May 11
صفحہ ۶۲ استاد پرهیزگار .MP3
1.05M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه62🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
گفتم اگر امروز چشم باز کنم، انتظار به پایان میرسد و فراق، به وصال مبدّل میشود؛ اما نشد!...
راستی! جمعه جان!... کودکانمان بزرگ شدند! جوانهایمان پیر شدند و پیرهایمان از دنیا رفتند!...
گفتم شاید بدانی نسیم حضور او، چه زمانی بر مشام جان مان می رسد!... اما بدان همچنان منتظریم!... هرکجا هست، قاصد
سلام مان باش..
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @sofrebanovanbeheshti
Karimi-ShahadatImamBagher1397[03].mp3
4.89M
در دو روز زندگی غربت فراوان دیده ام
#محمود_کریمی
#شهادت_امام_محمد_باقر(ع) 🏴🏴
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بیایید غدیر را به روش امیرالمؤمنین(ع) جشن بگیریم!
🔻سهیم شدن در اطعام عظیم غدیر در میدان امام حسین(ع) و ۱۱۰ روستای زلزله زده
Payping.ir/maedeghadir
#مائده_غدیر
@Panahian_ir
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
💠 #هاضوم
🍃 پیامبر اسلام (ص) هنگامی که می خواستند غذایی سنگین استفاده کنند از هاضوم قبل از غذا استفاده می کردند که فرایند هضم آن را اصلاح کند و اینگونه می فرمودند :
✍ اگر از این ترکیب استفاده کنم باکی ندارم که چه چیزی می خورم. و می فرمودند : این ترکیب #معده را تقویت می کند و بلغم را قطع می کند و پیش گیری از #لقوه و انحراف صورت است.
🍃 ترکیبات:
پودر آویشن
پودر زنیان
سیاهدانه آسیاب نشده
قبل از غذا به همراه نمک طبیعی مصرف شود و بعد از غذا بدون نمک.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۶۳ استاد پرهیزگار .MP3
1.02M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه63🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
May 11
#کیک_موز_نارگیل
#كيك_موز
تخم مرغ 2عدد
موز 1عدد
آرد 3/4 پیمانه
پودر نارگیل 1/4 پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر 1قاشق چای خوری
ابتدا تخم مرغ به همراه شکر حدود 2 دقیقه می زنیم.
سپس روغن را اضافه می کنیم.
بعد موز رنده شده رو می ریزیم.
آرد و بیکینگ پودر و را مخلوط کرده
الک می کنیم داخل مواد می ریزیم.
وبعد پودر نارگیل میریزیم داخل قالب را یا کاغذ روغنی بندازید یا روغن بزنید.
فر از یک ربع جلوتر گرم کرده با درجه 180 بمدت 30 تا 40 دقیقه قرار می دهیم.
نکته: من مواد دوبرابر کردم.
پودر نارگیل می تونید حذف کنید به همین میزان ارد بریزید
@sofrebanovanbeheshti
#بیسکوییت_ساقه_طلایی ارگانیک 👇👇😋😋
کره محلی ۸ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
سویق گندم ۱ پیمانه
سویق جو نصف پیمانه
آرد کامل سبوس دار ۱ پیمانه
شکر سرخ ۳ ق غ
شیره خرما و انگور ۳ تا ۴ ق غ
هل ۱/۴ ق مرباخوری
تخم مرغ و هل را با همزن زدم تا رنگش کرم شد
کره و شکر سرخ رو شعله کم حرارت دادم تا شکر سرخ حل بشه شعله رو خاموش کردم و گذاشتم سرد بشه و به تخم مرغ و هل اضافه کردم
بعد از اون آرد و سویق ها رو اضافه کردم.
خوب با هم مخلوط کردم و بعد شیره خرما و انگور اضافه کردم باید خمیر یکدستی بشه
ممکنه آرد یا سویق کمتر یا بیشتری نیاز باشه
تقریبا نیم ساعت تو یخچال گذاشتم.
خمیر رو با دست چونه کردم و تو سینی فر که قبلاً روغن زده بودم کمی پهن کردم و با قالب گرد قالب زدم و با چنگال سوراخ کردم
و با فاصله چیدم و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه گذاشتم البته مدت و دما بستگی به ضخامت بیسکوییت داره در آخر هم چند دقیقه ای گریل رو روشن کردم.
نکته ای که داره این هست وقتی چونه می کنید و پهن می کنید دستتون یکم روغنی کنید تا ترک نخورن
پسرم خیلی بد غذاست ولی این بیسکوییت خیلی دوست داشت
@sofrebanovanbeheshti
May 11