#سالاد
برای چالش #غذای_ابداعی
سیب زمینی آبپز نگینی
هویج آبپز نگینی
نخودفرنگی آبپز
خیارشور نگینی
فلفل دلمهای نگینی
کالباس خونگی نگینی(من نداشتم نزدم)
سبزیش شوید خشکه که با تازه خوشمزهتره
سسش هم
سس مایونز.مقداری ماست.آبلیمو.نمک.فلفل
همه رو باهم مخلوط کردم دوساعتی گذاشتم یخچال و بعد سرو کردم.
بسیار خوشمزه،متنوع و موردپسند مهمانها بود
@sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
پنج شنبہ: ناهار : جواد الائـمہ؛امام محمد تقی (درود خدا بر او باد)
شـام : هادی دلـها ؛امام علی النقی(درود خـدا بر او باد)
🆔 @sofrebanovanbeheshti
محرم را پاس میداریم،
اما مهمتر از محرم، غدیر است که معمولا هرساله، این بزرگترین عید شیعیان، در هیاهوی قبل محرم گُم میشود. اگر در صدر اسلام به غدیر و جانشینی پیامبر(ص)، اهمیت داده میشد، اصلا کار به #کربلا نمیکشید.
بقول آیت الله غروی اصفهانی، وقتی #حرمله تیر افکند، این حرمله نبود که تیر افکند، بلکه تیرانداز واقعی کسی بود که زمینه را برای او زمینهسازی کرده بود. تیری از جانب #سقیفه آمد که کمان آن دست خلیفه بود. آن تیر بر گلوی آن کودک فرود نیامد، بلکه بر جگر دین و قلب #پیامبر (ص) نشست.
بهرحال هم غدیر را بزرگ میداریم و هم محرم را. والبته در بزرگداشت محرم تابع قوانین و مقررات هستیم و هرآنچه ستاد ملی کرونا بگوید، عمل میکنیم، اما و اگر نمیآوریم، تعیین و تکلیف نمیکنیم، تهدید نمیکنیم، چرا که دین ما دین عقلانیت است و برای نظر متخصصان اهمیت ویژهای قائل میشود. بهرحال طبق آن مقررات ، محرم را بزرگ خواهیم داشت. بهرنحوی در بزرگداشت محرم کوتاهی نمیکنیم
#حسین_دارابی
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
barone-najaf-royaye-mane (1).mp3
12.58M
#مولودی
⭕️ بارون نجف رویای منه
☑️ حاج محمود کریمی و محمدرضا طاهری
🕌 هیئت رایه العباس علیه السلام
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#اسکیمو_گل_پنیرک👇
شربت گل پنیرک که درست کردم ریختم تو قالب بستنی و چوب بستنی رو گذاشتم وسطش بعد گذاشتم فریزر تا ببنده بعد دادم بچهها نوش جان کردن😉
@sofrebanovanbeheshti
#ته_چین_بوقلمون👇
۶_۷تا تخممرغ رو میزنیم
۱.۵_۲ لیوان ماست
سهچهارم لیوان روغن رو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زعفران و دارچین رو هم به مقدار نیاز میریزیم.
دارچین خیلی خوش طعمش میکنه.هرچه بیشتربهتر😋
بعد ۲.۵_۳ پیمانه برنج آبکش شده(هرچی نرمتربهتر)
پیاز داغ هم هرچه بیشتر خوشمزهتر(من پیازم رو تو همین مقدار روغن مورد نیاز سرخ میکنم و به مواد اضافه میکنم)
و نصف مرغ پخته و ریش شده رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
و میریزیم توی ظرف و میگذاریم فر.
دمای فر۱۵۰ و کمتر باشه و من یکساعت و نیم بهش وقت دادم تا کاملا مغزپخت بشه.زیرش که سرخ شد روش رو هم روشن میکنم تا طلایی بشه
و بعد با زرشک تزیین میکنم.
هم آسونه هم خوشمزه و هم متفاوت.حتما امتحان کنید
@sofrebanovanbeheshti