eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 گردو خرد شده 1/2 پیمانه آرد 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیتر نشاسته 2 قاشق غذا خوری وانیل 1/2 قاشق چای خوری کره 50 گرم بیسکویت 1-2 بسته کاکائو 3 قاشق غذا خوری خامه 150 گرم تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روی آن را تزئین میکنیم @sofrebanovanbeheshti
👇 غذای سه سوت☺️ و خوشمزه👇 رشته پلویی رو مثل برنج آبکش میکنیم کف قابلمه سیب زمینی و رشته رو میریزیم روشم روغن میدیم. این غذا رو با عدس و لوبیا چشم بلبلی هم میشه پخت. البته با رشته محلی خیلی خوشمزه میشه با رشته های بازاری جالب نمیشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماسوره گرد☝️ @sofrebanovanbeheshti
نصب این ماسوره ها روی قیف آسونه فقط بعضی هاشون نیاز به سرپیچ داره.   ماسوره های گرد ( round tips ) از ماسوره های ضروری برای تزیین هستش. برای ساقه، رونه، دورکشی کیک به کار میره. برای نوشتن روی کیک معمولا از ماسوره شماره 3 استفاده میشه اما بسته به بزرگی و کوچیکی کیک میتونه تغییر کنه. پرکاربردترین ماسـوره هاش 5 ، 10 ، 1S هستش.  ادامه دارد...... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 دوغ محلی ۱ کیلوگرم نمک به مقدار لازم پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری پودر آویشن ۱ قاشق غذا خوری ۱- دوغ محلی رو بجوشونین تا شروع به قل زدن کنه ۲- 5 دقیقه اجازه بدین تا بجوشه سپس زیر شعله رو خاموش کنین تا از داغی بیفته ۳- یه کیسه پارچه ای نازک انتخاب کنین و دوغ جوشیده رو درون کیسه بریزین زیرش یه ظرف قرار بدین و اویزونش کنین تا آب کشک درون ظرف بریزد ۴- حدود یک ساعت شایدم بیشتر اجازه بدین تا کاملا آب کشک گرفته شود سپس کشک ها را از کیسه به یک کاسه منتقل کنین پودر موسیر ،آویشن و نمک را به کشک اضافه کنین ( نمک رو تست کنین و اگه کمه دوباره بزنین ) ۵- روی یک سینی ، پارچه ایی پهن کنین . کشک ها را گلوله گلوله کنین و روی پارچه قرار دهید سینی را جلوی آفتاب بگذارید و اجازه دهید تا نم کشک گرفته شود حدود یک روز کافیه تا نم کشک گرفته شود سایر نکات👇 حتما از دوغ محلی استفاده کنین چون چربی دوغ حفظ شده اویشن و موسیر کاملا اختیاریه ولی حتما امتحان کنین طعم مخصوصی به کشک میده کیسه ایی که استفاده میکنین مثل تور نباشه . طوری باشه که آب کشک به راحتی از پارچه رد بشه کشک ها بعد از خشک شدن خودشونو جمع میکنن و کوچیک میشن پس تو اندازه ایی که گلوله میکنین این نکته رو به خاطر داشته باشین با آب کشک قره قروت درست کنین آب کشک رو بگذارین بجوشه تا مثل کارامل قهوه ایی بشه تررش و خوشمزس هر چی دوغتون چرب تر باشه موقع خشک شدن تیره تر میشه💁 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 اول از همه بگم این پیاز ترشی که رنگش کبوده به پیاز ترشی قزوین معروفه چون قزوینیا خیلی به رنگ ترشی اهمیت میدن و اصلا اگر این رنگی نشه اونو قبول ندارن و میگن حتما به دستمون نیافته که رنگش کبود فیروزه ای نشده ولی من امروز بهتون آموزش میدم که اینا فقط فوت و فنی هست که شاید شما خبر نداشتید😍😍😍😍و حتما در آینده دستور پیاز ترشی که به رنگهای دیگه هم هست آموزششو میگذارم😊 پیاز بنفش 1 کیلو سیر رنده شده 300 گرم نعنا 3 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق غذاخوری سرکه انگور 1 لیتر ابتدا پیاز رو پوست کنده و با چاقو روش رو چهار قاچ کرده بطوریکه حالت باضافه روش بیفته فقط در این حد مواظب باشید از هم جدا نشه حالا توی یه ظرف شیشه ای کمی پیاز ریخته روی پیاز کمی سیر رنده شده و یک قاشق نعنا (البته شما اینجا میتونید سیر و نعنا رو اول باهم مخلوط کنید و مخلوطشو بریزد) و کمی نمک و اینکار را تا سه مرحله انجام بدید تا همه مواد تمام بشه در آخر سرکه رو روی مواد ریخته ویه پارچه تمیز روی سر شیشه بگذارید و حالا درشو روش بگذارید و درشو محکم ببندید و داخل یه پلاستیک مشکی قرار بدید تا بهش به هیچ عنوان نور نخوره و در جای گرم کنار شوفاژ یا بخاری قرار بدید بعد از حدود یک ماه دیگه ترشی ما آماده است . و اما یه روش دیگه که پیاز ترشی ماسبز کبودی بشه اینه که مواد لازم طبق همون دستور انجام بدید و فقط اینکار رو بکنیدکه پیاز ترشی رو در محیط آشپزخونه داخل کابینت که بهش نور نخوره به مدت 40 روز قرار بدید بعد از 40 روز اونو درجای خنک و یا یخچال بگذاری اون موقعه ترشی ما آماده هست. @sofrebanovanbeheshti
