eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹پناه میبریم به خدا از این که خواسته یا ناخواسته مقابل امام حسین علیه السلام قرار بگیریم 📎 خیلی مراقب قلم هامون و حرفامون در مورد شعائر حسینی باشیم! 🆔 @sofrebanovanbeheshti
5d63aefa7e8c6b15da23d860_344287416895889616.mp3
زمان: حجم: 9.92M
🔊 السلام علیک یا علی بن الحسین ▪️#روضه حضرت علی اکبر علیه السلام #شب_هشتم_محرم #پیشنهاد_دانلود 🎤حجت الاسلام #میرزامحمدی 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ژله_خامه_ای👇 پودر ژله یک بسته آب جوش یک لیوان خامه یک سوم پیمانه موز پوره شده دو عدد پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش بن ماری میکنیم میگذاریم کنار تا به دمای محیط برسه خامه هم که کاملاً به دمای محیط رسیده همراه موز به ژله اضافه و مخلوط میکنیم قالب رو چرب کرده و حدود ۷-۸ ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا کاملاً ببنده @sofrebanovanbeheshti
👇 گوجه هایی که من خریدم کاملا رسیده و گوشتی و قرمز بود. من گوجه ها رو شستم تکه کردم و قسمتای سفیدش رو درآوردم. گذاشتم روی شعله تا خوب بپزه بعد توی آبکش صافش کردم و دوباره گذاشتم روی شعله خیلی ملایم تا غلیظ شد وسطای پخت هم روغن و نمک اضافه کردم. یک روز کامل هم روی شعله خیلی کم بود و آروم آروم پخت و غلیظ شد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#تجربه👇 انگور یاقوتی که کشمش شده و آقایی گفت یک روز دیگه بیشتر بگذار تو آفتاب بمونه تا خوب خشک شه و زیادی خشک شد😂 ولی تجربه خوبی شد برای سری بعد که دو روز بیشتر نگذارم تو آفتاب ؛ واقعا سه روز زیادی خشک میشه و زرد آلو قیسی که بار اول بود خشک میکردم و خیلی خوشمزه شده ؛ ممنون از همه ی خانمها که راهنماییم کردند @sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇 یکی از تجربه هام رو میخوام به اشتراک بگذارم. این عکس سبزی خوردن من هست که تمییز کردم. ظرف بزرگتر سبزی های تمییز شده برای شستن و مصرف کردن هست. ظرف کوچکتر سبزی های پلاسیده و نامرغوبی هست که نمیشه قاطی سبزی خوردن کرد. من اینا رو جدا میکنم و میشورم و خشک میکنم. نمونه خشک شده از یکی دو سری قبل رو هم گذاشتم تره رو جدا میکنم و آسیاب میکنم برا تو آش و کوکو و سوپ و...ریحان و نعنا رو هم برا تو پنیر.😊 @sofrebanovanbeheshti