eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
194 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867277.MP3
1.04M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آقا جان سلام... 🌹.... روز شما بخیر🌹 آقا شنیدم من سلام میکنم (در روایات) شما یاد من افتادید و دلتان برای من تنگ شده که من توانستم به شما سلام کنم.😭😭 آقاااااااا..... شنیدم زمانی که شما به مشکل من نگاه میکنید قبل از این که من در مشکلم به نیاز و اضطرار برسم شما دو دست بالا به اسم خودم و خانواده خودم برای من از ته قلب دعا میکنید.. آقاااااا..... من امروز به یاد شما بودم..... یعنی چه مدتی هست که شما دلتنگ من بودیدکه با من ارتباط برقرار کنید؟؟؟ 😭😭😭😭 آقا شنیدم علاقه شما به من هزار برابر مادر من هست.... اگه شما هزار برابر دلتنگ من هستید. چقدر شما منتظر من هستید؟ و چقدر من از کنار شما آسان میگذرم..😔😔😔 آقاااااا.... من دلم برای همه ی آدمها تنگ میشود ولی دلتنگیم برای شما خیلی زیاد نیست... شنیدم قلبها دست شماست .... مهدی جان .... شما که قلب💓 من را اداره میکنید با قلبم کاری کنید که بیشترین دلتنگی من در جهان برای شما باشد. شنیدم در روایات نیمه شبها بلند میشوید به اسم برای خطاهای من استغفار میکنید. 😭 بخدا... مهدی جان ... اگر بشنوم دوستی نیمه شب بلند شده و استغفار کرده و از خوبی خودش برای من گذاشته... علاقه من به آن شخص چندین برابر می‌شود... امام مهربانم کاری کن... قلبم💖 میزان لطفی را که به من میکنید باور کند. میخواهم باور کنم که شما دیشب بلند شدید برای من دعا کردید... 🙏 شنیدم شما تنها کسی هستید هر چقدر از من خطا میبینید علاقه تان به من به اندازه سر سوزن کم نمی‌شود. 😃 دوستی تان را در قلبم جاری کنید بگذارید لذت دوستیتان را در قلبم احساس کنم... آقاااااااااا...... شما با تمام وجودتان و با تمام قدرتی که دارید برای ظهورتان احتیاج به کمک من دارید😔....... کم‌کاری میکنم میدانم😔 ...... من توانستم قدمم رو بیاورم.... آوردم.... بردن قلب من کار شماست. آقاااااااااا....... میخواهم توجه و نگاهتان را احساس کنم... اینقدر بار گناهان من بین من و شما فاصله انداخته که خجالت میکشم بخواهم با شما ارتباط برقرار کنم... با خودم می‌گویم من کجا و لیاقت دیدن مهدی کجا؟؟؟ اما.... من اگه لایق نباشم....... شما امام لایق خوبی هستید. 😃 من آنی را که شما لیاقت دارید برای شما نباشم.... شما همه ی آنی هستید که من دوست دارم. 😍 من را مشتاق خودت کن.... بیشتر از اشتیاق من به مادرم به همسرم به فرزندانم و..... و..... و کمک کن سر از پا نشناسم و برای تو کار کنم. 🙏 (متن از روی ویس سرکارخانم مریم جباری به صورت متن نوشته شده) 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غذای خوزستانی یه غذای خیلی لطیفه 😋 پیاز زیاد رو طلایی میکنیم زردچوبه وفلفل میزنیم آب به اندازه ی کافی اضافه میکنیم و نمک میزنیم.وقتی جوش اومد تخم مرغ های هم زده رو میریزیم توش و تند تند هم میزنیم و میبندیم شعله رو. به صورت تلیتی خورده میشه. البته این غذا گویا یکم تمر هندی یا رب انارم داره اما من نمیپسندم نزدم😊 نوش جان @sofrebanovanbeheshti
👇 گوشت مرغ یه سینه (یه تیکه از سینه بوقلمون هم میشه ریخت ) گوجه سه تا کوچک بادمجان سه تا متوسط غوره یه لیوان پر پیاز دودانه بزرگ (که من سرخ کرده آماده داشتم ریختم) آبغوره یه استکان نمک و فلفل وزردچوبه به میزان لازم ابتدا مرغ رو با آب به اندازه و کمی نمک و زردچوبه میذاریم بپزه تو این فاصله پیاز غوره و رب گوجه ونمک و فلفل وآبغوره رو اضافه می کنیم تا همه کمی تفت بخوره بعد به گوشت سر میزنیم اگه پخته شده و آبش کمتر شده بود حالا وقته اینه که مواد تو تابه رو به گوشت اضافه کنیم اما قبلش کمی از آب مرغ رو تو تا به به مواد اضافه میکنیم بعد تو گوشت می ریزیم( این برای اینه که پیاز داغ تو خورشت زنده نباشه و حالت سرخ کرده خودش رو حفظ کنه )گوجه ها رو از وسط نصف می کنیم وبه خورشت اضافه می کنیم بعد بادمجان های سرخ شده رو مقداری داخل خورشت می ریزیم و مابقی رو برای تزئیین کنار میگذاریم زیر گاز رو کم می کنیم تا جا بیوفته نکته:این خورشت کلا کم آبه و مزه ی ترشی داره این خورش یکی از غذا های محلی استان گیلانه👌👌 @sofrebanovanbeheshti
خانم خونه قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز جمعه: ناهار : امام حسن عسگری؛ (درود خدا بر او باد) شـام : حضرت ولیعصر عج ؛ (درود خـدا بر او باد) 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_723784306719253598.mp3
5.87M
🏴🏴🏴🏴🏴🏴 شهادت حضرت علی اکبر علیه السلام حمیدعلیمی 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 زردالو را شسته و ریختم تو شیشه در فلزی اب و شکر و کمی گلاب به غلظت و شیرینی دلخواه ریختم روش تاروی زردالو حتما باید اب باشه وگرنه سیاه میشن تو قابلمه پراب تاروی شیشه ها اب ریختم با شعله کم نیم تا یکساعت با این روش خارج یخچال هم یکسال میمونه @sofrebanovanbeheshti
👇 🥚🥚🥚🥚۴تا شکر ۱ لیوان روغن نصف لیوان ماست نصف لیوان بکینگ ۱ ق چایخوری ارد ۲ لیوان پودر نارگیل ۳ ق غذاخوری نشاسته ذرت ۱ق غذاخوری وانیل یه پنس نمک ۱ پنس زردالو به میزان لازم تخم مرغ و شکر وانیل باهمزن میزنیم تا پفدار و حجیم بشه بعد روغن و میریزم ۱ دقیقه میزنیم و بعد ماست میریزیم ۱ دقیقه میزنیم همزن رو خاموش میکنیم و پودر نارگیل میریزیم و هم میزنیم وبعد ارد و بکینگ و نمک که ۳ بار الک کردیم تو ۳ مرحله اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم وبعد قالب چرب میکنیم بهتره قالب مستطیل انتخاب کنیدو نصف موادو میریزیم تو قالب بعد زردالوهایی که هر کدومو ۴ قسمت کردیم از طرفی که میخوایم بگذاریم رو کیک اردی میکنیم و میچینیم رو سطح کیک بعد بقیه موادو میریزیم و دوباره چنتا زردالو که از وسط نصف کردیم رو مواد میچینیم وبعد در فری که از قبل گرم شده ۴۵ دقیقه میکذاریم تا بپزه من اخر پخت کیکو در اوردم روش عسل زدم و گذاشتم تو فر و چند دقیقه گریل کردم و بعد که خنک شد میتونید نوش جان کنید😉رماح @sofrebanovanbeheshti