#کیک_خیس_نارگیلی 👇
کرم نارگیلی👇
پودر نارگیل ۲لیوان
شیر ۱ و ۱/۲لیوان
کره ۲۰ گرم
شکر ۱/۲لیوان
نشاسته ذرت ۲ق غذاخوری
شکر+شیر+نشاسته ذرت یا نشاسته گندم (درصورت نداشتن حذف کنید)مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید(حرارت کم) وقتی شکر حل شد کره را اضافه کنید تا بوی خامی نشاسته گرفته بشه .
بعد پودر نارگیل را اضافه میکنیم مخلوط کرده به مدت ۱۰ دقیقه تا به غلظت برسه با حرارت کم باید باشه تا مایع غلیط بشود حرارت را خاموش کرده.میگذاریم تا خنک بشه.
مواد کیک :
ارد۱لیوان
شیر ۱/۲لیوان
اب گرم۱/۲ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
روغن مایع۱/۳لیوان
بکینگ پودر۲ق چ یا(۱ق چ بکینگ پودر+۱ ق چایخوری جوش شیرین)
نمک کمی
وانیل۱/۴ق چایخوری
پودر کاکائو ۱/۲لیوان
شکر ۱ لیوان
پودر کاکایو+ارد+نمک+بکینگ پودر را مخلوط کرده الک میکنیم وکنار میگذاریم.
در ظرفی دیگر تخم مرغ شکر شیر وانیل روغن مایع و اب گرم را با همزن دستی میزنیم بعد مواد خشک را اضافه کرده مواد این کیک مقداری شل میباشد .
قالب ۲۰ الی ۲۲ را کاغذ روغنی انداخته نصف مواد کیک را داخل قالب ریخته ودر فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه گذاشته چک کنید درصورت پخت شدن از فر خارج کنید و مواد کرم نارگیلی را روی ان یکنواخت پهن کنید
بعد بقیه مواد کیک را روی ان ریخته شعله پایین را خاموش کرده طبقه پایین فر گزاشته و گریل را روشن کرده و حرارتش را کم میکنیم تا با حرارت گریل پخته شود به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه گذاشته وقتی پخت از فر خارج کرده با گاناش تزیین کرده ومیگذاریم چند ساعتی در یخچال تا مواد نارگیلیش منسجم بشه بعد نوش جان میکنیم.
عامری نسب
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_کشمش_و_گردو 👇
آرد دو پیمانه
تخم مرغ۴عدد
شکر ۱و۱چهارم پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
وانیل کمی
بیکینگ پودر۱ق غذاخوری
اول زرده و سفیده رو جدا میکنیم
بعد سفیده رو باهمزن میزنیم تا کف کنه بعد یک چهارم شکر اضافه میکنیم اینقدر میزنی تا پف کنه و دوبرابر بشه و از ظرف نریزه
بعد زرده رو بابقیه شکر و وانیل میزنیم تاکرم و کشدارشود
بعد (آرد رو از قبل با بیکینگ پودر ۳بار الک کردیم ) نصف سفیده را به زرده اضافه میکنیم با لیسک بصورت دورانی هم میزنیم و بعد نصف آرد را اضافه کرده و تا آخر به این صورت بعد فر را ازقبل روشن میگذاریم
بعد قالب رو چرب یا کاغذ روغنی میگذاریم و مایه را داخلش میریزیم و گردو خرد شده و کشمش شسته شده و با آرد آغشته شده رو میریزیم و در فر دمای۱۷۰درجه میگذاریم بپزه۴۵دقیقه طول میکشه
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
👌 #سیاهدانه 640 ماده ی موثره دارد و غنی ترین دانه در طبیعت است
👈ضد سرطان
👈هضم غذا را بهتر میکند
👈نور چشم را زیاد میکند
👈پوست را شاداب میکند
👈کلیه ها را فعال میکند
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
#سمنو👇
آرد ده کیلو سبوسدارباشه غنی ترهستش.وگرنه آرد های معمولی میشه استفاده بشه.
گندم خشک باپوست سالم وطبیعی
یک کیلوکه وقتی تبدیل به سبزه
میشه 3کیلومیشه.
مراحل تهیه جوانه گندم:👇
گندم تمیزشده24ساعت در آب معمولی خیسانده شود
بعدش آبکش شودودر ظرف رویی پخش شود وروی آن پارچه متقال یاتنظیف تمیز پهن شود و آب با آبپاش روی آن بریزیدیکی دوروزتاوقتی جوانه بزندبه همین روش آب بپاشیدوسه دقیقه
بعد آب اضافه روباکمی خم کردن ظرف بیرون بریزید.وقتی ریشه زدپارچه رواز رویش برداریدوبه همان روش قبلی آب رسانی کنید.تاحدی که سبزه به 4-5سانتیمتر برسد
اگرهم تا6سانتمیترباشه اشکالی نداره فقط رنگ سمنوکمی تیره ترمیشود.
آب 60لیتر.
سبزه وجوانه رو7مرتبه زیرسنگ میکوبن،به روش سنتی یاکه دومرتبه چرخش میکنن
با چرخ گوشت،بعدش سه یا 4مرحله باهمون مقدار آب که مشخص شده میشورن وصاف میکنن تاشیره راحت دربیاد
بعدشیره گندم صاف شده رو توی دیگ میریزن و آرد الک شده روبتدریج باآبکش به همون شیره اضافه میکنن ومدام هم
میزنن تاوقتی که سفت بشه
نیروی انسانی قوی وسالم لازم داره که کمک کنن.
نوش جان همه سالم خورها.
سمنوی شهرستان درق دراستان خراسان شمالی،ثبت ملی هم شده.
ازاول مهرتاپایان اردیبهشت فصل پختش هست
تایکسال هم ماندگاری داره وکپک نمیزنه.
لازم به ذکراست که ازشروع تاپایان کاربایدکاملا تمیزوپاک باشیدوباوضو.نیت نذری برای حضرت زهرا( س)یادتون نره.
خانم اخلاقی دوستتون داره
@sofrebanovanbeheshti