eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti.
064.mp3
زمان: حجم: 973.8K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۶۴ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۶۴ استاد پرهیزگار .MP3
زمان: حجم: 996.2K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 #ترتیل_صفحه64🌹 🎤باصدای استاد #پرهیزگار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مارمالاد_زردآلو 👇 زرد آلو یک کیلو شکر یک کیلو (البته بسته به ذائقه تون کمتر هم میشه ) پودر ژلاتین یه قاشق غذاخوری زردآلو هارو کاملا بشورید و هسته هاش رو جدا کنید و کاملا خردش کنید. بعد لابه لاش شکر بریزید و بگذارید یه روز تو یخچال بمونه تا خودش آب بندازه. بعد از یه روز بگذارید رو گاز با شعله کم نیم ساعت بجوشه و تند تند کف روش رو جمع کنید. تو این مرحله تیکه های پخته شده زرد آلو رو از شهدش جدا کنید تا هم شربت داشته باشید وهم اینکه مارمالاد غلظتش باید سفت تر از مربا باشه. حالا زردآلو هارو کاملا با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن کاملا له کنید و یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو تو نصفه استکان آب داغ به روش بن ماری حل کنید و بریزید داخلش و دوباره بگذارید روی گاز تا یه جوش بزنه و دائم هم بزنید تا هم کف نکنه وهم پودر ژلاتین کاملا مخلوط بشه. این مقدار زردآلو دوتا شیشه یک کیلویی مارمالاد داد و نیم لیتر شربت زردآلو داد. 🍑🍑🍑نکته مهم در تهیه ی همه ی مرباها اینه که حتما میوه ها رو با شکر مخلوط کنید و بگذارید تو یخچال یه روز بمونه و خودش آب بندازه و خودتون اصلا آب داخلش نریزید تا مزه کمپوت نده. @sofrebanovanbeheshti
#کیک_ساده #کیک_قابلمه_ای👇 شکر یک پیمانه و نصف تخم مرغ چهار عدد شیر یک لیوان روغن نصف لیوان آرد دو پیمانه و نصف بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری وانیل دلخواه ... ابتدا شکر وتخم مرغ را باهم زن خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه . بعد روغن رو آروم اضافه میکنیم . بعد شیر یه خورده که هم خورد وانیل و بعد آرد و که از قبل سه بار با بیکینگ پودر الک کردیم و اضافه میکنیم .. من توش کردو چرخ شده ریختن یه قاشق غذا خوری ... میتونی گردوی خورد شده بریزی اندازه هم دلخواه ... بعد ظرف و از قبل روغن زدم و کاغذ روغنی گذاشتم مواد کیک رو ریختم تو قابلمه دم کنی گذاشتم.... گذاشتم رو شعله پخش کن. تا بپزه... نیم ساعت اول سر قابلمه رو نگیر ... 45دقیقه تا یه ساعت امادس... سرش رو یه کوچولو بلند کن سر قابلمه رو خلال بزن اگه پخت خاموش کن اگه به خلالت چسبید برای یک ربع باشه امادست این کیک خیلی خوبه. برای خامه کشی هم عالیه. البته من بدون خامه درست کردم که خیلی خوب بودبافتش نسبت به اینکه توقابلمه بود. پفش هم خوب بود @sofrebanovanbeheshti