eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#رولت @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ ۴ عدد ، پودر قند ۱۲۰ گرم یا ۲/۳ لیوان ، وانیل ۱/۴ ق چایخوری، اب جوش ۲ ق غ ، عسل ۱ ق غ ، آرد ۱۲۰ گرم یا ۳ / ۴ لیوان ، ب پ ۱/۲ ق چ اول سفیده و زرده رو جدا کرده ، سفیده رو میزنیم تا پف کند بعد میگذاریمش یخچال پودر قند و وانیل رو به زرده اضافه کرده هم میزنیم تا ۸ دقیقه ، در همین حین اب جوش و عسل رو هم قاطی کرده تا جایی میزنیم که غلیظ و کشدار بشه حالا ب پ و آرد و قاطی و الک میکنیم سفیده رو از یخچال در اورده و این مواد رو طی سه مرحله به زرده اضافه میکنیم یعنی مقداری سفیده ریخته هم میزنیم مقداری از آرد رو هم میریزیم و هم میزنیم تا سه مرحله هم زدن هم آروم و دورانی باشه تا پف سفیده نخوابه ظرف رو چرب میکنیم با روغن جامد ، من با کره چرب کردم بعد کاغذ روغنی می‌گذاریم مواد رو می ریزیم توی ظرف و صاف میکنیم و چند بار به زمین میکوبیم داخل توستر که تو حین آماده کردن مواد کرم کردم گذاشتم با دمای صد و بیست و مدت ۸ تا ده دقیقه آخر سر هم روش رو گریل کردم بعد که پخت از توستر درآوردم روش رو با سینی دیگه پوشوندم که خشک نشه تقریبا نیم ساعت بعد روی یه کاغذ روغنی بزگتر مقداری پودر قند پاشیدم این کیک رو از ظرف با کاغذ درآوردم و روی اون کاغذ پهن شده به رو گذاشتم و کاغذ روغنی چسبیده رو جدا کردم و با کاغذ پهن شده رول کردم و مثل شکلات پیچیدم گذاشتم یخچال تا بیست دقیقه بعد اون رو پهن کردم و با خامه پوشوندم و دوباره رول کردم روش رو هم خامه زدم گذاشتم یخچال بعد اینکه خودش رو گرفت برش زدم و تو کپسول گذاشتم ظرفش هم برای این مقدار. مواد سی در چهل هست اما ظرف توستر من چون کوچکتر بود من با نصف مواد درست کرد @sofrebanovanbeheshti
به بهانه ی چه کادویی بهتر از اینکه پدر و مادر برای دلبندانشون دعا کنند و حتما که این دعا به اجابت میرسه🙏🙏🙏به لطف و مهربانی خدا بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم *با این دعا فرزندانتون ،ان شاء الله در حفظ و مراقبت الله قرار خواهند گرفت. بجای نقطه چین (( نامهای فرزندانتان را بگویید)) *بار الها تو….... را بدون اینکه من قدرت و توانایی داشته باشم به من داده ای پس .... را در پناه خودت بدون قدرت و توان من حفظ بفرما.* *بار الها... را از هر بدی و شر و ضرری حفظ بفرما.* *خداوندا ....را از مریضیها حفظ بفرما.* *خداوندا آزمایش و امتحان من را در..... قرار مده.* *بار الها ... را در آزمایشات پنهانی و آشکار موفق بفرما.* *خداوندا ....را از بندگان صالح خودت قرار بده و ....را از نظر دین و عبادت و اخلاق از بهترین مردم و از نظر زندگی خوشبخت ترین مردم قرار بده* *بار خدایا.... را با حلالت از حرامت بی نیاز بگردان و با فضل و بخشش خود از احتیاج به غیر تو بی نیازشان بگردان.* *خداوندا همانطور که کتابت را تا قیامت حفاظت می کنی .....را از شیطان رانده شده محفوظ بدار .* *بار الها دوستی با بهترین افراد و خصلتها ی پاک و توکل بر خودت را نصیب ... بفرما. *بار الها تمامی مرضهای قلبی و بدنی را از ....دور بفرما و با قدرت و توان خودت مرا به نهایت آرزویم درباره .....نائل بگردان یا کریم یا منان.* *بار الها مرا از احسان و نیکی .....در حیاتم برخوردار بفرما و با دعایشان بعد از مرگم مرا خوشحال بگردان.* *(بار الها فرزندانم را ، تکه ای از قلبم را به تو سپرده ام در مکانی که از دیدگان من پنهان هستند اما از دیدگان تو پنهان نیستند ،پس آنها را با حفاظتی که لائق عظمتت می باشد حفظشان بفرما) خدایا همّ و غم آن کسی که این پیام را برای من فرستاده است را برطرف بفرما و هر آنچه را که آرزو دارد نصیبش کن.* آمین یا رب العالمین 🙏🙏🙏 *هر کس این دعا را دریافت کرد،به دوستان عزیزش هدیه کنه 🌺 🌺🌺 🌺🌺🌺
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ایده👇 رانی انبه درست کردم طبق این دستور👇 به جای هلو از انبه استفاده کردم البته یه بار هم رانی هلو درست کردم هردوشون بسیار خوشمزه میشه هلو پوست شده بدون هسته 1/5کیلو شکر 1لیوان آب 4لیوان لیموترش 1عدد ابتداآب راروی حرارت گذاشته تابجوش بیادبعدهلوهای خردشده رااضافه کرده به مدت10دقیقه میپزیم شکررااضافه کرده هم میزنین تاشکرحل بشه خاموش میکنیم آب لیموترش هم اضافه میکنیم میگذاریم ازدمابیفته بعدتومخلوط کن میریزیم وبعدهم میگذاریم فریزرتا تگری بشه وبعدشم نوش جانتون😋😋😋 🔴هلوزعفرونی باشه(من قبلا ازهلوانجیری زعفرونی استفاده کردم) 🔴میزان شکرهم بستگی به ذائقه خودتون داره @sofrebanovanbeheshti
👇 بلال رو درسته بخار پز کنید، من با بخار پز درست کردم و کپک نزد تا یکی یکی حلقه کنید خودش خشک شده اگر هم خشک نشه چون آب جوشیده هست خراب نمیشه اگه بخار پز هم نباشه میشه داخل یه قابلمه بزرگ آبجوش یه زیر قابلمه فلزی پایه دار بگذارید و و بلال رو بچینید رویش درش را ببندید تا با بخار بپزه بعد از پخت حلقه حلقه کنیدوبا سرکه ونمک ،در ظرف مناسب بریزید برای تزیین سالاد هم مناسبه نوش جان 👌 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#لواشک_سیب خالصِ خالص🍎🍎🍎 طعمش فوق العاده خوشمزه😋😋 سیب رو بعد از شسشو، تمیز کرده، هسته اش هم میگیریم بعد میگذاریم با کمی آب بپزه، بعد که پخت و خنک شد میکسش میکنیم بعد تو سینی رو نایلون پهن میکنیم و دو روز میگذاریم تو آفتاب تا خشک بشه! @sofrebanovanbeheshti
#بلغورپلو 👇 من بصورت کته گذاشتم چون با آبکش کردن خاصیت بلغور از بین میره! برنج رو شستم گذاشتم رو بار، همون موقع، دو الی سه ق غ بلغور پاک کرده رو ریختم . . . ! ما چون بلغورمون خونگی هست تمیز و مطمئنه!😊 @sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 #سوره_مائده ☘ #صفحه_121 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۱۲۱ استاد پرهیزگار .MP3
845.3K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 #ترتیل_صفحه121🌹 🎤باصدای استاد #پرهیزگار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
121.mp3
707.9K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۱۲۱ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸با توجه به استقبال مخاطبان از برنامه هفته قبل، ثریا کاشت درختان مثمر را از مسوولان پیگیری می کند . میزگرد تخصصی و صریح ثریا با حضور نماینده سازمان جنگلها و مراتع کشور و منتقدین و کارشناسان . آیا کاشت درختان بی ثمر غیربومی نظیر کهور و کنوکارپوس خوزستان را از ریزگردها نجات می دهد؟! . آیا انتخاب گونه های گیاهی در مهار ریزگردهای خوزستان با پشتوانه علمی بوده است؟! مسوولان در ثریا پاسخ می دهند! . 🔹 چرا در جنگل کاری ها، به جای درختان بی ثمر، درختان میوه نمی کاریم؟! . 🔸 آسیب شناسی کاشتن درختان بی ثمر نظیر کاج و کهور، چمن کاری ها و ... و نقش مخرب آن ها در محیط زیست و اقتصاد . 🔹 کنوکارپوس آمریکایی چگونه باعث تنگی نفس خوزستانی ها شد؟ . 🔸 آفت چمن کاری برای محیط زیست و منابع آبی کشور چیست؟ . 🔸 با حضور سرکار خانم مجتهدنجفی، پژوهشگر محیط زیست،دکتر مهدی فلاح،کارشناس کشاورزی و محیط زیست و دكتر عادل جليلي رئيس موسسه تحقيقات جنگل‌ها و مراتع كشور (نماینده سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری) . چهارشنبه، ساعت 19:30 از شبکه یک سیما @sorayatv به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آشپزی_مادرانه ☀️ حق همسران شهدا بر گردن انقلاب 🌷 رهبر انقلاب: اگر همسران جوانی که شوهران فداکار و جوانمردشان به میدانهای نبرد رفته بودند، به بهانه‌ی داشتن فرزندان، زبان شکوه باز می‌کردند، باب شهادت و مجاهدت بسته می‌شد. شما به گردن این انقلاب و این کشور و این ملت و تاریخ ما حق دارید. ۸۰/۱۱/۲ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍 پیام ابراز محبت یکی از اعضای گل کانال ☝️ ❤️و نظر لطفشان البته ان شاءالله مورد قبول حضرت حق قرار بگیره🙏🙏🙏 🍃🌸این پیامها کلی انرژی برای ماست💪 🙏 سپاس که همراهمون هستید ✅ و خادمین کانال و گروه رو از دعای خیرتون بهره مند میسازید 🙏 انتقادات و پیشنهادات شما سازنده است 🆔 @sofrebanovanbeheshti
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
#دسر_شیک👇 4 تا لیوان شیر 4 تا قاشق شکر 4 تا قاشق نشاسته من برای اینکه زودتر ببنده نصف قاشق دیگه هم نشاسته می‌ریزم بعد مثل فرنی روی اجاق هم بزن تا سفت بشه وبعد گلاب و زعفران بریز وانیل هم اختیاری برای طعمش میتونی بریزی. بعد یه مقدار از مواد بعد بیسکوییت کاکائویی با موز خرد کن وسط بریز لایه به لایه دوباره مواد باز بیسکوییت و موز بریز بیسکوئیت و موز قابل حذفه ولی حضورشون تو طعم دسر، تاثیر بسزایی داره😉😄😄 بگذارید یخچال بعد 4 ساعت میگیره. برا این دسر نیاز نیست ته قالب رو چرب کنی مثل آب خوردن از ظرف جدا میشه! اول لبه دسر رو با انگشت از ظرف جدا کن بعد برگردون همین نوووش جاااان🍀☘🍀🌸🌸🌸💐💐💐 @sofrebanovanbeheshti
#مربای_انجیر👇 انجیر زرد وریز ۵۰۰ گرم/ شکر۲لیوان/ آب۱لیوان/ گلاب مقداری درقابلمه آب و شکر راریخته تا کمی جوش بیاید و بعد از چند دقیقه انجیرها را اضافه با حرارت کم گذاشته تا پخته وشهدش غلیظ شود در اواخر کار گلاب را اضافه کرده و حرارت را خاموش میکنیم و به در قابلمه دم کنی زده وگذاشته ۲۴ساعت در محیط همانطور بماند بعد درشیشه ریخته این انجیر ریزها را پیر زن همسایه از حیاطش چیده وخیلی شیرین بود میتوان کمی مقدار شکر را در صورت شیرین بودن انجیر کم کرد،تجربه اول بود😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
#باسلوق_ژله_ای #باسلوق_میوه_ای👇 ژله مورد نظر: یک بسته ترجیحا لیمو یا پرتقال شکر: یک لیوان سرخالی نشاسته: نصف لیوان آب: یک و نیم لیوان پودرنارگیل: مقداری برای غلطاندن ابتدا نشاسته را با آب حل میکنیم سپس شکر و بقیه مواد را ریخته کاملا مخلوط کرده روی حرارت قرار داده آرام هم میزنیم تا سفت شود و قل بزند. سپس در سینی مناسب به قطر یک و نیم سانتی متر میریزیم و در یخچال به مدت 6 تا 7 ساعت قرار می دهیم. سپس از یخچال در آورده با چاقو برش می زنیم و در پودر نارگیل میغلطانیم و در ظرف میچینیم. @sofrebanovanbeheshti
#ایده👇 اینم یه ایده ناب برای تزیین حلوا...فوق العاده زیبا میشه..❤️خیلی آسونه..از این ظرفا تو هر خونه ای پیدا میشه...مثل شابلون روی حلوا بگذارین...طرحش منعکس میشه ...😍😍 @sofrebanovanbeheshti