#پاستا_آلفردو
بامرغ وقارچ👇
200 گرم پاستا
1 عدد سینه مرغ
300 گرم قارچ
1 پیمانه سس آلفردو (طرز تهیه سس آلفردو رو در اینجا ببینین)
1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری پودر آویشن
1/3 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
مواد لازم برای تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
مراحل تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ
برای تهیه این پاستا ابتدا باید مرغی رو که به ادویه آغشته کردیم رو بپزیم. پس مرغ خورد شده،پاپریکا، آویشن،سیر، فلفل قرمز، کمی روغن و کمی نمک رو داخل ماهیتابه میریزیم.
مواد رو با هم تفت میدیم تا مرغ ها کاملا به ادویه ها آغشته بشن.
حالا حرارت رو ملایم میکنیم و در ماهیتابه رو میبندیم تا مرغ ها کمی آب بندازن و بپزن و بعد از پخت در ماهیتابه رو باز میذاریم تا آب اضافیشون بره.
برای آماده کردن قارچ ها اونهارو به اندازه ای که دوست داریم خورد میکنیم و با کم کره و نمک تفت میدیم.
چون من نمیخواستم قارچ هام آب بندازن و کوچیک بشن حرارت رو از ابتدا زیاد کردم تا قارچ ها علاوه بر اینکه آب نمیندازن کمی سرخ هم بشن.
حالا قارج رو به مرغ پخته اضافه میکنیم.
اضافه کردن قارچ به مرغ
سس رو هم که از قبل آماده کردیم.
سس آلفردو
پاستا رو داخل آب جوش میریزیم تا نرم بشه و بعد آبکش میکنیم. بهتره به آب پاستا کمی روغن اضافه کنیم تا به هم نچسبن. از هر شکل پاستایی که دوست دارین میتونین استفاده کنین، من پنه رو انتخاب کردم.
حالا پاستا آبکش شده و سس رو به مرغ و قارچ اضافه میکنیم. و مواد رو با هم تفت میدیم.
تو این مرحله در صورت تمایل میتونین حدود 1/3 لیوان شیر هم به پاستا اضافه کنین و مواد رو تفت بدین تا شیر جذب پاستا بشه، اینطوری در نهایت پاستای خوشمزه تری دارین.
حالا پاستای خوشمزه ما آماده است … نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#دوشنبه_های_شهدایی
#شهید_سپهبد_قاسم_سلیمانی
همه ی دشمنان ما اقرار به این می کنند که #ایران پیروز شده است.
البته من این کلمه ی آنها را قبول ندارم که می گویند: « ایران منطقه را بلعیده است»
این غلط است.
#ایران_در_جانها_جا_گرفته ، #ایران_بصیرت_ایجاد_کرد ، #ایران_عالم_را_روشن_کرد
#سردار_محبوب_دلها🌷
#چهلم_سردار_سلیمانی
#شهدا 🌷 را با #صلوات یاد کنیم .
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
این #هویج_آرایی زیبا رو حتما ببینید
#کلیپ_تصویری
#تجربه👇
مواردمصرف آب پنیر
۱.برای درست کردن بریانی
گندم وکنجدوشاهدانه
که 4روزدیگه آماده میشه،
۲.برای درست کردن قرقروت
وپودر آب پنیر،
۳.اگرهمان روزپختن پنیر
آبش رونگهداریدمیشه
ماء الجبن که بایدطی 5
قسمت و5مرحله بخورید
ازش که خودش سم زدا
وپاک کننده بدن هستش
۴.گندم پاک شده وشسته شده
وخشک شده رو24ساعت در
اب پنیربخوابانیدبعدش
آبکش کنیدوبدون هیچ
افزودنی تفتش بدیدباشعله
کم.بعدش کنجدوشاهدانه رو
هم تفت بدهیدوهمه موادرو
اسیاب کنیدوباشیره انگور
موادرومثل گردو وکوفته
قلقلی جمع کنید
این میشه
تلخون جاجرمیها
@sofrebanovanbeheshti
#کشک 👇
ماست و بااب و نمک قاطی کردم دوغ درست کردم بعد ریختم تو قابلمه گذاشتم ۱۰ دقیقه جوشید زیرشو خاموش کردم خنک که شد ریختم تو پارچه تمیز گذاشتم سبد تا ابش رفت
بعد ریختم تو طرف و ورز دادم تا لطیف شه و خودشو بگیره با دست گوله کردم گذاشتم نزدیک بخاری تا خشک شد
اگه ماستتون محلیه و پر چرب دوغ که درست کردین اونقدر بزنید تا کره ش دربیاد
میتونید بریزید تو میکسر کره ش میاد رو دوغ جدا کنید
نوش جان 😋
@sofrebanovanbeheshti