#کوکوی_بادمجان🍆
بادمجان قلمی: یک کیلو
پودر تخم گشنیز: یک دوم قاشق چایخوری
تخممرغ: ۲ عدد
سیر: ۲ حبه (من پودر سیر زدم چون همسرم سیر زیاد دوست نداره)
آرد: یک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان دلخواه
🔻بادمجانها نگینی خرد کرده و بعد سرخ میکنیم،
در ظرفی دیگر تخممرغها را با نمک، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط میکنیم، پودر تخم گشنیز، زعفران دم کرده و آرد را با تخممرغ و بادمجان نگینی سرخ شده خوب هم میزنیم. در تابهای روغن میریزیم و وقتی روغن گرم شد، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را میبندیم.( من قاشق قاشق ریختم) وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ میکنیم.
نوش جان 😋😋
@sofrebanovanbeheshti
🏊 تفریح به حرکت جامعه کمک میکند
🌸 رهبر انقلاب: جامعه مثل کارخانهی عظیمی که از فولاد درست شده و یک میلیون قطعه فولاد را حرکت میدهد؛ سایش دارد، استهلاک دارد، لذا گاهی مقداری روغن لطیف و خوشرنگ، تمام سایشها را از بین میبرد و کار، تندتر، روانتر و بهتر انجام میگیرد.
🌺 #تفریح، چنین نقشی دارد و باید به حرکت کلی جامعه کمک کند.۷۷/۱۰/۱
@khamenei_reyhaneh
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#کشمش👇
۱.من پارسال انگور زیادداشتم
همه رو شستم
توسینی استیل یه پارچه ضخیم پهن کردم
انگورهارو دون کردم و پخش کردم رو پارچه
گذاشتم تو تراس خوب خشک شده بود👌👌👌
البته اینجا هواخیلی گرمه
۲.بهتر هست برای خشک کردن انگور اونارو نشسته حبه کنید بریزید توی سبد بگذارید جلوی افتاب بعد موقع میل کردن بشورید
۳.منم پارسال انگورهارونشسته همینطورخوشه ای به نخ وصل کردم وتوبالکن اویزان کردم خوب خشک شدوالبته چون هسته داشت مویزشدبرای خودش .
نرم وگوشتی هم بود.
سایه افتاب خشک کردم
۴.ما چون انگور زیاد داریم هر سال مقدار زیادی کشمش درست میکنیم.
بهترین راهش اینه که اول دانه های خرابش رو بگیر بعد خوشه ها رو از وسط به بند می بندی وبند رو به میخ یا بند دیگه ای آویزان میکنی.
به طوری که لا به لای دانه ها هوا بخورد.
جایی که میگذاری باید باد خور داشته باشد ودر معرض نور مستقیم آفتاب نباشه.
وتاریک هم نباشه.
در مسیر رفت وآمد هم نباشه چون زمان میبره تا خشک بشه.
ولی کشمشش عالی میشه.
در آفتاب هم میتونی توی یک سینی یا سبد دانه ها رو بریزی ولی بعد که یک روز در آفتاب موند وبقول معروف پوستش چروک شد بیاری توی سایه.
حتما هم توی سبد حصیری یا پارچه نخی باشه.
@sofrebanovanbeheshti
#ایده👇
بفرمائید دسر کوچولو موچولوی هویج بستنی، از نوع قاشقی/لیوانی 🍨🍨
راستش از مواد حلوای هویجم تو فریزر داشتم،(توضیحِ مختصر؛ هویج رو پخته، پوره کرده، بعد با مقداری شکر و گلاب و هل، رو حرارت گذاشته)
یه لایه از مواد هویجی که از فریزر بیرون آورده بودم و تگرگی بود و یه لایه هم بستنی ریختم، خیلی خوشمزه شد😋😋
@sofrebanovanbeheshti
💠 #آدابخوابدرطباسلامی
✅ علت #استحباب خواب #قیلوله
سردترین زمان شبانه روز نیم ساعت یایکساعت مانده به اذان صبح است،واین سردی یعنی #تولیدبلغم ودرمان آن بیدارشدن است.وخود عبادت هم گرم است;پس عبادت ازبیماریها جلوگیری میکند.
وبرعکس گرمترین ساعت روز که تقریبا موقع اذان ظهراست وخواب هم که #سرد است;
خواب قیلوله از حرارت بدن کم میکند ولذاآن را مستحب کردند.
#ادامــهدارد...☺️👇
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💠 #آدابخوابدرطباسلامی
🍃 #بهترینوقتخوابیدن
🔹 هنگامی است که هضم معدی انجام گرفته و غذا از فم معده عبور کرده باشد و خواب قبل از این زمان، موجب تمدد و نفخ و رویاهای ترسناک میشود
.
#بهترینساعتخواب
🌌حدوداً از ساعت 10:30 شب تا 3:30 بامداد می باشد و بیدار ماندن در شب بسیار بد و سحرخیزی ممدوح و شایسته است بنابراین بهترین وقت برای قیام شب و به اصطلاح فقهی شب زنده داری با آنچه طب سنتی در مورد زمان خواب توصیه کرده است منطبق می باشد. 🍃وقتی سحر می شود و به صبح نزدیک می شویم، خواب در آن اوقات خاصیت دم زا دارد و تولید دم می کند لذا بیدار بودن در آن اوقات مورد تاکید است و فضیلت نماز شب نیز، نزدیک صبح بیشتر است. بنابراین بهترین زمان خواب بعد از پاسی از شب شروع می شود تا فجر اول، که این زمان را باید استراحت کنید و بخوابید و بعد از آن را می توانید بیدار باشید.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