5d63aefa7e8c6b15da23d860_344287416895889616.mp3
زمان:
حجم:
9.92M
🔊 السلام علیک یا علی بن الحسین
▪️#روضه حضرت علی اکبر علیه السلام
#شب_هشتم_محرم
#پیشنهاد_دانلود
🎤حجت الاسلام #میرزامحمدی
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ژله_خامه_ای👇
پودر ژله یک بسته
آب جوش یک لیوان
خامه یک سوم پیمانه
موز پوره شده دو عدد
پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش بن ماری میکنیم میگذاریم کنار تا به دمای محیط برسه
خامه هم که کاملاً به دمای محیط رسیده همراه موز به ژله اضافه و مخلوط میکنیم
قالب رو چرب کرده و حدود ۷-۸ ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا کاملاً ببنده
@sofrebanovanbeheshti
#رب_گوجه_فرنگی
#رب_گوجه👇
گوجه هایی که من خریدم کاملا رسیده و گوشتی و قرمز بود.
من گوجه ها رو شستم تکه کردم و قسمتای سفیدش رو درآوردم.
گذاشتم روی شعله تا خوب بپزه بعد توی آبکش صافش کردم و دوباره گذاشتم روی شعله خیلی ملایم تا غلیظ شد وسطای پخت هم روغن و نمک اضافه کردم.
یک روز کامل هم روی شعله خیلی کم بود و آروم آروم پخت و غلیظ شد
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#تجربه👇
انگور یاقوتی که کشمش شده و آقایی گفت یک روز دیگه بیشتر بگذار تو آفتاب بمونه تا خوب خشک شه و زیادی خشک شد😂
ولی تجربه خوبی شد برای سری بعد که دو روز بیشتر نگذارم تو آفتاب ؛ واقعا سه روز زیادی خشک میشه و زرد آلو قیسی که بار اول بود خشک میکردم و خیلی خوشمزه شده ؛ ممنون از همه ی خانمها که راهنماییم کردند
@sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇
یکی از تجربه هام رو میخوام به اشتراک بگذارم.
این عکس سبزی خوردن من هست که تمییز کردم.
ظرف بزرگتر سبزی های تمییز شده برای شستن و مصرف کردن هست. ظرف کوچکتر سبزی های پلاسیده و نامرغوبی هست که نمیشه قاطی سبزی خوردن کرد. من اینا رو جدا میکنم و میشورم و خشک میکنم. نمونه خشک شده از یکی دو سری قبل رو هم گذاشتم تره رو جدا میکنم و آسیاب میکنم برا تو آش و کوکو و سوپ و...ریحان و نعنا رو هم برا تو پنیر.😊
@sofrebanovanbeheshti