استاد معتز آقائی905587820.mp3
زمان:
حجم:
4.04M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء بیست و یکم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان : 33دقیقه
@sofrebanovanbeheshti
@MaddahionlinYEKNET.IR - monajat - shabe 19 ramezan 1442 - mohammad taheri.mp3
زمان:
حجم:
2.61M
🌙 #مناجات_سحر
#شب_قدر #ماه_رمضان
🍃گنهکارم بدم بی اعتبارم
🍃خوشی رفت از تمام روزگارم
🎤 #محمدرضا_طاهری
👌بسیار دلنشین
@sofrebanovanbeheshti
رشته خشکار👇
آرد برنج2لیوان
آرد گندم2لیوان
آب یا شیر4 لیوان
مواد میانی:
مغز گردوی خورد شده ریز یک فنجان
شکر من قهوه ای زدم یک فنجان
دارچین یک قاشق غذاخوری
شربت:
شکر قهوه ای نصف لیوان
آب دو سوم
گلاب 1/3لیوان
هر اندازه که آرد گندم استفاده کردید به همون اندازه آرد برنج استفاده کنید و به اندازه هر دو آرد آب یا شیر استفاده کنید ،من معمولا نصف آب ،نصف شیر می ریزم (مثلا:دو لیوان آرد گندم،دولیوان آرد برنج و چهار لیوان شیر )
آرد قبل از مخلوط کردن چند بار الک کنید تا ناخالصی نداشته باشد
موارد گفته شده رو با هم داخل مخلوط کن ریخته وکاملا مخلوط می کنیم،
بعد داخل تابه می ریزیم
کمی خودش رو گرفت برمی داریم از مواد میانی یک قاشق می ریزیم میگذاریم که می شود خشکار یا اینکه مواد داخلش نمیریزیم و فقط تا میکنیم میشود رشته،بعد کناربگذارید، وقتی کل مایه خمیر رو درست کردیم حالا در ماهیتابه سرخش میکنیم
اول یک طرف بعد طرف دیگر، بعد شربت را داخل ماهیتابه درست کرده و رشته خشکار ها را داخل آن می گذاریم.
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😊😍
کلیپ کامل مراحل کار در پستهای بعدی😍👌👇
@sofrebanovanbeheshti
564.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱. تابه را کمی چرب میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
1.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲. طرزریختن رشته خشکار در تابه
@sofrebanovanbeheshti
489.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۳. مرحله پخته شدن خمیر
@sofrebanovanbeheshti
2.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴.نحوه پیچیدن و پرکردن رشته خشکارها
@sofrebanovanbeheshti