『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝܟܩܝܢ̇ ܙܠܝܟܝ̤ܩܢ』
‹ السَّلاَمُ عَلَى مَحَالِّ مَعْرِفَهِ اللَّهِ ›
سلام بر شما که دلهایتان محلِ معرفت خداست..🧡🍃
••أَحَسِبَالنَّاسُأَنْيُتْرَكُوا
أَنْيَقُولُواآمَنَّاوَهُمْلَايُفْتَنُونَ•
+امتحانسختامالبچهزرنگاستمؤمن🌱
عنکبوت|۲
#خدا_جانم♥️
كُلَّ صَباحََ
أتَنَفَـسُّ
بِحُبِّ الحُسِين(ع)...
هر صبح...
به عشقِ حُسین...
نفس میکِشَم
سلامآقا ...✋💚
صلے الله علیڪ یا اباعبدالله
#اين_زن_را_نمیتوان_شكست_داد!
👈زنی که میتواند با صدای گنجشکها به وجد بیاید😍❤️
👈زنی که میتواند با استکان چای تازه دمش، حال همه را خوب کند😌☕️
👈زنی که میتواند آواز بخواند و خیاطی کند
👈زنی که میتواند با خدا گپ بزند و قهوه بنوشد
👈زنی که میتواند آنقدر ترانه "بوی باران" را بخواند که گندم زار گیسوانش بوی باران بگیرد🦋🌿🍁🍂🌧☔️
👈زنی که میتواند قصههای سرزمین مادریاش را برای کودکانش لالایی کند
👈زنی که میتواند با صدای بلند فکر کند
👈زنی که میتواند با صدای بلند بخندد
👈زنی که میتواند نترسد
👈زنی که میتواند بدون توجه به حرفای پشت سرش برای زندگیاش بجنگد
همان زنی است که هیچکس نمیتواند او را شکست دهد!
تو قهرمان زندگی خودت هستی بانو! تا تو نخواهی هیچ کس نمیتواند شکستت دهد!!
سلاااام✋😍حال دلتون خوب❤️
حال زندگیتون خوب
حال عشق ومعنویت توزندگیتون خوب به برکت صلوات بر محمد و آل محمد ع 💚🤲
『اَللَّهُمَّامْلاَءْقَلْبـےحُبّاًلَڪ ..💜'!
خداياقلبمراازمحبتخودتپُرکن
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_دادلی👇
نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست
این رقیست که عباس علی عاشق اوست😍😍😍
نذر حضرت رقیه سلام الله علیها
آرد:375گرم یا تقریبا دولیوان دسته دار فرانسه
پودرقند:۱۰۰گرم یا۱۰ ق غذاخوری
روغن جامد :۱۸۰گرم (من ۱۰۰گرم کره و۸۰گرم روغن صاف زدم )
زرده تخم مرغ :۲عدد
بکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
ماست :۵۰گرم تقریبا ۲قاشق غذاخوری
محلول زعفران غلیظ :۱قاشق چایخوری
پودرهل :۱قاشق چایخوری
موادبرای رویه شیرینی -تخم مرغ :۱عدد
ماست :۱قاشق غذاخوری
کنجد :مقداری
روغن جامد و پودرقندراباهمزن میزنیم تا یکدست وکرم رنگ وپوک شود ؛بعداز اینکه خوب یکدست شدن پودرهل+زعفران+زرده های تخم مرغ (درصورت تمایل رنده پوست پرتقال )روهم اضافه کرده وهمزده تا یکدست ومخلوط شود
ماست وبکینگ پودررادر ظرفی جدا مخلوط کرده واضافه ومخلوط میکنیم
در آخر آردراهم به مواداضافه کرده وبالیسک یا قاشق مخلوط کرده ودراخربانوک انگشتان مخلوط کرده (خمیررا به هیچ وجه ورز
نمیدهیم )چون شیرینی خراب میشه ،خمیررادر نایلون گذاشته درجای خنک یک ساعت استراحت میدهیم ؛بعدازاستراحت خمیر ؛خمیررابین دونایلون با وردنه به قطر نیم سانت باز کرده وقالب زده ودر سینی فر چرب شده قرارمیدهیم ؛فاصله زیاد لازم نیس ؛واز تخم مرغ وزعفران وماست که مخلوط کرده ایم روی شیرینی زده وبه دلخواه کنجد یا تخم خرفه پاشیده ودرفردمای ۱۷۵درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرارمیدهیم
میتونین روی شیرینی با چنگال شیار هم بندازین که من ایندفعه نزدم
دمای فرها متفاوته ؛بعداز یه ربع شیرینیهاتون رو تست کنید اگه زیرشون طلایی بشه کافیه
@sofrebanovanbeheshti
مداحی_آنلاین_با_گریه_سکینه_گفت_ای_بابا_مهدی_رسولی.mp3
9.42M
🔳 #وفات_حضرت_سکینه(س)
با گریه سکینه گفت ای بابا
تماشا کن میان شام حال شرمگینم را😭😭
🎤 #مهدی_رسولی
⏯ #روضه
👌بسیار دلنشین
@sofrebanovanbeheshti
4_5802992414557734579.mp3
5.54M
🔳 #وفات_حضرت_سکینه(س)
🌴دین و دلم برده ای ماه سکینه
🌴بی تو چگونه روم سوی مدینه
🎤 محمود کریمی
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
من هروقت پاپ کورن درست میکنم نمکش میچسبه به قابلمه پاپ کورنا بیمزه میشه😕باید چیکارش کنم؟
#پاسخ👇
از نمک خیلی ریز استفاده کنید نمک اگر درشت باشه به پفیلاها نمیچسبه و ته قابلمه میمونه
روغن به اندازه ای که ته ظرفتون چرب بشه بریزید و حرارت زیاد باشه تند تند قابلمه رو بالا و پایین تکون بدید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
تو بعضی از دستورات نان و کلوچه گفته بعد پخت عسل گرم شده با برس روش میمالن
1)چطور عسل رو گرم کنیم که ضرر نداشته باشه؟
2)بلافاصله بعد از در آوردن از فر باید این کار رو کرد؟
3)اثری در طعم هم داره یا فقط برای براق شدن
#پاسخ👇
اگه نمیخواید گرم کنید عسل رو تا زمانی که نون داغه نه گرمه روش برس بزنید، بله بالاخره عسل شیرین هست و این شیرینی روی نون کلوچه بی تاثیر نیست علاوه بر زیبایی😊
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
کیک یزدی که امروز درست کردم اصلا نه پفش خوب بود نه ترک برداشت؟چرا؟
دستورش دوتا تخم مرغ رو با وانیل وپودر هل وشکر زدم
بعد ماست وروغن وگلاب
بعد اردالک شده بابکینگ پودر زدم
مخلوط و تو فر
از قبل فر رویه 220 روشن کرده بودم
بلافاصله گریل رو روشن وطبقه ی پایین گذاشتم 6دقیقه دیگه دیدم روش میسوزه برداشتم
بعد فر 180 ده دقیقه
میشه بگید مشکل از کجاست؟
#پاسخ👇
گریل برای مرحله آخر بعد از پخت کامل کیک هست
واینکه مدل قالبتون پهن هست قالبهای مافین برای کیک یزدی مناسب هست
@sofrebanovanbeheshti