eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک سالگرد ازدواجمون❤️❤️❤️ با دستور خانم رماح عزیز🌹 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/21339 👇 فیلینگ موز و گردو زدم با روکش خامه،اول عکس طرح کشیدم روی کاغذ روغنی بعد با شکلات آب شده پرش کردم گذاشتم یخچال تا سفت بشه خمیر ژلارد چیه😅من نمیدونم،دیدم هیچی دم دستم نیست برای تزیین،با آرد و آب و رنگ خوراکی خمیر قرمز درست کردم با کاتر شکل قلب در آوردم روش تزیین کردم که قراره موقع سرو دور ریخته بشه😂
کیک شیفون دستور خانم رماح 👇 کیک شیفون پختم بعد گذاشتم شب تا صبح خنک شد بعدفیلینگ موز و گردو و بعد خامه کشی کردم بعداز خامه کشی قیف بستنی ها رو دونیمه کردم و دورتادور کیک گذاشتم، بعد روی قیف بستنی ها رو خامه فرم گرفته ای که با پودر کاکائو مخلوط بود قیف زدم و روی خامه ها گاناش ریختم و روی کیک هم خامه فرم گرفته قیف زدم و روی خامه ها انگور هایی که با پودر طلایی ،طلاییشون کردم گذاشتم،بین قیف بستنی ها هم اسمارتیز کار کردم. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‏اربعین امسال جا ماندیم تا تلنگری شود برای جا نماندن از لشگر حضرت مهدی (عج) و این خود یکی از بزرگترین درس و سبک زندگی عاشوراست که بترسیم مبادا از ولایت جا نمانیم. ❤ 💖 💗   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مارمالادانجیرسیاه 👇 انجیر سیاه دوکیلو شکر1800 زعفران دم کرده یک چهارم پیمانه اب شش پیمانه گلاب یک پیمانه وانیل یک قاشق چایخوری آبلیمو چهارقاشق غذاخوری پودرهل یک قاشق چایخوری چوب دارچین سه تکه اندازه بندانگشت انجیر داخل مخلوط کن یاغذا ساز باگلاب مخلوط کنید تاله شود همه مواد باهم مخلوط روی حرارت ملایم زمان طولانی میگذاریم تا کم کم بپزد غلیظ شودوهر ازگاهی کف روی مارمالاد بردارید مدت پخت بااین مقدارمواد برای من 7ساعت طول کشیدمن حرارت ملایم گذاشتم به جوش آمد یک ساعت باحرارت ملایم که جوشیدروی گاز شعله پخش کن گذاشتم مارمالادروی شعله پخش کن پختش ادامه دادم هرنیم ساعت هم بزنیدتا ته نگیره هرچه مدت پخت باحرارت کمترباشدوطولانی تر مدت ماندگاری مارمالاد خیلی بیشترمی شود دوساعت بعدپخت چوب دارچین خارج کنید مارمالاد لذیذی هست وکاربردزیادی داره برای شیرینی وکیک مربایی وفیلینگ کیک های خامه ای وهمینطور صبحانه کودکان وساندویج مدرسه هم خوشمزه وسالم هست هم مقوی @sofrebanovanbeheshti