سفره بانـوان بهشتـی
#کارگاه_عزت_نفس #جلسه_هفتم #استاد_شجاعی با ریاکاری و دروغ و حقه بازی، به محبوبیت و عزت نمیرسی! قل
قسمت هفتم☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #عزت_نفس رو ان شاءالله قرار میدیم
#تجربه👇
برای خوشرنگ شدن چای به،
من به رو، دو سه دونه برگش، یه مقدار از تخمش و یه مقدار رنده شده خود به را تو ابجوش می ریزم و از شب تا صبح میگذارم روی بخاری که در حالت شمعکه .صبح دیگه رنگش عالی میشه .
خود به یا برگش رو هماگه چند ساعت تو ابجوش بگذارید کنار رنگش عالی میشه. نیازی هم به روی بخاری گذاشتن نداره
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_ناردون
#کلیپ_تصویری
❇️ #واکسنهای_طبیعی
🗣 #عطسه:
در روایات عوامل زیادی به عنوان پیشگیری از بیماری یا همان واکسن، معرفی شده است.
👌یکی از مهمترین واکسن ها، عطسه هست.
✅ امام رضا علیه السلام فرمودند خمیازه از شیطان است و عطسه از خدا. 📚کافی ج2 ص654
✅ امیرالمومنین فرمودند کسی که عطسه کند و ((الحمدلله رب العالمین)) بگوید از گوش درد و دندان درد در امان خواهد بود. (📚کافی ج2ص655)
✅ امام صادق علیه السلام فرمودند عطسه برای همه بدن مفید است تا زمانی که از سه تا بیشتر نشود. وقتی بیش از سه تا شد بیماری و درد است. (همان)
✅ در روایت دیگر از امام صادق آمده است: کسی که عطسه میکند تا هفت روز از مرگ در امان است.
✍درمان حساسیت و آلرژی و عطسه بیش از حد:
✅ امام صادق فرمودند #عطسه از #پنج چیز پیشگیری میکند: جذام و بادی که در سر و صورت ایجاد می شود و آب چشم (آب مروارید) و خشکی بینی و مو درآوردن در چشم.
اما اگر میخواهی عطسه تو کمتر شود روغن مرزنجوش استفاده کن.
📚مکارم الاخلاق 353
بنابراین یکی از بهترین راههای درمان حساسیت فصلی و عطسه زیاد، استفاده از روغن #مرزنجوش است.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#دسر_کدوحلوایی😋😋😋
یا
#ژله_کدو😉
دوتا سه لیوان کدو حلوایی رو پختم بعد از خنک شدن پوره کردم!💐
دوباره گذاشتم رو حرارت یه شاسه ژلاتین و مقداری هم نشاسته رو الک کردم و ریختم شکر هم نصف پیمانه، کمی وانیل و تا حل شدن ژلاتین و شکر هم زدم و بعد اجاق رو خاموش کردم وقتی دسر خنک شد تو ظرف مخصوص ریخته گذاشتم یخچال تا ببنده!🤩
_می تونید بجای وانیل پودر هل بریزید!
_نشاسته هم قابل حذفه!
بسیار لطیف و لذیذ و خوشمزه😋😋😁😁
@sofrebanovanbeheshti
#مرغ_باطعم_آبغوره👇
این میزان مرغ رو با دوتا لیوان فرانسوی آبغوره و نصف لیوان آب و نمک و فلفل و زردچوبه و یک پیاز متوسط خردشده نیم پز میکنم بعد در روغن سرخش میکنم و بعد دوباره تو آبمرغ میچینم بعد روغنی که باهاش مرغ سرخ کردم میریزم روش و با شعله کم میگذارم بپزه
البته ترش میشه ولی خیلی خوشمزه است تمام استخوناش مزه دار میشه مادرم مرغ رو به این روش درست میکنه و اصلا بهش رب نمیزنه ادویه خاصی هم نداره زعفران و زیره هم نمیزنه باهمین دولیوان آبغوره مرغ اصلا بوی بد نمیگیره
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۱۶۷ استاد پرهیزگار .MP3
961.4K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه168🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آش_کدو_حلوایی 👇
#غذای_محلی
این آش برای صبحانه بیشتر استفاده میشه ودرگیلان خیلی مرسومه وهوادار داره
این آش درواقع شیربرنجه که توش پوره کدو حلوایی داره. به همین سادگی...
بستگی به پررنگ وکمرنگ بودن کدوتون رنگ آشتون هم متفاوت در میاد.
یه پیمانه برنج نیم دانه رو چند ساعت خیس کنید و نزدیک یک کیلو توش کدوی خردشده بریزید وباآب بذارید حسابی باشعله ملایم بپزه.
میتونید کدو رو جداگانه بپزیدوپوره شدش رو اضافه کنید یا توی فریزر نگهداری کنید برای همچین مواقعی.
بعد که حسابی پخت و آبش تغریبا کشیده شد توش یک لیتر شیر بریزید. شیر اگه محلی وپرچرب باشه خوشمزه تره.
بعد پخت با گوشت کوب برقی یادستی یا پشت کفگیر حسابی له ویکدستش کنید. شکر روهم بسته به ذایقه خودتون وشیرین بودن کدو تنظیم کنید.
دراخردارچین زدم ودرانتهاعسل 😍 ریختم.
میتونیدشکرقهوه ای یاشیره بریزید.
میتونید برای تزیین دارچین که طبع گرم داره استفاده کنید که من نریختم.
توصیه میکنم این آش فوق العاده خوشمزه و راحت وضدسرماخوردگی رو برای عزیزانتون درست کنید و جمع خانوادتون گرم گرم باشه.
اگه درست کردید و راضی بودید صلواتی برای ظهور امام غریبمون بفرستید.🌺
نوش جان😊
@sofrebanovanbeheshti
#کشتا👇
نان محلی گیلان
#غذای_محلی
پوره کدو حلوایی یک پیمانه
آرد گندم دو پیمانه
آرد برنج دو پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
کشتا دانه(دانه ی شنبلیله ی آسیاب شده) یک قاشق غذا خوری
ابتدا مواد خشک را مخلوط کرده وسپس کدو را اضافه میکنیم خمیر را ورز میدهیم اگر مواد چسبندگی لازم را نداشت ترجیحا آرد گندم اضافه میکنیم و مجدد ورز میدهیم
خمیر حدود 5 ساعت استراحت کند
دو قاشق از خمیر را گرد کرده و روی سطح صافی که با آرد گندم آرد پاشی شده با وردنه ی آرد زده شده پهن و گرد میکنیم هر از گاهی زیر کشتا را مجدد آرد پاشی کنید تا به ظرف زیری نچسبد
و از طرفی که سطح کار را میبینیم (آرد ندارد) روی تنور یا روی تابه رویی قرار میدهیم
کمتر از یک دقیقه بر میگردانیم
وقتی پشتش کامل پخت مجددا بر میگردانیم تا طرف دیگر هم کامل بپزد
پخت هر نان کمتر از 4 دقیقه طول میکشد
نکته:
-سعی کنید شکر کشتا را کم بزنید هرچه شکر بیشتر باشد امکان خشک شدن کشتا بیشتر است
- کشتا دانه اگر بیشتر از حد نرمال باشد باعث ترش کردن میشود
اللهم عجل لولیک الفرج
@sofrebanovanbeheshti