eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 مرحله 1 آلوچه‌ها را شسته و در یک ظرف بریزید.  مرحله 2 اگر آلوچه‌ها رسیده و پرآب هستند نیازی به اضافه کردن آب نیست، ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار داده و درب ظرف را ببندید تا آلوچه‌ها آب بیندازند.  مرحله 3 در صورتی که آلوچه‌ها سفت هستند، یک لیوان آب به آن اضافه کرده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و درب ظرف را ببندید.  مرحله 4 پس از 10 دقیقه، درب ظرف را برداشته و فرصت دهید تا آلوچه‌ها خوب بپزند و نرم شوند.  مرحله 5 پس از اینکه آلوچه ها کاملا له شدند، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آلوچه‌ها خنک شوند و سپس آنها را در یک آبکش فلزی ریخته و با پشت قاشق آنها را له کنید تا پوره آن خارج شود.  مرحله 6 پوره آلوچه را مجددا در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید تا بجوشد و سفت و غلیظ شود.  مرحله 7 هنگام جوشیدن رب، روی سطح آن کف هایی جمع می شود که باید با قاشق گرفته شود، زیرا در طعم و رنگ رب موثر است.  مرحله 8 در حین پخت، مرتب رب را از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیرد و قوام یابد.  مرحله 9 رب باید به اندازه ای بپزد که کاملا خشک شود، سپس در انتها کمی نمک به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.  مرحله 10 پس از اینکه رب کاملا سرد شد آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 بجای آب جوش که توش میریزید ومیگذارید دم بکشه تو ظرفیکه میخواهید زعفرون رو درست کنید یه تیکه یخ بندازین بگذارین کم کم بازعفرون آب بشه لازم به دم کردن نیست همون زعفران آسیاب کنید همونطورکه خشک هست روش یه تیکه یخ بندازید کم کم آب بشه فقط حواستون باشه یختون خیلی بزرگ نباشه که وقتی آب شد زعفرونتون بیشترازاونچه که میخواهید آبکی بشه من همیشه یک بسته زعفران را به همین روش آماده میکنم و در فریزر نگه میدارم هر موقع نیاز داشتم چند دقیقه زودتر بیرون میارم از فریزر تا یخش باز بشه و میزانی که نیازدارم را با قاشق ازش برمیدارم👌👌👌 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آلبالو_خشکه😋 آلبالوها رو تمیز کنید بشورید ابش که خوب خشک شد روی سینی بریزید البته نباید روی هم ریخته بشه بعد بگذارید توی افتاب ۲،۳ روز که موند وکمی چروکیده شد بیارید بگذارید جلوی باد کولر ۲،۳ روز بمونه اگر زیاد جلو افتاب بمونه گوشتی نمیشه @sofrebanovanbeheshti
#آب_زرشک سیاه و کوهی😍 ترش و خوشمزه😋 عالی برای غلظت خون ، کبد چرب و جلوگیری ازسکته مخصوصا برای آقایون😉 طرز تهیه: زرشک رو شستم باآب و مقداری نمک دریا گذاشتم شب تا صبح موندش. بعد میگذارید رو گاز کمی بجوشه و صافش میکنید. من تا دوبار آب و نمک زدم و گذاشتم جوشید. دوبارشم غلیظ و خوشمزه بود😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پیشگیری و درمان #فشار_خون_سرد از زبان حکیم حسین خیراندیش 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
غذایی اصیل وسنتی مخصوص شهرشاهرود... ابتداگوشت گوسفندی راهمراپیازتفت داده... مقداری زعفران اضافه شود... آب جوش کافی ریخته حرارت راکم کنید... وقتی نیم پزشد...سیب سرخ کرده رااضافه کنید... بعدازنیم ساعت آلبالوی هسته گرفته راداخل خورش بریزید..... یک ربع قبل ازبرداشتن خورش ... مقداری نمک وشکربه آن اضافه کنید.... درمجموع چاشنی این خورش ,,ملس,,است.... وقتی خورش جاافتاد... به ظرف سروانتقال دهیدونوش جان کنید😋 واما نکات قابل توجه 1-مقدارسیب وآلبالو برحسب سلیقه ومیزان خوراک خانواده میباشد... ولی اگر1واحد(مثلا100گرم)سیب سرخکرده استفاده کردید... به همان مقدار(1واحد)آلبالوی هسته گرفته استفاده شود..... 2-سیب استفاده شده نبایدرسیده باشد.... ترجیحاازسیب گلاب کالتراستفاده شود... آنهاراپوست گرفته... قاچ کنید.... وسپس درروغن کمی تفت بدهید.... 3-مزه کلی خورش حتی الامکان ترشیش برشیرینیش غالب باشد... این خورش سنتی فقط درشهرشاهرودطبخ میشود.... حیف که نسل جوان استقبالی ازغذاهای سنتی ومزه های منحصربفردآنها نمیکند😔وکم کم این غذاهاروبفراموشیست.... @sofrebanovanbeheshti
چالش کوفته. #کوفته_مادربزرگ🌹 گوشت چرخ کرده.. آرد نخودچی ویه قاشق آرد سفید.. سبزیجات خشک شامل نعنا مرزه ترخون شنبلیله وهر چیزی که دوست دارید.... نمک وفلفل ودارچین وکمی زرد چوبه. در صورت تمایل پودر سیر.. یه قاشق پودرسوخاری... یه دونه تخم مرغ.. یک عدد پیاز بزرگ رنده شده.. آرد برنج (من برنج نیم دون را یه ساعت میگذارم خیس بخوره بعد آبشو میکشم وته ماهی تابه روی گاز خشکش میکنم وبعد که کمی خنک شد آسیابش میکنم)وبه بقیه مواد اضافه کرده وبا دست خوب ورز میدم. نباید خیلی سفت ونه خیلی شل باشه.. یه دونه پیاز را خلالی ته قابلمه سرخ میکنم وکمی نعنای خشک بهش اضافه میکنم ویه ق رب گوجه وکمی تفت داده.. وچند تا کاسه آب هم روش ریخته ودرشو میگذاریم تا ابش به جوش بیاد. مواد کوفته رابه اندازه دلخواه که من به اندازه گردو برداشتم گلوله میکنیم ودر ماهی تابه کمی سرخ میکنیم درحدی که کمی تغیر رنگ بده (کامل سرخ نمیشه) دو طرفش که کمی سرخ شد داخل قابلمه میریزیم ودرشو میگذاریم تا کوفته ما آماده بشه..🌹🌹تقریبا 45دقیقه حاضر میشه.. @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti