#فیله_مرغ_رژیمی👇
پیازخلال شده ۳تا۴عدددرشت/
فیله مرغ نگینی درشت خردشده۵عدد/رب گوجه۱غذاخوری پر/نمک،فلفل،زردچوبه،وادویه مخصوص قیمه از هر کدام به مقدار لازم،
آب۱/۲پیمانه/
روغن۱ ق غذاخوری
در ماهیتابه پیاز و روغن وکمی نمک ریخته روی حرارت کمی تفت داده تا پیازها نرم وسبک شود اصلا سرخ نشود در این حین مرغ را که بانمک،فلفل،زردچوبه مزه دار کردیم را ریخته با حرارت ملایم و با آبی که از پیاز در اومده وبا درب بسته پخته شوداصلا آن را سرخ نمیکنیم ،
بعد ادویه قیمه و رب را هماضافه تفت داده
بعد آب ریخته گذاشته تا خوب پخته ومزه ها به خورد هم برود وآبش کشیده شود،
وبا هرچیزی که خواستیم تزیین کرده
نکته: هرچی پیاز این غذا بیشتر باشه لذیذتره😋🙈🙈🌺😍😍
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
تو منطقه جنوب بهش میگن سه پستون.
چی میشه باهاش درست کرد؟
#پاسخ👇
میشه باهاش ترشی درست کرد
ما جنوبی هستیم، با اینا ترشی درست میکنیم مثل همه ترشی ها با سرکه و نمک
همین طوری شکل میوه هم میشه مصرفش کرد
ما هسته رو درمیاریم و گوشتش رو میخوریم البته پوستش رو نباید بخوری
خشک هم میکنن که باهاش چهار تخمه درست میکنن
میتونید به عنوان دمنوش هم ازش استفاده کنید به همراه گل سرخ یا همراه با عناب
برای سرفه و گلو درد و نرمی سینه و این چیزا خوبه
تازه اش ویتامین زیاد داره
ما برای نرم شدن سینه و ترشحات داخل گلو و ریه دم میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_ماست👇
خیلییییی خوشمزه شد وبافتش عالی بود
وراحت هم بود
تخم مرغ دوعدد
شکر یک لیوان
ماست یک لیوان
روغن نصف لیوان
زعفران وهل به مقداردلخواه
آرد دولیوان
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پر
تخم مرغ و شکر وباهمزن بزنید تاکرم وکشدار بشه
بعد ماست وروغن و هل وزعفران مخلوط کنید
بعدآرد بکینگ پودر والک کرده بالیسک هم بزنید ودرجه ۱۶۰حدودا ۴۰دقیقه تابپزه
بازهم میگم خیلییی خوشمزه بود
البته من دیروز شیربادوم درست کرده بودم پوره بادوم اضافیش که توصافی میمونه رو ریختم توکیک
قبلا هم این کارو کردم
خیلی طعم کیک روخوب میکنه
وجلوگیری از اسراف هم میشه
دلتون شاد
زندگیتون امام زمانی
التماس دعا
@sofrebanovanbeheshti
#غوره_غوره 👇
غوره عسگری یا هر انگور بی دانه
نمک به مقدار لازم
سرکه سفید
ابتدا غوره را دانه می کنیم یا با قیچی به صورت خوشه های کوچک می بریم . غوره را شسته واجازه می دهیم کاملا خشک شود .غوره را در شیشه ریخته وسرکه ونمک را اضافه می کنیم . غوره ها باید در سرکه غوطه ور باشد .
روش دوم میتوانیم از آب غوره نیز به جای سرکه استفاده کنیم بدین ترتیب که آب غوره را گرفته و5 دقیقه جوشانده وبا نمک روی غوره میریزیم بعد از گذشت 4 روز آن را در یخچال قرار می دهیم .
روش سوم (غوره شور )در این روش ازآب نمک ونصف پیمانه سرکه به ازای هر کیلو غوره استفاده می کنیم این شور نیز بعد از 4 الی 5 روز باید در یخچال ویا جای خنک نگهداری شود . برای جلوگیری از کپک شیشه ها را می جوشانیم وخوب خشک می کنیم .برای روی غوره ها از چند عدد برگ مو استفاده میکنیم .سرکه باید کاملا روی غوره ها را بپوشاند . از این غوره (شور ) در خورش مسمای کدو وبادمجان استفاده می شود .
من خودم آب و نمک و یکم سرکه و یکم آب غوره میریزم وقتی باهم ترکیب کردین یکم مزه کنید نباید هیچ کدوم از طعم ها غالب باشه نمکم زیاد لازم نداره مثل خیار شور نباید شور باشه
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