eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 غذای سه سوت☺️ و خوشمزه👇 رشته پلویی رو مثل برنج آبکش میکنیم کف قابلمه سیب زمینی و رشته رو میریزیم روشم روغن میدیم. این غذا رو با عدس و لوبیا چشم بلبلی هم میشه پخت. البته با رشته محلی خیلی خوشمزه میشه با رشته های بازاری جالب نمیشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
#ماسوره و قیف و سرپیچ سه جز از وسیله‌ای برای تزیین و پاشیدن خامه روی انواع کیک‌ها و دسر هاست.  ماسور
نصب این ماسوره ها روی قیف آسونه فقط بعضی هاشون نیاز به سرپیچ داره.   ماسوره های گرد ( round tips ) از ماسوره های ضروری برای تزیین هستش. برای ساقه، رونه، دورکشی کیک به کار میره. برای نوشتن روی کیک معمولا از ماسوره شماره 3 استفاده میشه اما بسته به بزرگی و کوچیکی کیک میتونه تغییر کنه. پرکاربردترین ماسـوره هاش 5 ، 10 ، 1S هستش.  ادامه دارد...... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 دوغ محلی ۱ کیلوگرم نمک به مقدار لازم پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری پودر آویشن ۱ قاشق غذا خوری ۱- دوغ محلی رو بجوشونین تا شروع به قل زدن کنه ۲- 5 دقیقه اجازه بدین تا بجوشه سپس زیر شعله رو خاموش کنین تا از داغی بیفته ۳- یه کیسه پارچه ای نازک انتخاب کنین و دوغ جوشیده رو درون کیسه بریزین زیرش یه ظرف قرار بدین و اویزونش کنین تا آب کشک درون ظرف بریزد ۴- حدود یک ساعت شایدم بیشتر اجازه بدین تا کاملا آب کشک گرفته شود سپس کشک ها را از کیسه به یک کاسه منتقل کنین پودر موسیر ،آویشن و نمک را به کشک اضافه کنین ( نمک رو تست کنین و اگه کمه دوباره بزنین ) ۵- روی یک سینی ، پارچه ایی پهن کنین . کشک ها را گلوله گلوله کنین و روی پارچه قرار دهید سینی را جلوی آفتاب بگذارید و اجازه دهید تا نم کشک گرفته شود حدود یک روز کافیه تا نم کشک گرفته شود سایر نکات👇 حتما از دوغ محلی استفاده کنین چون چربی دوغ حفظ شده اویشن و موسیر کاملا اختیاریه ولی حتما امتحان کنین طعم مخصوصی به کشک میده کیسه ایی که استفاده میکنین مثل تور نباشه . طوری باشه که آب کشک به راحتی از پارچه رد بشه کشک ها بعد از خشک شدن خودشونو جمع میکنن و کوچیک میشن پس تو اندازه ایی که گلوله میکنین این نکته رو به خاطر داشته باشین با آب کشک قره قروت درست کنین آب کشک رو بگذارین بجوشه تا مثل کارامل قهوه ایی بشه تررش و خوشمزس هر چی دوغتون چرب تر باشه موقع خشک شدن تیره تر میشه💁 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 اول از همه بگم این پیاز ترشی که رنگش کبوده به پیاز ترشی قزوین معروفه چون قزوینیا خیلی به رنگ ترشی اهمیت میدن و اصلا اگر این رنگی نشه اونو قبول ندارن و میگن حتما به دستمون نیافته که رنگش کبود فیروزه ای نشده ولی من امروز بهتون آموزش میدم که اینا فقط فوت و فنی هست که شاید شما خبر نداشتید😍😍😍😍و حتما در آینده دستور پیاز ترشی که به رنگهای دیگه هم هست آموزششو میگذارم😊 پیاز بنفش 1 کیلو سیر رنده شده 300 گرم نعنا 3 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق غذاخوری سرکه انگور 1 لیتر ابتدا پیاز رو پوست کنده و با چاقو روش رو چهار قاچ کرده بطوریکه حالت باضافه روش بیفته فقط در این حد مواظب باشید از هم جدا نشه حالا توی یه ظرف شیشه ای کمی پیاز ریخته روی پیاز کمی سیر رنده شده و یک قاشق نعنا (البته شما اینجا میتونید سیر و نعنا رو اول باهم مخلوط کنید و مخلوطشو بریزد) و کمی نمک و اینکار را تا سه مرحله انجام بدید تا همه مواد تمام بشه در آخر سرکه رو روی مواد ریخته ویه پارچه تمیز روی سر شیشه بگذارید و حالا درشو روش بگذارید و درشو محکم ببندید و داخل یه پلاستیک مشکی قرار بدید تا بهش به هیچ عنوان نور نخوره و در جای گرم کنار شوفاژ یا بخاری قرار بدید بعد از حدود یک ماه دیگه ترشی ما آماده است . و اما یه روش دیگه که پیاز ترشی ماسبز کبودی بشه اینه که مواد لازم طبق همون دستور انجام بدید و فقط اینکار رو بکنیدکه پیاز ترشی رو در محیط آشپزخونه داخل کابینت که بهش نور نخوره به مدت 40 روز قرار بدید بعد از 40 روز اونو درجای خنک و یا یخچال بگذاری اون موقعه ترشی ما آماده هست. @sofrebanovanbeheshti
👇 دوتاسه بسته بیسکوییت پتی بور 1بسته خامه صبحانه (قوطی کوچیک سفیدرنگها) پنیرخامه ای 200گرم شکر1/2 پیمانه نسکافه 1فنجان میتونید1تادوقاشق نسکافه رودریک فنجان ابجوش حل کنیدیاازاین کافی میکسهای آماده دریک فنجان ابجوش بریزید وبگذارید خنک شه بعد پتی بورها رو دونه دونه تونسکافه بزنید فقط کوتاه باشه وسریع دربیارید تا هردو خمیرنشه😉در ظرف مورد نظرتون کل ظرف رودوردیف روی هم پتی بوربچینید (پنیر+خامه+شکرویکم وانیل رومخلوط کنید وخوب هم بزنید) حالا از مایه خامه و پنیریه لایه بریزیدرووی بیسکوییتها دوباره دوردیف بیسکوییت پتی بوربچینید حالا1ق غ ژلاتین حلال رو به روش بن ماری حل کنید و به بقیه خامه و پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید روی بیسکوییتهاتون بریزید و روی ظرف سلفون بکشید وچندساعت بگذارید داخل یخچال بعدازخنک شدن ژله بلوبری رومیریزیم . نوش جان😊 @sofrebanovanbeheshti
موادلازم برای تهیه فلافل @sofrebanovanbeheshti
موادآماده شده فلافل @sofrebanovanbeheshti