eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 دوتا کلم قرمز رو شسته آبش که خشک شد خردش میکنین بعد تو ظرف دلخواه ریخته بعد تو هر ظرف داخلش نبات میگذاریم تا نفخش بره و نمک و فلفل و پودر گلپر میریزیم بعدم روشو سرکه وردا میریزیم @sofrebanovanbeheshti
عطاری ها ترکیبی از گیاهان مختلف دارن که هم به پنیر طعم خوبی میده هم طبع سردش رو اصلاح می‌کنه من تو یه کیسه پارچه ای کوچک تو آب پنیر میگذارم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ژله_پاپیون (لایه رویی)👇 نصف ساشه ژلاتین حلال به همراه نصف لیوان آب ونصف لیوان شیره آلبالو ویه ذره رنگ خوراکی قرمز... #ژله_ویترینی( لایه زیری)👇 دوساشه ژلاتین حلال سه لیوان آب نصف لیوان عرق بهارنارنج میوه موز سیب هندونه اگر توت فرنگی هم بریزیم خیلی خوشمزه میشه شکر،پودر ژلاتین و آب و عرق بهارنارنج را گذاشتم بن ماری شد شکر هم اضافه کردم بعد خنک شد میوه هارو ریختم وباز هم گذاشتم هم طعم میوه هابه خورد مواد بره هم کاملا خنک بشه در سه مرحله ریختم توقالب که پاپیونش ازقبل بسته بود خیلیییی خوشمزه میشه این ترکیب حتما امتحان کنید @sofrebanovanbeheshti
#شیره_توت 👇 توت ها رو جدا کرده از توت های شیرین استفاده کنید و با اب روی حرارت میگذارم من دیدم دیر له میشه با گوشت کوب برقی در حین پخت با آرامی له کردم بعد از اینکه همه توت ها له شد از صافی رد میکنیم و اب توت ها رو روی حرارت گاز میگذاریم و باید غلظتش مثل عسل بشه البته بعد از سرد شدن @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۶ استاد پرهیزگار.MP3
1.13M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
006.mp3
1.05M
ترتیل بدون ترجمه صفحه۶ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک کاملاارگانیک❤️آرزوبانو❤️ #کیک_شیره_خرما یا #کیک_شیره_انگور یا مخلوط هر دو😁😁 تخم مرغ ۳ عدد وانیل ۱/۲ ق چایخوری روغن ۱/۲ لیوان شیره خرما یا انگور ۳/۴ لیوان اب گرم ۱/۴ لیوان آرد ۱ لیوان و نصف بکینگ پودر ۱ ق چایخوری طرز تهیه : تخم مرغ و وانیل رو ۳دقیقه هم میزنیم تا حسابی حجم پیدا کنه بعد روغن رو اضافه میکنم سپس شیره و اب رو اضافه کرده هم میزنیم در حدمخلوط شدن سپس مخلوط الک شده ارد و بکینگ پودر رو بهش اضافه میکنیم با دور کند همزن درحد یکدست شدن مواد هم میزنیم، بعد مواد رو در قالب ۲۰ سانت که کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای ۱۶۰ به مدت ۵۰ دقیقه ، ۴۰ دقیقه شد چک کنید تا نسوزه دمای فرها باهم فرق دارن. من روی مواد رو پر کنجد کردم ،میتونید گردو و بادام نیز بریزید .. من ۱ ق از ارد برداشتم و بجاش پودر کاکائو ریختم .. اگر دوست دارین کیکش شیرینتر باشه مجاز هستین ۲ ق شکر بریزید که شکر قهوه ایی باشه بهتر هست . اینم از دستور کیک مقوی و خوشمزه ما 😘😘 @sofrebanovanbeheshti
#رانی🍑🍑🍑 مامان علی وفاطمه😍 هلو پوست شده بدون هسته 1/5کیلو شکر 1لیوان آب 4لیوان لیموترش 1عدد ابتداآب راروی حرارت گذاشته تابجوش بیادبعدهلوهای خردشده رااضافه کرده به مدت10دقیقه میپزیم شکررااضافه کرده هم میزنین تاشکرحل بشه خاموش میکنیم آب لیموترش هم اضافه میکنیم میگذاریم ازدمابیفته بعدتومخلوط کن میریزیم وبعدهم میگذاریم فریزرتا تگری بشه وبعدشم نوش جانتون😋😋😋 🔴هلوزعفرونی باشه(من قبلا ازهلوانجیری زعفرونی استفاده کردم) 🔴میزان شکرهم بستگی به ذائقه خودتون داره @sofrebanovanbeheshti
