کیک های مورد نظر تون رو ببینید 👇👇👇 و...... ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون ❤️❤️❤️ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
#رنگینک #رنگینک_رولتی👇
 👇 خرمای سیاه تقریبا 1 کیلو( بهتره از خرمای جنوب استفاده بشه) آرد گندم 1 پیمانه دارچین 1 قاشق سوپخوری روغن جامدیاکره نصف پیمانه گردوی خرد شده 200 گرم پودر پسته و نارگیل درصورت دلخواه مقداری(برای تزیین) اول از همه هسته های خرمارودربیارید وخرماروله کنید. برای له کردن خرما چندتاراه دارید. یکی اینکه از چرخ گوشت استفاده کنید. اگه حال وحوصله تمیز کردن چرخ گوشت رونداریدباپشت قاشق خرماهارو له کنید. میتونید خرماهارو روی حرارت بگذارید و کمی کره بهش اضافه کنیدتانرم تر بشه؛این مرحله اختیاریه ومیتونیداصلاخرماها رو روی حرارت نگذارید (من خودم وقتی حوصله ندارم اصلا روی حرارت نمیگذارم وخرماهارو توی پلاستیک فریزر میریزم وبادستم ورزمیدم قشنگ له میشه) یک پلاستیک فریزرروبازکنیدروی نصفش خرماهاروپهن کنیدولایه بعدی پلاستیک فریزر روبرگردونیدوباوردنه یاهرچیزی که دم دستتونه خوب صافش کنید وبگذاریدتوی یخچال روی یه سطح صاف تایکم خودش روبگیره، درمرحله بعدی آردروروی حرارت قرار بدیدومرتب هم بزنیدتاتغییررنگ بده (قهوه ای بشه)  بعدروغن جامدیاکره روبهش اضافه کنیدوبازکمی تفت بدیدتابوی خامی آرداز بین بره  بعدازاین مرحله موادرا از روی حرارت برداشته وکمی هل یادارچین(من دارچین زدم) بهش اضافه کنیدومخلوط کنید . حالاموادروروی خرمای پهن شده بریزید وسپس گردوی خردشده روروی سطح کار بریزید. سپس مهم ترین قسمت کار یعنی رول کردن موادروبایدانجام بدید . من قبل ازرول کردن همون قسمت پلاستیک فریزرکه خالیه رودوباره روی موادبرمیگردونم وباوردنه چندبارروش میرم تاگردوهابره داخل موادوبینشون فاصله نباشه بعدباکمک نایلون شروع به رول کردن موادکنید. آروم آروم پیش بریدوبا دست خوب رول روفشاربدیدتاموادبه هم بچسبه ؛ میتونیداز پودرنارگیل یا پودرپسته دراین مرحله استفاده کنیدو کل رولت روداخل پودربغلطونید . بعدازاینکه همه موادرول شدرولت رو داخل نایلون بادست خوب حالت میدیم. حدود 3تا4 (حداقل)ساعت زمان لازمه تارولت دریخچال سفت بشه (من برای افطاری ماه رمضون بعضی مواقع ازیک هفته قبل درست میکنم ومشکلی پیش نمیاد) بعدازاین مدت رولت را ازیخچال خارج کرده وبا چاقوی تیز آن را به عرض دوسانت برش بزنید. @sofrebanovanbeheshti