سفره بانـوان بهشتـی
#آشپزی_مادرانه #مقلوبه #طعم_مقاومت #سياسی_ترين_غذای_تاريخ😳😋👏👏 مقلوبه يه نوع ته چينه كه تمام كشوره
خب حالا که با چرایی اسم این غذا ( #مقلوبه ) آشنا شدید حالا میخوایم آموزش و طرز تهیه ی تصویری ش رو هم در کانال قرار بدیم 👌😋👇👇👇
خب
دوستان خوبم حالا که با #مقلوبه و فلسفه ی این #سیاسی_ترین_غذای_تاریخ و طرز پختش آشنا شدید
این دستور👇https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/31307
میخوام شما رو دعوت کنم با #پخت این غذا به پویش پخت مقلوبه و یاری مردم عزیز #فلسطین بپیوندید🇵🇸✌️🇮🇷❤️
✅به امید آزادی قدس شریف ، شمام درست کنید ، و از کارهاتون عکس بگیرید و برامون بفرستید یادتون نره کنار ظرف مقلوبه یه شعار روی کاغذ بنویسید 👌
عکس ها رو در کانال قرار خواهیم داد و به بهترین ها جایزه ای تعلق خواهد گرفت🎁☺️👏
آی دی ارسال عکس ها👇
@Bavelayat1442
فرصت شرکت در چالش فقط تا ۵خرداد
#القدس_لنا
@sofrebanovanbeheshti
ای اسرائیل محكومی به واژگوني مثل قابلمه مقلوبه😎
مرگ بر اسرائیل✊
#القدس_لنا
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
✔️عطرهای شیمیایی، بوی سرخ کردنی و دودهای شیمیایی به آسم منجر می شود و یا آسم فرد را تشدید می کند.
☝️🏻یکی از علائم آسم این است که بازدم مریض هم با سختی انجام می شود و هم همراه با صدا است و به اصطلاح حالت ویزینگ دارد.
😥این حالت گاه همراه با درد در قفسه ی سینه و همراه با سرفه های خشک و مکرر است.
💉برای درمان آن گاه از اسپری سالبوتامول که اسپری گشاد کننده ی برونش است و یا از آمپول هیدروکورتیزون و یا اسپری بکلومتازون استفاده می شود همچنین از کرومولین سدیم که اسپره ای جدیدی است.
🌡داروی تئوفیلین هم هست که گاه موجب مسمومیت می شود و باید تحت نظر متخصص استفاده شود.
✨در روایت است که امیر مؤمنان علی علیه السلام روزی از منبر بالا رفتند و قبل از اندکی سخن گفتن سکوت کردند.
❓ از علت آن سؤال کردند امام علیه السلام فرمود صبر کنید نفسم جا بیاید،←این حالت که همان به جا نیامدن نفس است یک نوع بیماری نیست→
😷 به جا نیامدن نفس گاه به سبب کار شدید است و گاه به سبب هیجان و استرس و گاه به سبب بالا رفتن از مکانی و امثال آن و بیماری محسوب نمی شود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_رسپیری👇
بالاخره اولین شیرینی عید رو درست کردم😊
این شیرینی خوشمزه با نسکافه درست میشه ترد و بسیار خوش مزه هست وتودهن آب میشه.درظرف دربسته درمحیط خنک وترجیحا یخچال تادوهفته ماندگاری داره.گزینه مناسبی برای شیرینی عید.برای نگهداری یه ردیف شیرینی درظرف بچینید وروی اون یه لایه پلاستیک فریزر یا کاغذ روغنی بگذارید وهمین طور تاظرف پر بشه🌸🌸🌸🌸🌸
کره ۲۲۵گرم(من از ترکیب مارگارین مهگل وکره استفاده کردم)
پودر قند ۶۰گرم
آرد سفید قنادی ۲۲۵گرم
نشاسته ذرت ۵۰گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نسکافه ۳قاشق چایخوری
آب جوش برای حل کردن نسکافه ۱قاشق غذاخوری
ابتدا نسکافه رو با آب جوش مخلوط کنید وهم بزنید تا حل بشه.بگذارید کنار تاخنک بشه. کره ومارگارین که دردمای محیط نرم شدن را درظرفی ریخته.پودر قند رو روی کره الک کنید.وانیل رو اضافه کنید .اول بالیسک پودر قند رو به خورد کره بدین کمی تا موقع هم زدن با همزن پودر قند پراکنده نشه.حالا به مدت ۵تا۷دقیقه مواد رو خوب باهمزن بزنید تا حجمش دوبرابر وسفید وپوک بشه.دراین مرحله نسکافه رو اضافه کنید ودرحدی که با مواد مخلوط بشه با همزن بزنید.نشاسته ذرت رو روی مواد الک کنید با لیسک هم بزنید وبعد با همزن کمی بزنیددرحد مخلوط شدن با مواد.آرد الک شده رو درسه مرحله به مواد اضافه کنید ومثل بقیه مواد اول با لیسک وبعد بادور کند همزن بزنید تامواد یکدست ویکنواخت شوند.مواد خمیری حاضره.کف سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید نیازی به چرب کردن نداره.قیف پارچه ای (یه بار مصرف موقع کار پاره میشه)رو ماسوره شکوفه یا آچاری بزارید ومواد رو داخل قیف بریزین وباکمی فاصله ماسوره بزنید.سایز شیرینی به دلخواهه .میتونید کوچیک یا بزرگ بزنید.من تقریبا کوچیک زدم .بعد هم وسط هر شیرینی شکلات چیپسی نسوز بگذارید.سینی رو درفری که از قبل حدود ۲۰دقیقه گرم شده به مدت ۲۰دقیقه (برای من ۴۰دقیقه طول کشید) درجه ۱۸۰طبقه وسط قرار بدین.درمورد دمای فر برای هر فری متفاوته بنابراین بهتره برای تست اول یک تادوعدد شیرینی رو درفر قرار بدید ودرزمان گفته شده چک کنید.یعنی یه دونه بردارید وبگذارید ۱دقیقه بیرون بعد تست کنید.بافت شیرینی باید کاملا یکدست پخته باشه وخمیری نباشه.من هر دفعه چک کردم تا سر ۴۰دقیقه به نتیجه دلخواه رسیدم.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید.اگه مفید بود برای سلامتی وفرج امام زمان دعا کنید عزیزان🤲🤲🌸🌸
مامان صبا 💞
@sofrebanovanbeheshti