هدایت شده از قرآن
4_297669198144867226.MP3
زمان:
حجم:
753K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه401🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
#سلام_امام_زمانم
🔹 «فرصت» را اگر بگذاری که بگذرد، «ﺍﯾﻦ ﺯﻣﺎﻥ» می شوﺩ «ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ». می شوﺩ بسانِ لحظهی بعد از تحویل دادنِ برگهی امتحان. آن لحظه، دیگر هیچ چیزی نمیتواند آن برگه را دوباره به دستت برساند.
🔸 آن وقت تو میمانی و یک آهِ پُرحسرت... «ﻓﺮﺻﺖ» یاری تو امام زمان ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯼ ﺑﮕﺬﺭﺩ؛ می شوﺩ ﻣﺜﻞ ﺁﺏِ تُنگِ ﻣﺎهی ﮐﻪ ﺑﻪ ﻭﻗﺘﺶ ﻋﻮﺽ نشده. ﺁن وﻗﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﺁﻥ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﻢ، زنده نمیماند… ﻗﺪﺭِ «لحظات» ﺭﺍ ﺑﺪﺍﻧﻴﻢ، یاری کردن شما را، حتی ثانیه ای عقب نیندازیم. زندگی، ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻫﻴﭻﻛﺲ نمی ماند...
📎 #تلنگر
#اللهم_عجِّل_لِوَلیک_الفَرَج
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پای_سیب_و_گیلاس👇
آرد ۱/۵پیمانه
شیر ۱/۳پیمانه🥛
کره ۱۰۰ گرم(من ۵۰گرم کره+۵۰گرم مارگارین زدم)
بیکینگ پودر۱قاشق مربا خوری
شکر ۲/۳پیمانه
تخم مرغ متوسط ۳عدد🥚
سیب زرد ۳عدد متوسط
پودر دارچین ۱قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴قاشق مرباخوری
همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند
اول سیبها رو پوست گرفته وحلقه میکنیم وبا دارچین وچندقاشق شکر وته استکان آب میگذاریم رو شعله کم تانرم بشن .
حالا زرده وسفیده تخم مرغ را از هم جدامیکنیم.سفیده رادرظرفی آنقدر میزنیم تاسفید وپوک شود یعنی وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه.زرده ها رابه همراه شکر ووانیل باهمزن خوب هم میزنیم تاکرم رنگ وکشدار بشه.بعد شیر وکره آب شده سرد شده را اضافه وکمی هم میزنیم.حالا آرد وبیکینگ پودر که سه بار الک کردیم را اضافه وبا لیسک هم میزنیم .حین هم زدن سفیده رااضافه کرده وبه آرومی بامواد فولد کرده ومخلوط میکنیم تامواد یکدست بشه.ودرقالب پای..تارت..که با روغن جداکننده چرب کرده ایم از قبل به آرومی ودورانی نصفه از مواد راریخته ..سیبها را روی مایه چیده وبقیه مواد را میریزیم وروشو به ارومی صاف کرده ودرفر از قبل گرم شده بادرجه ۱۸۰به مدت حدود۴۵دقیقه قرار میدهیم تاپای خوشمزه ما حاضر بشه.و باپودر قند تزیین کنید.
من درقالب تارت که کفش جدا میشه به قطر ۲۴وارتفاع ۳این کیک رو پختم.ولی پفش زیاد بود.بنابراین میشه توی قالب تارت کمی بزرگتر هم پخت.از سیب قرمز وگلاب هم میشه استفاده کرد
چند تاگیلاس روهم نصف وروی کیک قرار دادم.برای وسطش هم میشه گیلاس گذاشت.مواد برای قالب من زیادبودمقداریشو ریختم تودوتاقالب کوچیک پای
💞مامان صبا
@sofrebanovanbeheshti
#آبگوشت 👇
نخود۲پیمانه خیس شده/
گوشت آبگوشتی تازه با دنبه ۴۰۰گرم/
نمک،فلفل،رب گوجه/
آب مقداری/،
لیموعمانی۳تا۴عدد/
سیب زمینی۳عدد متوسط /
پیاز خردشده۱عدددرشت
تو قابلمه نخود،گوشت،پیاز و کمی زردچوبه و آب ریخته و گذاشته با حرارت بالا جوش بیاید بعد حرارت را کم کرده گذاشته به آرامی پخته شود
بعد اواسط پخت رب گوجه تفت داده به همراه کمی روغن،نمک،فلفل،زردچوبه به تفت داده حرارت را خاموش کرده و اون دنبه پخته شده را از آبگوشت جدا کرده و به این مواد اضافه و آن را خوب کوبیده تا له شود وبعد این مخلوط را به آبگوشت به همراه لیموعمانی اضافه کرده و خوب هم زده و گذاشته تا آب آبگوشت غلیظ و لعاب دار شود بعدیکساعت مونده به سرو غذا سیب زمینی را اضافه کرده تا پخته شود
@sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
جمعه: ناهار : امام حسن عسگری؛ (درود خدا بر او باد)
شـام : حضرت ولیعصر عج ؛ (درود خـدا بر او باد)
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🔎 #مطالب_برگزیده
🏴ویژه اول محرم🏴
💠مطالب برگزیده سایت «erfan.ir»💠
✒️ شهادت حضرت مسلم بن عقیل(ع)
👇👇👇👇
🔗 erfan.ir/a81586
✒️ ورود مسلم بن عقیل(ع) به کوفه
👇👇👇👇
🔗 erfan.ir/a135
✒️ مسلم بن عقيل، امين و مورد اعتماد امام حسين(ع)
👇👇👇👇
🔗 erfan.ir/a62780
✒️ زيارت جناب مسلم بن عقيل(ع)
👇👇👇👇
🔗 erfan.ir/a87948
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
⚫️السّلام علیک یا رحمةالله الواسعة و یا باب نجاةالامة⚫️
مــراسـم عـزاداری دهه اول مــحــرمالـحـرام ۱۴۴۲
⚫️سـخنــران:حجتالاسلام والمسلمین حامد کاشانی
⚫️مـرثـیـهخـوانــی:حــاج سـیـدمــجــید بـنـیفـاطــمـه
⚫️زمــان:از پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ به مدت ۱۱ شب از ساعت ۲۱
🔺۳.این مراسم راس ساعت ۲۱ آغاز و به مدت ۲ ساعت برگزار میگردد.
🔺۴.پخش زنده مراسم از طریق سایت لهوف و اپلیکیشن روبیکا به آدرس زیر قابل مشاهده خواهد بود.
===========================
🔸پخش از طریق وبسایت لهوف:
[ www.Lohoof.com ]
🔸پخش زنده از طریق اپلیکیشن روبیکا،در کانال ریحانه الحسین (س)
===========================
#حاج_سید_مجید_بنی_فاطمه
#لهوف
#ریحانه_الحسین_سلام_الله_علیها
#هیئت
آدرس در روبیکا👇👇👇👇
@reyhanatolhossein
✍دیشب پخش زنده رو دیدم خیلی غریبانه بود 😭😭😭😭😭
🆔 @sofrebanovanbeheshti