eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
063.mp3
زمان: حجم: 1.01M
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۶۳ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#طنز_آشپزی چقدر خوبه وقتی که داری جوجه کباب درست میکنی خودش بچرخه و بگه : اینجام … اینجام … اینجام نپخته😁 این دانشمندا چیکار میکنن پس ؟😁😁😁 با لبخند 😁 و عشق 💝 آشپزی کنید🌹 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کیک_موز_نارگیل #كيك_موز تخم مرغ 2عدد موز 1عدد آرد 3/4 پیمانه پودر نارگیل 1/4 پیمانه شکر نصف پیمانه روغن یک سوم پیمانه بیکینگ پودر 1قاشق چای خوری ابتدا تخم مرغ به همراه شکر حدود 2 دقیقه می زنیم. سپس روغن را اضافه می کنیم. بعد موز رنده شده رو می ریزیم. آرد و بیکینگ پودر و را مخلوط کرده الک می کنیم داخل مواد می ریزیم. وبعد پودر نارگیل میریزیم داخل قالب را یا کاغذ روغنی بندازید یا روغن بزنید. فر از یک ربع جلوتر گرم کرده با درجه 180 بمدت 30 تا 40 دقیقه قرار می دهیم. نکته: من مواد دوبرابر کردم. پودر نارگیل می تونید حذف کنید به همین میزان ارد بریزید @sofrebanovanbeheshti
#بیسکوییت_ساقه_طلایی ارگانیک 👇👇😋😋 کره محلی ۸ ق غ تخم مرغ ۲ عدد سویق گندم ۱ پیمانه سویق جو نصف پیمانه آرد کامل سبوس دار ۱ پیمانه شکر سرخ ۳ ق غ شیره خرما و انگور ۳ تا ۴ ق غ هل ۱/۴ ق مرباخوری تخم مرغ و هل را با همزن زدم تا رنگش کرم شد کره و شکر سرخ رو شعله کم حرارت دادم تا شکر سرخ حل بشه شعله رو خاموش کردم و گذاشتم سرد بشه و به تخم مرغ و هل اضافه کردم بعد از اون آرد و سویق ها رو اضافه کردم. خوب با هم مخلوط کردم و بعد شیره خرما و انگور اضافه کردم باید خمیر یکدستی بشه ممکنه آرد یا سویق کمتر یا بیشتری نیاز باشه تقریبا نیم ساعت تو یخچال گذاشتم. خمیر رو با دست چونه کردم و تو سینی فر که قبلاً روغن زده بودم کمی پهن کردم و با قالب گرد قالب زدم و با چنگال سوراخ کردم و با فاصله چیدم و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه گذاشتم البته مدت و دما بستگی به ضخامت بیسکوییت داره در آخر هم چند دقیقه ای گریل رو روشن کردم. نکته ای که داره این هست وقتی چونه می کنید و پهن می کنید دستتون یکم روغنی کنید تا ترک نخورن پسرم خیلی بد غذاست ولی این بیسکوییت خیلی دوست داشت @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 کسی تا حالا از پای بوقلمون استفاده کرده توی سوپ ؟ خاصیتم داره ؟ 👇 وقتی پای مرغ ماشینی اینهمه مفیده،پای بوقلمون که مطمئنا مفيدتره😌خیلی سوپ رو غلیظ و ژله ای میکنه،طعمشم خوبه. پیشنهاد ميکنم جدا بپزين،عصاره شو بگیرین و به سوپ اضافه کنید،چون استخوان ریز زیاد داره،قیافه ی سوپ هم بهتر ميشه😉 @sofrebanovanbeheshti
👇 انجیر رو به چه صورت خشک میکنید که مثل انجیرهای بازار بشه وهمچنین برای پودر سیر ٫سیر رو جلوی آفتاب خشک کرد عطرش ازبین نمیره ؟ومیوه های تابستونی میشه جلوی آفتاب خشک کرد ؟ 👇 انجیر رو بشورید خوب خشک که شد بزارید توی سینی یا سبد بگذارید جلوی افتاب ۳،۴ روز بمونه بعد هم ۲،۳ روز توی سایه یا جلوی باد کولر نه عزیز برای چی عطرش برمن سیر درست نکردم ولی پودر پیاز درست کردم توی افتاب خشک کردم بعد هم اسیاب وعطرش هم خوبه بله همه میوها رو میشه خشک کرد ورق کنید بگذارید توی سینی که خیلی کم چرب شده توی افتاب وتا وقتی خشک بشه روزی یبار زیر ورو کنید همچنین انجیر رو روزی ۱بار زیر ورو کنید @sofrebanovanbeheshti