صفحہ ۱۴۲ استاد پرهیزگار .MP3
زمان:
حجم:
987.2K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه142🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
142.mp3
زمان:
حجم:
845.1K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۱۴۲
🆔 @sofrebanovanbeheshti
💠💠💠
ماه ربیع الاول
جوانه می زند تا
ولادت حضرت ختمی مرتبت را
بشارت دهد...
✍رسم ايرانيها اينہ ڪہ:
وقتے مےخوان كسے رو از عزا در بيارن، براش لباس مے برن...
خدايا بعد از 2ماه عزا
بر قامت امام عصر، لباس #فرج
و بر ما ، لباس تقوا بپوشان🙏
#حلول_ماه_ربیع_الاول_مبارک
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#حلوای_کدو👇
نذر حضرت علی اکبر
ارد سفید ۲لیوان دسته دار
شکر ۲لیوان دسته دار
آب وگلاب جمعا ۱لیوان
زعفران و هل پودر شده نوک قاشق چایی خوری
کدو :سلیقه ای هست هر مقدار دوست داشتین
اول شهد حلوا را اماده کردم اب ،گلاب ، ودولیوان شکر را باهم قاطی کردم تا شکر اب شد،بعد زعفران رو ک از قبل پودر کرده بودم و روی یخ ریختم تا اب شد و خوب رنگ داد رو به شهد اضافه کردم،
کدو هارو پختم و پوره کردم بعد شهد اماده شده رو بهش اضافه کردم یک دقیقه روی شعله ملایم تفت خورد.
ارد رو که از قبل تفت داده بودم رو یک لیوان روغن تو ریختم و کمی تفت دادم .بعد شهد اماده شده رو به ارد اضافه کردم و هم زدم تا حلوا درون ظرف جمع شد ،حلوای ماامادست😍
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_شیره_انگور👌
مواد لازم برای۵ نفر
آرد ۲ پیمانه
شیره انگور 1.5 پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۱/۲ پیمانه
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
۱- آرد را تفت داده تا بوی خامی آن از بین رود و کمی تغییر رنگ دهد. سپس الک میکنیم.
۲- روغن مایع را اضافه کرده و هم میزنیم تا مواد یکدست شود.
۳- شیره ی انگور و سپس گلاب و زعفران و پودر هل را اضافه کرده روی حرارت ملایم هم میزنیم تا حلوا جمع شود. سپس داخل ظرف سرو ریخته و تزئین میکنیم.
سایر نکات
نکته:چون شیره ی انگور مزه ترش و شیرین دارد ٬ این حلوا کمی مزه ی ترشی ( خیلی کم) میدهد. ولی انقدر غالب نیست که مقبول واقع نشه. اگه خواستید طعم ترشی کمتر شود میتوان مقداری از شیره کم کرد و شکر اضافه کرد. ولی با شیره سالم تر و مقوی تره.
این حلوا کش میاد و مثل حلواهای دیگه منسجم نیست.
@sofrebanovanbeheshti