eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
پیام لطف و محبت یکی از اعضای گل گروه☝️ ✍خوش بسعادتتون و خوشبحال ما برای داشتن دوستان خوبی چون شما 💝خدا حفظتون کنه🌹ان شاءالله با دست پر از معنویت برگردید💝 ممنون که به یاد ما هستید 😍 پیامهای شما انرژی مثبت برای ماست🌹 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 من میخوام آلو سیاه و هم آلو زرد ها رو خشک کنم میشه بگید چطور اینکاروبکنم که خیلی خوب در بیان؟ پوست شون رو بگیرید و تو آفتاب بگذارید دو سه روز یا به میزانی که دوست دارید خشک تر بشه، بمونه، بعد جمع شون کنید گوشتی تر از بیرون میشه! فقط تو سبدی آبکشی چیزی شبیه اینا خشک کنید تا هوا جریان داشته باشه و به همه جای آلوها برسه میریزیم روی توری پلاستیکی. به مرور خشک شد. البته باید زیرش هوا بره. میتونید توی صندوق میوه هایی که سوراخ ریز دارند و آلوها ازشون رد نمیشن هم پهن کنید .بگذارید توی آفتاب. بعد یکی دوروز که یه کم خشک شدن از روی توری بکنیدشون . در حدی که جابجا بشن و به توری نچسبن.چون اگر نکنیدشون حسابی به توری میچسپن و کندنشون سخت میشه. بیکار که میشید روزی یه بار از توری جدا شون کنید تا به اون نچسبن. @sofrebanovanbeheshti
#ایده👇 نسل جدید #کیک_روانی من☺ #کوکی_پرتقالی_روانی بجای کاکائو شربت پرتقال ریختم و پوست پرتقال و البته از شکر هم کم کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Hajmahdirasuli-padkastshahadat.mp3
15.53M
#حاج_مهدی_رسولی 🔳 توهم حذف نام شهید.... ✨ پادکست بسیار زیبا و شنیدنی از حاج مهدی با بیانات ارزشمند #مقام_معظم_رهبری... #پشنهاددانلود👌 #تمنای_نشر 🙏🌷 #اربعین_در_راه_است...🏴 #کوچه_شهید #لشگر_سایبری 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شور_لوبیاسبز👇 لوبیاسبزنیم کیلو، نمک 3ق غذاخوری سرکه سیب یک ق غذاخوری پودرسیروفلفل قرمز وسیاه دانه کمی، ترخون برای تردشدن بدلخواه یک ساقه کوچک. موادروباهم مخلوط کرده ودرشیشه ریختم .الان که هواگرمه بعدیک هفته جامیفته وخورده میشه چون شورلوبیاهستش نمک خودش نرمش میکنه مثل خیارشور @sofrebanovanbeheshti
👇 خرفه یک کیلو،بامیه یک کاسه متوسط،پودرفلفل قرمز4ق غ نمک3ق غ،سیرسه یاچهارحبه ،بادمجان متوسط یک عدد، سرکه سیب برای پخت بامیه وبادمجان یک لیوان. سیاه دانه یک ق م، بادمجان وبامیه روباسرکه توی قابلمه گذاشتم وقتی سرکه جوشیدگازروخاموش کردم درب ظرف روبستم تا بابخارخودش نرم بشه .بعد نیم ساعت درب ظرف رو برداشتم ووقتی کاملاسرد شدبابقیه موادهمه رودرمخلوط کن ریختم وهمه باهم له شدن درحین مخلوط شدن دولیوان سرکه اضافه میکردم تاخوب موادبه خوردهمدیگربروند مقدارسرکه بدلخواه هست اگر خواستین شل ترباشه میتونین سرکه روبیشتر بریزیدولی اگه خواستین غلیظ باشه همون سه لیوان کافیه. لیته آماده شده رو درشیشه ریختم ودوساعت صبرکردم هوای اضافی آن دراومدبعددرش روبستم. ازدوروزبعدمیتونین بخورین ولی اگه یک هفته تاده روز بمونه خوشمزه ترمیشه وجا میفته. خواص این ترشی:رفع تشنگی به علت وجودخرفه وسرکه سیب، ،رفع یبوست،کاهش وزن تنظیم قندخون به علت وجود خرفه. تنظیم حرکت روده بزرگ به علت وجودبامیه. سیاه دانه سردی سرکه وخرفه روتعدیل میکنه. @sofrebanovanbeheshti
🔶 عوارض خوردن #چای به طور مداوم 🔸خشکی روده و معده 🔸خشکی سر و سرد شدن مغز 🔸بیماری‌های کبدی 🔸استسقاء 🔸گرفتگی عضلات (گردن درد، کمر درد) 🔸باعث کمبود آهن می شود 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
، ، ، ، عکس دسته جمعیشون😂 هر میوه ای که خواستید برگه کنید روسرش رو ورق میکنید به ارومی دور هسته میوه رو با چاقو باز میکنید واروم نه ضخیم ونه نازک برش میدیم توی سینی که خیلی کم چرب کردیم میچینیم نباید روی هم باشن بعد میگذاریم افتاب تقریبا ۲ روز طول میکشه ۱ روز میمونه بعد روز بعد برش میگردونیم ۱روزم اون طرفش بمونه کافیه اگر بیشتر بمونن سیاه میشن البته بسته به افتاب هر شهری فرق میکنه شاید زودتر هم خشک بشه وقتی خشک شد جمع میکنیم چون گفتم بیشتر بمونه سیاه میشه @sofrebanovanbeheshti
👇 الوی زرد درشت هستش الوچه نه یه قابلمه رو بگذارید اب جوش که اومد الو رو بریزید داخل ابجوش پوستش که شکاف برداشت بریزید تو سبد پوست نازکی میده بکنید بگذارید تو سبد ترجیحا چوبی بگذارید جلوی افتاب تاخشک شه @sofrebanovanbeheshti
#برگه_آلو مناسب برای #ترشک_خانگی👇 میوه های تابستانی رو خشک کنید الو البالو برگه زردالو تیکه های کوچک لواشک برگه سیب زرشک وووووو همه رو باهم مخلوط کنید بریزید تو شیشه حالا رب انار یا رب زغال اخته رو با کمی اب جوشیده ولرم و کمی نمک یا بجای اب از اب زرشک استفاده کنید کمی رب رو رقیق کنید بریزید روی برگه ها در شیشه رو محکم کنید یکماه بگذارید کنار یخچال نباشه یه ترشک سالم و خیلی خوشمزه برای بچه هایی که ترشک بیرون و میخورن و دندونشون داغون میشه @sofrebanovanbeheshti