👇 دوتاسه بسته بیسکوییت پتی بور 1بسته خامه صبحانه (قوطی کوچیک سفیدرنگها) پنیرخامه ای 200گرم شکر1/2 پیمانه نسکافه 1فنجان میتونید1تادوقاشق نسکافه رودریک فنجان ابجوش حل کنیدیاازاین کافی میکسهای آماده دریک فنجان ابجوش بریزید وبگذارید خنک شه بعد پتی بورها رو دونه دونه تونسکافه بزنید فقط کوتاه باشه وسریع دربیارید تا هردو خمیرنشه😉در ظرف مورد نظرتون کل ظرف رودوردیف روی هم پتی بوربچینید (پنیر+خامه+شکرویکم وانیل رومخلوط کنید وخوب هم بزنید) حالا از مایه خامه و پنیریه لایه بریزیدرووی بیسکوییتها دوباره دوردیف بیسکوییت پتی بوربچینید حالا1ق غ ژلاتین حلال رو به روش بن ماری حل کنید و به بقیه خامه و پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید روی بیسکوییتهاتون بریزید و روی ظرف سلفون بکشید وچندساعت بگذارید داخل یخچال بعدازخنک شدن ژله بلوبری رومیریزیم . نوش جان😊 @sofrebanovanbeheshti
موادلازم برای تهیه فلافل @sofrebanovanbeheshti
موادآماده شده فلافل @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 پوست هندوانه را در چرخ گوشت میریزیم و چرخ میکنیم بعد در صافی ریخته و آب آن رو خوب میگیریم بعد تفاله پوست هندوانه را با ۲لیوان سرکه میگذاریم بجوشه بعد ۲حبه سیر خرد شده بهش اضافه می کنیم و میگذاریم ده دقیقه دیگه بجوشه بعد کنار میگذاریم و مقداری تخم گشنیز و سیاهدانه و نمک اضافه میکنیم و در پایان یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رو نگینی خرد میکنیم و به ترشی اضافه میکنیم نوش جان 😋😋 @sofrebanovanbeheshti
ماسوره های گلبرگ ( petal tips ) برای گلبرگ انواع گل ها بخصوص گل رز به کار میره. پرکاربردترین هاش 102# ، 103# ، 104# ، #125 هستش. ادامه دارد.... @sofrebanovanbeheshti
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از 
(غذای ساده و سه سوت)☺️☺️👆 ابتدا دوعدد پیاز متوسط رو سرخ میکنیم. بعد کدوخورشتی با بادمجان رو نگینی خرد میکنیم و داخل پیاز تفت میدیم. بعد گوجه رنده شده یا ریز خرد شده رو اضافه میکنیم همراه با نمک و زردچوبه و فلفل سیاه تفت میدیم بعد روش اب میریزیم و میگذاریم تا بپزه. میتونید سیب زمینی نگینی هم بهش اضافه کنید. یا کمی آبغوره یا غوره یا کمی رب گوجه. @sofrebanovanbeheshti
💢توی این عکس ایده زیبایی میشه برای پارچ یختون ومهمان هاتون 😉😋 خوش سلیقه باشیم 💕💕💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 با دستور این شیرینی خوشمزه و خوش عطر به جای اینکه برید و از بیرون تهیه کنید با کمی همت این خوشمزه ها رو در خانه تهیه کنید هم عطرش توی خونتون بپیچه و هم از خوردنش لذت ببرید.😋 🍪بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری 🍪کنجد به مقدار لازم 🍪نمک 1/4 قاشق چای خوری 🍪وانیل 1/2 قاشق چای خوری 🍪پودر هل 1/4 قاشق چای خوری 🍪آرد سفید 3 لیوان 🍪تخم مرغ 2 عدد 🍪پودر شکر 1 لیوان 🍪روغن مایع 3/4 لیوان 🍪ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری پر 1⃣. ابتدا تخم و مرغ و پودر شکر رو با هم پنج دقیقه با همزن میزنیم. روغن مایع رو وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شد اضافه کرده و کمی هم میزنیم. حالا بیکینگ پودر رو با ماست مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. و حالا با مواد تخم مرغی مخلوط میکنیم. 2⃣. ارد،نمک،وانیل رو سه مرتبه الک کرده و با هم مخلوط میکنیم. به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشه تقریبا مثل غلظت حلوا. 3⃣. نیم ساعت تو ظرف دربسته تو فریزر قرار میدیم. 4⃣. از فریزر که بیرون اوردیم با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ برداشته گرد میکنیم و بین دو کف دست کمی فشار میدیم و یا به شکل بیضی اینکار و میکنیم. تو کنجد میغلطونیم. تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه میگذاریم تا بپزه. @sofrebanovanbeheshti
روز جهانی آشپز بر شما خانمهای خونه که هرکدوم آشپز نمونه و کدبانووووو هستید مبارک 😉👏👏👏👏👏 🎉🎉🎉🎉🌺🌺🌺❤️❤️❤️😍😍😍😍🍰🍰🍰🍰🎂🎂🎂🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 @sofrebanovanbeheshti