#سلام_امام_زمانم
❣مهدے جان!
▫️جمعه و روزه و افطار،دلم می سوزد
آه از دوری دلدار دلم می سوزد
آه از این درد دل آزار دلم می سوزد
باز هم صحبت آب و عطش و سوختن است
روضه داغ علمدار دلم می سوزد
▪️ نماز و روزه و افطار عشق است
سحر خوردن کنار یار عشق است
▫️نه یکبار از کنار خیمه گاهش
گذشتن بل هزاران بار عشق است
▪️شنیدم هاتفی در آسمان گفت
غم دل گر خورد غمخوار عشق است
▫️بیا مهدی که بی تو روزه سخت است
ضیافتخانه با دلدار عشق است
▪️گلستان جهان همراه خار است
گل نرگس بود بی خار عشق است
▫️خدایا جان ما گردان فدایش
شهادت در بر سردار عشق است
▪️نه یک تن بل هزاران تن فدایش
فداییّش به روی دار عشق است
▫️دل و مهدی دل و دوری هجران
گل زهرا ییم دیدار عشق است
💌#دلنوشته_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
التماس دعا🤲
@sofrebanovanbeheshti
#البالو_خشک 👇
آلبالوها رو شسته خشک شد توی سینی میریزیم البته نباید روی هم باشن جلوی افتاب تا وقتی چروکیده بشه بعد میگذاریم چند روز هم جلوی باد کولر این کار بخاطر اینه که البالوها گوشتی باشه وزیادی خشک نشن😉
رماح
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_هویج_و_گردو👇
🍰🍰🍰 ۴عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو با یک لیوان شکر البته اگر هویجتون شیرین نیست میتونید یک ونیم(۱/۵)پیمانه شکر بریزید و خیییلی کم نمک .با همزن برقی اینقدر هم زدم تا حجمش زیاد شد و رنگش روشن.
حالا ۱لیوان سرخالی روغن مایع اضافه کردم کمی هم زدم.
حالا ۲لیوان آرد سفید رو با ۱یا ۲ق غ دارچین و ۱ق غذاخوری بکینگ پودر سه بار الک کردم و به مواد قبلی اضافه کردم کمی هم زدم .در آخرین مرحله ۲لیوان هویج خام ریز رنده شده و نصف لیوان گردوی خورد شده رو به مواد قبلی اضافه کردم و با لیسک آروم هم زدم.مواد کیک کمی سفت و چسبناکه ایرادی نداره بعد از پخت پوک میشه.داخل قالبم رو چرب کردم.مواد کیک رو داخلش ریختم داخل فر ۱۷۰درجه به مدت45دقیقه تا بپزه😉رماح
من نصف لیوان نارگیل تازه ی رنده شده هم ریختم
@sofrebanovanbeheshti
#تر_حلوا_شیرازی
دستور کامل در پست بعدی👇😍😍👏👏
@sofrebanovanbeheshti
#تر_حلوا_شیرازی😍
یک پیمانه نشاسته گل
نصف پیمانه ارد برنج ۶لیوان شیر
۴لیوان اب
یک پیمانه گلاب
۲/۵لیوان شکر میتونید تا دولیوان بریزید کمترش بی مزه میشه
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا نشاسته رو در اب حل کرده از صافی رد کنید بعد ارد برنج رو در شیر حل کرده از صافی رد کنید هر کدام جداگانه بعد با هم مخلوط کنید وبعد شکر راهم اضافه کرده ومخلوط کنید روی حرارت ملایم گذاشته ومرتب لهم بزنید کمی که قوام پیدا کرد گلاب رو اضافه کرده مرتب به هم میزنیم با شعله ملایم تا ته نگیردتا وقتی که خط قاشق روی حلوا محو نگردد. حدودا 45دقیقه تر حلوا اماده هست در ظرف مورد نظر میریزیم کمی که سرد شد در یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره بعد برش میدهیم بهتر برا برش دادن کارد رو کمی خیس کنیم تا به راحتی برش بخوره
اگر خواستید دو رنگ درست کنید نصف را سفید توی ظرف بریزید نیاز به چرب کردن ظرف نیست ونیم بند که شد مابقی را زعفرانی کرده وروی حرارت ملایم بذارید ده دفیقه ارام بهم بزنید بعد روی مواد سفید بریزید وبذارید سرد بشه سلفون بکشید و توی یخچال بذارید حداقل شش ساعت یه شب بمونه بهتره وبعد بصورت لوزی یا مربع برش بزنید
نکته مهم .... همینکه خط قاشق روی حلوا محو نشد پخت کافیه زیاد روی حرارت بمونه سفت میشه وزودتر هم بردارید اب می اندازد.
نکته 👇
من مواد نصف کردم و میزان شکر ۱و۱/۴پیمانه ریختیم ، و توی قالب ریختم بعد ۵ساعت که تو یخچال بود خودشو گرفت و برگردوندم.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید اگه مفید بود برای سلامتی وفرج امام زمان دعا کنید عزیزان. اللهم عجل لویک الفرج🤲🌸 مامان صبا💞
@sofrebanovanbeheshti
دوستان
راهپیمایی مجازی
شرکت کنید لطفا
بر روی شعار ها ضربه بزنید.نشر حداکثری در گروها و کانالها
... https://b2n.ir/ghods5