#مربای_به👇
به رو پوست کندم و خرد کردم سه پیمانه شد .
روش آب ریختم یه بند انگشت روی به باید آب باشه ،بیست دقیقه جوشید ،بعد شکر دو و نیم پیمانه اضافه کردم و چندتا دونه هل انداختم و دم کنی گذاشتم و شعله رو کم ،کم کردم .
تقریبا 7 ساعت طول کشید تا رنگش قرمز خوش رنگ شد ☺️☺️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کبه👇
برنج رو به انداره یک وعده به تعداد افراد میگذارید خیس بخوره بعدش آب رو میگذارید جوش بیاد بعد برنج رو میریزید تو قابلمه آب باید یک بند انگشت از برنج بیشتر باشه
بعد شعله اش رو کم میکنید تا برنج مثل کته خوب نرم بشه
بعد مخلوط داخلش رو درست میکنید من خودم برای مخلوطش از زرشک، گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و سبزی و ادویه استفاده کردم اگه کسی ترش دوست داره میتونه زرشک اضافه بکنه
بعد که برنج خوب نرم شد مواد رو میگذاریم داخل برنج وگردمیکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#سه_مرحله_مهم_تهیه_دونات👇
۱. عمل آوری مایه خمیر
۲.چانه گیری
۳ .وردنه کشی و قالب زدن
🆔 @sofrebanovanbeheshti