eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756 الهی سفره تون پرجمعیت و با برکت و دلهاتون همیشه شاد باشه کنار خانواده های محترم تون ان شالله❤️❤️
@sofrebanovanbeheshti لینک کانال سفره بانوان بهشتی
هدایت شده از سفره بانـوان بهشتـی
🍳🍳🍳 شوری غذا 👈 یک ق س نوشابه 🍳 ترشی غذا 👈 اضافه کردن جوش شیرین کم کم 🍳 تلخی غذا 👈 سیب زمینی 🍳 تندی غذا 👈 آب لیمو ترش یا سرکه
برنامه غذایی ☢شنبه ☣ غذاهای خورشتی: خورشت قیمه، قورمه سبزی، بادمجان، گوشت چرخ کرده، ماست، بامیه، خورشت های مرغ: خورشت مرغ و هویج، مرغ و سیب زمینی، مرغ و کلم. ✴️یکشنبه✴️ غذا های نونی: سالاد الویه، کوکوی سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکوجعفری، اسنک با سالاد سبزیجات، استیک گوشت، میگو دو پيازه، کشک بادمجان، میرزا قاسمی. 📳دوشنبه📳 غذاهای آبکی : دیزی، خوراک عدس. خوراک لوبیا. خوراک ماش و جوانه گندم. انواع سوپ. آش سبزی و آش رشته. 🉑سه شنبه🉑 غذاهای فست فودی و سوخاری: انواع پیتزا، لازانیا، انواع ساندویچ، سمبوسه، کوفته هرمی، بورک ترکیه ای، میگو توپی، میگو سوخاری، ماهی سوخاری. 🔸چهارشنبه🔸 غذاهای پلویی: انواع لوبیا پلو، کلم پلو، هویج پلو، عدس پلو، باقالي پلو، رشته پلو، سبزی پلو، ماهی پلو، سیب پلو، میگو. 🔶پنجشنبه🔶 انواع ته چین و سالاد: ته چین مرغ، ته چین ماهی، ته چین میگو، ته چین گوشت بدون استخوان، ته چین قارچ. دمپختک کازرونی. ماکارونی. انواع سالاد: فصل،شیرازی،سزار،سبزیجات،مکزیکی،ماکارونی، پاستا. ☣جمعه☣ انواع کباب و غذاهای شکم پر: کباب سلطانی، کباب کوبیده، کباب برگ، کباب ماهی و... شکم پر: ماهی شکم گرفته، مرغ شکم گرفته بوقلمون شکم گرفته و....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جدول اندازه گیری ها و پیمانه ها در آشپزی 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 @sofrebanovanbeheshti
جدول اندازه گیری
هدایت شده از رفع شبهات نسل امروز
👇 سیب ها را شسته چهار قارچ میکنیم هسته ی سیب را کاملا جدا میکنیم .. سیب ها آماده را تو شیشه ریخته یک قاشق نمک،( نمک بسته به میزان سیب داره ) یک لیوان سرکه ، اندازه کف دست نون تدریجا سنگک باشه بهتره ( نون فقط واسه تخمیر) آب، ( مقداری باشه تا روی سیب ها را گرفته باشه ) بعد به مدت 3 روز در ظرف را باز بگذارید بعد این مدت 3 روز در ظرف را نیمه باز گذاشته تو این مدت داخل ظرف پشه های خیلی ریزی بوجود میاد ( هرچه پشه بیشتر بشه برای بهتر بودن سرکه مفید هست ..) بعد تقریبا 6 روز در ظرف را محکم بسته در جای ثابتی قرار میدیم لازم به تذکر هست به هیچ وجه ظرف را جابجا نکنید .... با این روش کاملا سنتی سرکه شما 2ماهه آماده هست ... به همین راحتی ... 🌸🌸 البته من خودم تو بشکه های 100 لیتری درست میکنم.... این توضیحات برای خانمهایی هست که شیشه اندازه 3 یا 4 لیتری میخوان درست کنن @sofrebanovanbeheshti
👇 روغن مایع115 گرم پودر قند 100 گرم تخم مرغ دو تا نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری آرد سفید 150 گرم بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری سیب زرد پوست گرفته و حلقه شده نازک یک عدد دارچین به مقدار لازم تزیین با پودر قند و پودر پسته روغن مایع رو با پودر قند بزنین و بعد که یکدست شد تخم‌مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنین وانیل رو اضافه کنین و باز باهمزن برقی بزنین بعد آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو با هم الک کنین و کم کم با لیسک اضافه کنین و حالت دورانی هم بزنین تا کاملا یک دست بشه یک خمیر نسبتا خامه ای لطیف به دست میاد 🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎🍎 بعد سیب ها رو که حلقه کرده بودین تو دارچین بغلتونین و کنار بگذارین حالا قالبهای بزرگ که با روغن مایع خوب بادست چرب شده یادرقالبهای کیک یزدی که کاغذ انداخته ایم نصف قالب ها رو با مایع پر میکنیم و سیب رو میچینیم و بقیه قالب رو پرمی کنیم طوری که حدود سه میلی از ظرف خالی بمونه و با قاشق مواد رو کاملا یک دست میکنیم. 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 بعد بگذارین قالب ها رو داخل فر با دمای 170 از قبل گرم شده و به مدت 20 دقیقه. پای قالب مخصوص داره که از قالب کیک یزدی کمی بزرگتره و این مواد برای 6 تا قالب کافیه وقتی از فر در آوردین بگذارین خنک شه بعد از قالب در بیارین و بعد از وسط برش بزنید و روش رو پودر قند بپاشین. نوش جان😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti