4.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ
#السلامعلیکیااباعبدﷲ
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
ســــــــــلام به بهترین دلبرهای دنیا😍❤️
حال و احوالتون؟ 😉
روزت رو با لبـــــخند شروع کردی ؟ 😌
میدونی که یه #لبخند_ساده درمان خیــــــــــــــــــــلی از دردهاست ❤️
پس پاشو پاشو دختر 😜
همین اول صبحی😉یکم خودتو دلبر کن😌 💗💅💄💍
البته یادت نره تمام اینا👆مستحب موکده برای یه خانوم 😎)
بعدش اگه روزه نیستی😉 یه صبحانه ی تــــــــــوپ 🍳🥚🥞
و بعدم برو تو فکر یه خوشمزه ے بی نظیر برای ناهار 🥘🥗🍱🍖🍗
دقیقا همـــــونی که بچه ها دوست دارن😍
راستی برای عصر و استقبال از جناب همسرجان #عطر یادت نره بزنیا💓😌
(باید یه خانوم همیشہ بوی خوش بده🌸)
شب هم که فقط ♨️
حرف های قشنگ داریم🍃
صبوری داریم💖
لبخند و دلبـــــری داریم😍
و چشم گفتن😉🍃
یعنی میشه شب وقت خواب
خانوم فاطمه زهرا ازمون راضی باشه ؟ 😎
پس بدو بریــــــــــ🏃♀ ـــــم ثواب جمع کنیم ...
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_شیر
حلوای شیرمن به نیت خیرات💐
با این دستور👇👇👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/49054
#کیک_گلاب_زعفرون 😋
با این دستور👇👇👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/49315
#شله_زرد
این هم نذری شله زرد من برای هیئت بچه های زیرهفت سال🌹
یک کیلو برنج،دوکیلوشکر،زعفران وهل وگلاب به مقدار لازم(چشمی)
دقیقا۴۵عددازهمین لیوان یک بار مصرف داد
نکته؛اگه برنجتوناخیس کردین که سه برابرش آب لازمه،ولی اگه برنجا روخشک وخشک میریزن برای پخت باید یازده برابرش اب ریخت
@sofrebanovanbeheshti
#رشته_پلو👇
سه پیمانه برنج که آبکشی بود دقایق آخر نصف رشته ۴۰۰گرمی اضافه کردم،بعد آبکشی کردم،و دم گذاشتم،گوشت چرخ کرده با نمک پیاز رنده شده،زردچوبه،فلفل سیاه و کمی دارچین مزه دار کردم، ورز دادم قلقلی کردم،داخل روغن سرخ کردم شعله کم که مغز پخت بشن در تابه بستم ،تا برنج دم بکشه و گوشت سرخ بشه پیاز خلالی و کشمش جدا سرخ و تفت دادم اگه خرما باشه هسته میگیریم و آماده میکنیم،برنج دم کشیده داخل ظرف کشیده با زعفران و مخلفات که آماده کرده بودیم تزیین میکنیم،مخلفات این غذا اندازه های سلیقه ی،برای ادویه از زردچوبه و دارچین بیشتر استفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti
#سمبوسه
سیب زمینی ۲تا۳عدد آبپز و رنده/نمک.فلفل.زردچوبه.کمی نعنا خشک.پودرسیر کمی/
پیاز داغ فراوان/
فلفل دلمه رنگی نصف لیوان /
پنیر پیتزا نصف لیوان /
نان لواش به میزان لازم/
روغن برای سرخ کردن
تو تابه کمی روغن ریخته بعد زردچوبه و نمک.فلفل .پودرسیر را ریخته تفت داده بعد سیب زمینی پوره شده و فلفل دلمه را اضافه کرده کمی مخلوط و تفت داده بعد حرارت را خاموش و پنیر پیتزا را اضافه و خوب مخلوط کرده
بعد نان لواش را به صورت نواری پهن بریده و مقداری از مواد گذاشته و به شکل مثلثی پیچیده و در روغن داغ دو طرفش را سرخ میکنیم
@sofrebanovanbeheshti