#مربا_توت_سیاه #شربت_توت_سیاه 👇 من۴پیمانه توت رو تمیز کردم و توت های کالش رو جدا کردم با ۵پیمانه شکر ۱۲ساعت گذاشتم یخچال بعد گذاشتم روی گاز و یه ربع زمان برد تا شکرها حل بشه ۵دقیقه اخر یک چهارم پیمانه بهش ابلیمو زدم و مقداری از مایه مربا رو برای شربت برداشتم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ترشی #ترشی_نازخاتون👇 یه ترشی خوشمزه شمالی😍😍 اونهایی که بادمجون کبابی دوستدارن حتماعاشقش میشن🙈🙈 2تابادمجون کبابی روپوست کندم وکوبیدم و3حبه سیررنده کردم 1لیوان ابغوره. پونه خشک وگلپرونمک زدم مخلوط کردم گذاشتم خنک شد. نوش جان😋😋 البته تومازندران حتماریحان نازخاتونی میریزن ولی مانداریم😔😊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#حلیم_بادمجون🍆🍆🍗🍗👇 برای هشت نفر یک کیلو بادمجان کبابی یا سرخ کرده،ساتوری شده. گوشت گوسفندی ترجیحا با استخوان گندم پوست کنده و عدس یک لیوان که چندساعت خیس میدیم کشک،پیاز داغ،نعنا داغ گوشت و عدس و گندم رو باهم میپزیم و میکوبیم. بادمجانها رو با گوشت و ... کوبیده شده و گردوی کوبیده شده به اضافه روغن بار میگذاریم، من دوسه ساعت روی شعله پخش کن میگذارم خوب جابیفته. سرآخر کشک و پیاز داغ و نعنا داغ میزنم. @sofrebanovanbeheshti
#خاگینه_مغزدار_تبریز👇 موادلازم تخم مرغ 2 عدد ماست 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری ارد 2 قاشق غذاخوری وانیل وزعفران مقداری مواد لازم شهد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه اب مقدار کم گلاب زعفران هل مواد میانی👇 انواع مغزها که دوست دارید گردو خوش طعم تراست ولی کاملا سلیقه ای تعدادتخم مرغ دست خودمان است هرچه ارتفاع بیشترباشد مثل کیک می شود می توان 3 تخم مرغ زد به همان نسبت 3قاشق غذاخوری ماست بعد زعفران درابتدا وانیل وتخم مرغ راکمی می زنیم بعد بقیه مواد تابه حتما باید چرب شود درتابه دوطرفه یاهمان تابه رژیمی بهتراست یاتابه ای که برگردد موادراباهمزن مخلوط می کنیم یا درمخلوط کن کامل می زنیم بعد کمی گلاب اضافه می کنیم وکمی دارچین هم می زنیم بعد که مخلوط شد در 2 مرحله موادرامی ریزیم درتابه چون مغزداراست نصف موادراوسط تابه می ریزیم که ازوسط به کناره برود بعدموادمیانی وبعدبقیه مواد روی ان می ریزیم 3 ساعت درشهد می گذاریم ** یاخاگینه داغ شهد سرد یابرعکس بعد باپودرپسته یانارگیل روی ان می ریزیم وسرومی کنیم وقتی یک طرف گرفت موادمیانی را می ریزید می توان دورنگ درست کرد نیمی ازموادزعفرانی نیمی باپودرکاکاێو یاهرچیزی که دوست داشتیم موادمیانی نیز می تواند انواع مرباها باشد یاگل محمدی وقتی بقیه مواد راریختیم درب رامی گذاریم تاطلایی شود هرزمان انگشت زدیم موادبه انگشت نچسبید می توان برگرداند نوش جان سفره هاتون پربرکت @sofrebanovanbeheshti
#دیگچه_مشهدی👇 دیگچه یکی از خوراکی های سنتی ومحلی مشهد است که بیشتر در ایام محرم و صفر پخته میشود برنج نیم دانه ۲۵۰ گرم معادل ۱ و یک چهارم پیمانه شکر ۲۵۰ گرم معادل ۱ و نیم پیمانه هل دم کرده و صاف شده ۲ ق مرباخوری کره ۵۰ گرم شیر ۶ پیمانه معادل ۱ لیتر و نیم خلال و پودر پسته برای تزیین گلاب یک چهارم پیمانه برنج را دوساعت خیس میکنیم، بعدآب آن را خالی کرده، سپس باشیر مخلوط کرده و دو تا سه ساعت روی حرارت قرارمیدهیم تا جوش آید و مدام هم میزنیم، زمانی که مواد بصورت خمیری و به قول معروف شفته😅 در آمد، شکر و هل و گلاب و کره را اضافه کرده و مجدداً هم میزنیم تا شکر کاملاً حل شود، فقط مراقب باشید مواد ته نگیرد، در آخر مواد را به مدت یکساعت مانند برنج با دمای کم دم کرده، وقتی آماده شد داخل ظرف دیواره دار مثل ماهی تابه پیرکس ریخته که مواد شکل بگیرد ومنسجم شود ، میگذاریم تا کاملاً سرد شود بعد به اندازه های دلخواه برش میزنیم و با خلال و پودر پسته تزیین میکنیم درصورتی که خواستید دیگچه زعفرانی داشته باشین همراه باشکر، زعفران دم کرده را اضافه میکنیم منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی یا همان پیمانه آشپزی است ان شاءالله درست کنین و لذت ببرین نوش جان @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا