خب
دوستان خوبم حالا که با #مقلوبه و فلسفه ی این #سیاسی_ترین_غذای_تاریخ و طرز پختش آشنا شدید
این دستور👇https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/31307
میخوام شما رو دعوت کنم با #پخت این غذا به پویش پخت مقلوبه و یاری مردم عزیز #فلسطین بپیوندید🇵🇸✌️🇮🇷❤️
✅به امید آزادی قدس شریف ، شمام درست کنید ، و از کارهاتون عکس بگیرید و برامون بفرستید یادتون نره کنار ظرف مقلوبه یه شعار روی کاغذ بنویسید 👌
عکس ها رو در کانال قرار خواهیم داد و به بهترین ها جایزه ای تعلق خواهد گرفت🎁☺️👏
آی دی ارسال عکس ها👇
@Bavelayat1442
فرصت شرکت در چالش فقط تا ۵خرداد
#القدس_لنا
@sofrebanovanbeheshti
ای اسرائیل محكومی به واژگوني مثل قابلمه مقلوبه😎
مرگ بر اسرائیل✊
#القدس_لنا
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
✔️عطرهای شیمیایی، بوی سرخ کردنی و دودهای شیمیایی به آسم منجر می شود و یا آسم فرد را تشدید می کند.
☝️🏻یکی از علائم آسم این است که بازدم مریض هم با سختی انجام می شود و هم همراه با صدا است و به اصطلاح حالت ویزینگ دارد.
😥این حالت گاه همراه با درد در قفسه ی سینه و همراه با سرفه های خشک و مکرر است.
💉برای درمان آن گاه از اسپری سالبوتامول که اسپری گشاد کننده ی برونش است و یا از آمپول هیدروکورتیزون و یا اسپری بکلومتازون استفاده می شود همچنین از کرومولین سدیم که اسپره ای جدیدی است.
🌡داروی تئوفیلین هم هست که گاه موجب مسمومیت می شود و باید تحت نظر متخصص استفاده شود.
✨در روایت است که امیر مؤمنان علی علیه السلام روزی از منبر بالا رفتند و قبل از اندکی سخن گفتن سکوت کردند.
❓ از علت آن سؤال کردند امام علیه السلام فرمود صبر کنید نفسم جا بیاید،←این حالت که همان به جا نیامدن نفس است یک نوع بیماری نیست→
😷 به جا نیامدن نفس گاه به سبب کار شدید است و گاه به سبب هیجان و استرس و گاه به سبب بالا رفتن از مکانی و امثال آن و بیماری محسوب نمی شود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_رسپیری👇
بالاخره اولین شیرینی عید رو درست کردم😊
این شیرینی خوشمزه با نسکافه درست میشه ترد و بسیار خوش مزه هست وتودهن آب میشه.درظرف دربسته درمحیط خنک وترجیحا یخچال تادوهفته ماندگاری داره.گزینه مناسبی برای شیرینی عید.برای نگهداری یه ردیف شیرینی درظرف بچینید وروی اون یه لایه پلاستیک فریزر یا کاغذ روغنی بگذارید وهمین طور تاظرف پر بشه🌸🌸🌸🌸🌸
کره ۲۲۵گرم(من از ترکیب مارگارین مهگل وکره استفاده کردم)
پودر قند ۶۰گرم
آرد سفید قنادی ۲۲۵گرم
نشاسته ذرت ۵۰گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نسکافه ۳قاشق چایخوری
آب جوش برای حل کردن نسکافه ۱قاشق غذاخوری
ابتدا نسکافه رو با آب جوش مخلوط کنید وهم بزنید تا حل بشه.بگذارید کنار تاخنک بشه. کره ومارگارین که دردمای محیط نرم شدن را درظرفی ریخته.پودر قند رو روی کره الک کنید.وانیل رو اضافه کنید .اول بالیسک پودر قند رو به خورد کره بدین کمی تا موقع هم زدن با همزن پودر قند پراکنده نشه.حالا به مدت ۵تا۷دقیقه مواد رو خوب باهمزن بزنید تا حجمش دوبرابر وسفید وپوک بشه.دراین مرحله نسکافه رو اضافه کنید ودرحدی که با مواد مخلوط بشه با همزن بزنید.نشاسته ذرت رو روی مواد الک کنید با لیسک هم بزنید وبعد با همزن کمی بزنیددرحد مخلوط شدن با مواد.آرد الک شده رو درسه مرحله به مواد اضافه کنید ومثل بقیه مواد اول با لیسک وبعد بادور کند همزن بزنید تامواد یکدست ویکنواخت شوند.مواد خمیری حاضره.کف سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید نیازی به چرب کردن نداره.قیف پارچه ای (یه بار مصرف موقع کار پاره میشه)رو ماسوره شکوفه یا آچاری بزارید ومواد رو داخل قیف بریزین وباکمی فاصله ماسوره بزنید.سایز شیرینی به دلخواهه .میتونید کوچیک یا بزرگ بزنید.من تقریبا کوچیک زدم .بعد هم وسط هر شیرینی شکلات چیپسی نسوز بگذارید.سینی رو درفری که از قبل حدود ۲۰دقیقه گرم شده به مدت ۲۰دقیقه (برای من ۴۰دقیقه طول کشید) درجه ۱۸۰طبقه وسط قرار بدین.درمورد دمای فر برای هر فری متفاوته بنابراین بهتره برای تست اول یک تادوعدد شیرینی رو درفر قرار بدید ودرزمان گفته شده چک کنید.یعنی یه دونه بردارید وبگذارید ۱دقیقه بیرون بعد تست کنید.بافت شیرینی باید کاملا یکدست پخته باشه وخمیری نباشه.من هر دفعه چک کردم تا سر ۴۰دقیقه به نتیجه دلخواه رسیدم.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید.اگه مفید بود برای سلامتی وفرج امام زمان دعا کنید عزیزان🤲🤲🌸🌸
مامان صبا 💞
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_رولی
#حلوا_مجلسی👇
_من برای حلوا رولی از حلوای سه آرد مجلسی استفاده کردم
_چون خیلی خوش طعم و بافته وهم نرمه و راحت روی نون پخش میشه 👌 _همینطور برای ماسوره زدن خیلی مناسبه و راحت از قیف رد میشه البته به شرطی که اصلا اندازه هارو کم و زیاد نکنید
_آرد سفید... یک و نیم لیوان( ارد نان بربری یا نان فانتزی هم میشه
_آرد برنج....نصف لیوان
_آرد نخودچی...یک چهارم لیوان
_روغن مایع.... یک لیوان
_شکر.....دو لیوان
_آب....دولیوان
_ گلاب.... نصف لیوان
_زعفران غلیظ......سه قاشق غذاخوری
_نان میکادو یا نان بستنی
از هر پیمانه یا لیوانی که برای آرد سفید استفاده میکنید از همون برای باقی مواد باید استفاده کنید
موقع تفت دادن آردها باید مدام هم بخوره وگرنه زود زیرش میسوزه
_اول کار شربت حلوا رو درست کنید و بگذارید کنار
_شکر و آب زعفران و گلاب را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید،شکرکه کاملا حل شد از حرارت بردارید نیاز به جوشیدن نیست
_حالا آرد سفید را با روغن در تابه بریزید و حدود یک ربع تا بیست دقیقه با حرارت ملایم تفت بدید باید رنگش از نخودی کمی پررنگتر بشه ( زمان آن بستگی به مقدار مواد و حرارت زیرش داره)
_سپس آرد برنج رو اضافه کنید و شش تا هفت دقیقه ی دیگه تفت بدین بعد آرد نخودچی رو اضافه کنید و شش تا هفت دقیقه دیگه تفت بدین ( با حرارت ملایم)
سپس شربت رو بهش اضافه کنید و تند هم بزنید تا حلوا جمع بشه یکی دو دقیقه صبر کنید بعد حلوا رو روی نان میکادو بزنید رول کنید( مطابق فیلم) یا در ظرف سرو بکشید و تزیین کنید
تمام مراحل رول کردن و توضیحاتش رو ویدئو هست
اگر میخوایین حلوا راحت روی نون پخش بشه یا راحت از ماسوره رد بشه اصلا موادشو کمو زیاد نکنید بخصوص شکرو روغنشو اصلا کم نکنید
قبل از اینکه حلوا رو روی نان میکادو بزنید میتونید خیلی کم اب روی نان اسپری کنید
حتماً رول رو با چاقو اره ای برش بزنید
بچه ها با این مقدار حلوا میتونید دوتا نان میکادو رو اماده کنید.
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نه ضریحی، نه رواقی و نه سقاخانهای
چشمها چیزی نمیبینند جز ویرانهای
زائری اینجا نخواهد دید صحن و گنبدی
کفتری اینجا نخواهد خورد آب و دانهای
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
هشتم_شوال
@sofrebanovanbeheshti
به نیابت ازسردار ، بابصیرت و با آگاهی رأی بدهیم...
نائب الرأی :)
#حاج_قاسم
#انتخابات #انتخابات_1400
@sofrebanovanbeheshti