eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.7هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
5d63aefa7e8c6b15da23d860_344287416895889616.mp3
زمان: حجم: 9.92M
🔊 السلام علیک یا علی بن الحسین ▪️#روضه حضرت علی اکبر علیه السلام #شب_هشتم_محرم #پیشنهاد_دانلود 🎤حجت الاسلام #میرزامحمدی 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ژله_خامه_ای👇 پودر ژله یک بسته آب جوش یک لیوان خامه یک سوم پیمانه موز پوره شده دو عدد پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش بن ماری میکنیم میگذاریم کنار تا به دمای محیط برسه خامه هم که کاملاً به دمای محیط رسیده همراه موز به ژله اضافه و مخلوط میکنیم قالب رو چرب کرده و حدود ۷-۸ ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا کاملاً ببنده @sofrebanovanbeheshti
👇 گوجه هایی که من خریدم کاملا رسیده و گوشتی و قرمز بود. من گوجه ها رو شستم تکه کردم و قسمتای سفیدش رو درآوردم. گذاشتم روی شعله تا خوب بپزه بعد توی آبکش صافش کردم و دوباره گذاشتم روی شعله خیلی ملایم تا غلیظ شد وسطای پخت هم روغن و نمک اضافه کردم. یک روز کامل هم روی شعله خیلی کم بود و آروم آروم پخت و غلیظ شد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#تجربه👇 انگور یاقوتی که کشمش شده و آقایی گفت یک روز دیگه بیشتر بگذار تو آفتاب بمونه تا خوب خشک شه و زیادی خشک شد😂 ولی تجربه خوبی شد برای سری بعد که دو روز بیشتر نگذارم تو آفتاب ؛ واقعا سه روز زیادی خشک میشه و زرد آلو قیسی که بار اول بود خشک میکردم و خیلی خوشمزه شده ؛ ممنون از همه ی خانمها که راهنماییم کردند @sofrebanovanbeheshti
#تجربه👇 یکی از تجربه هام رو میخوام به اشتراک بگذارم. این عکس سبزی خوردن من هست که تمییز کردم. ظرف بزرگتر سبزی های تمییز شده برای شستن و مصرف کردن هست. ظرف کوچکتر سبزی های پلاسیده و نامرغوبی هست که نمیشه قاطی سبزی خوردن کرد. من اینا رو جدا میکنم و میشورم و خشک میکنم. نمونه خشک شده از یکی دو سری قبل رو هم گذاشتم تره رو جدا میکنم و آسیاب میکنم برا تو آش و کوکو و سوپ و...ریحان و نعنا رو هم برا تو پنیر.😊 @sofrebanovanbeheshti
#ایده👇 #کیک_روانی خانم بانی جان ممنون بابت دستور کیک روانی😁 من چندبار امتحانش کردم با 1...کاکائو که دستور اصلیه 2...حذف کاکائو +جایگزین کردن همون اندازه آرد +زعفران دمکرده 3...حذف کاکائو و جایگزین کردن پودرنارگیل چشمی😉 و جایگزین کردن شیر بجای آب 4...حذف کاکائو و جایگزین کردن آرد و جایگزین کردن گلاب به جای آب (البته این یه کم خشک شد😕) درکل خیلی دستور جالبیه دوستان غافل نشید ازش پسرکوچولومم خیلی دوسش داره زعفرونیه رو بجز آرد پاشی قالب که کارمنه همه مراحل رو خود انجام داد😍👨🍳 پروژه بعدیم یه لیوان آرد نصف لیوان نشاسته س😅 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#بادمجون_انار_شمالی #غذای_محلی در حال پخت.😊 بادمجونا رو سرخ کردم بعد دوتا پیاز رو خرد کردم و تفت دادم وانار اضافه کردم بعد از تفت بادمجونا رو چیدم توی تابه و مقداری اب ریختم و درشو گذاشتم تا ترشیش به خورد بادمجونا بره. عالیه پیشنهاد میکنم یه بار امتحانش کنید😋 @sofrebanovanbeheshti
#ژله_خورده_شیشه یا #ژله_موزاییکی😋😋 3بسته ژله درهررنگ ودوبسته ژله بلوبری ودولیوان بستنی وانیلی هربسته رو‌با یک ونیم لیوان دسته دار روشعله گذاشتم وهم زدم وکامل باز شد گذاشتم کنارودرظرفی ریختم ودرسه ظرف شد گذاشتم چندساعتی تو یخچال و‌خوب که گرفت خورد کردم ودر ظرف مورد نظر که‌کمی چرب کردم ریختم وحالا ژله بلوبری رو‌هم با دولیوان آب روی شعله هم زدم تا بازشد و گذاشتم سرد بشه وبا دولیوان بستنی مخلوط کردم وروی ژله های خرد شده ریختم وگذاشتم تو‌یخچال تا 4ساعت بمونه بازم دیدین گرفته دیگه اماده ونوش جان کتید البته با این دستور ومقدار دوتا ظرف شد 😍😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti