#نان_گردویی
آرد یک کیلو و نیم
ماست یک لیوان
مایه خمیر دوقاشق چایخوری
آب ولرم تقریبا دو لیوان ،آخه من میبینم آب کمه اضافه میکنم پیمونه نمیگیریم
آرد و ماست و آب و مایه خمیر رو با هم مخلوط میکنیم آنقدر ورز میدیم تا به دست نچسبد.
بعد میزاریم یه ساعت داخل سفره گرم تا خمیر بوی ترش بودن تقریبا بگیره.
وقتی این حالت شد خمیر و به اندازه ای که دوست دارین جدا کنیم میذاریم روی سفره بعد گردوی خرد شده رو روی خمیر پهن شده میریزیم بعد خمیرو جمع میکنیم میذاریم چند دقیقه خمیر استراحت کنه با وردنه صافش میکنیم .
بعد داخل تابه با روغن کم سرخش کردم.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کوکو_لوبیا_سبز
لوبیا رو ریز ونگینی کردم پختم،سیب زمینی ،هویج ،فلفل دلمه،هم ریز خورد کردم،اگر دوست داشتید میتونید سیب زمینی هاتونو یا یکم بپزید یا سرخشون کنید،بعد مواد رو باهم مخلوط کرده،تخم مرغ رو توش میشکنیم...زرشکم اضافه میکنیم،
اگر دوست داشتید میتونید یکم گوشت چرخ کرده هم با پیاز داغ تفت بدید بعد به موادتون اضافه کنید...ولی اگر بخواید کلا کوکوی سبزیجات باشه،اونم حذف کنید خوشمزه میشه...
همین😊
ولی اگر دوست داشتید میتونید سیر رنده شده،یکم پودر زعفرون،یا هر چیزی که دوست داشتید اضافه کنید..
ولی در کل کوکوی راحتیه...
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ویفر_سویق
مواد لازم:
سویق ۲ پیمانه
(یا گندم یا جو یا گندم جو)
شیره یا سه شیره یک پیمانه
روغن یک پیمانه
پودر هل،وانیل،گلاب به میزان لازم
نان بستنی ۵عدد
سویق را در تابه ریخته روی شعله ملایم بگذارید (نیاز نیست تفت بخوره چون سویق تفت داده شده هست)
روغن را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید،بعد شیره را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست بشه
بعد وانیل و هل و گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه.
از روی شعله بردارید.
روی یک سینی ی دونه نان بستنی بگذارید و از مواد روش بگذارید و کاملا صاف کنید تا یکدست بشه و تمام سطح نان رو بپوشونه،ی نان دیگر روی لایه قبلی بگذارید و کمی روش فشار بیارید تا به مواد زیر بچسبه.
این کار روتا تمام شدن مواد و نان ادامه بدین.
روی لایه آخر نان مواد نگذارید.
بعد از اتمام کار با چاقوی بزرگ به اندازه دلخواه برش بزنید.
-بهتره از روغن کنجد یا ارده کنجد استفاده بشه.
زیتون هم میشه ولی چون بو داره همه پسند نیست
-یک بیسکویت مقوی برای مدرسه بچه های گلتون
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#حلیم👇
300گوشت و 1عدد پیاز بزرگ میگذریم با یک و نیم لیتر آب سه ساعت پزه شعله رو کم بگذارید، بعد ریش ریش میکنیم من تو مولینکس ریختم،
بعد1/5لیوان گندم خوردخیس خورده رو ریختم تو آب گوشتی که پخته بود تا قشنگ پنج ساعت بپزه
بعد گوشت رو بهش اضافه کردم یکم نمکم نیازه، بازم یکی دوساعت پخت،
میتونید واسه میکسش از گوشت کوب برقیم استفاده کنید،
بعد چند دقیقه آخر دو قاشق بهش کنجد زدم، موقع سروم بهش روغن حیوانی و کنجد بزنید حلیم آماده است.
@sofrebanovanbeheshti
#سوسیس_خانگی
👇#سوسیس
گوشت مرغ چرخ کرده۱/۵کیلو
تخم مرغ سه عدد
شیرخشک نیم لیوان
نشاسته ذرت یک لیوان
آرد سفید یک لیوان
روغن مایع یک لیوان
سیر برای هرنیم کیلو گوشت سه حبه
میخک نصف ق چ
آویشن سه ق چ
زنجفیل چهار ق چ
پودر سیر سه ق چ
جوزهندی۱/۵ق چ
فلفل سفید دوق چ
هل ساییده دو ق چ
نمک به اندازه کافی
من مقداری هم فلفل قرمز استفاده میکنم تندی خوبی بهش میده
همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم
توی غذاساز میریزیم وخوب میزنیم تقریبٱ پنج دقیقه
بعد روی سلفون میریزیم حالتش میدیم
توی یک سبد فلزی گذاشته روی یک قابلمه که آب داخلشه میگذاریم درشو میبندیم وروی گاز حدود یک ساعت میگذاریم تا بخارپز بشه
بعد که سرد شد توی یخچال ۲۴ ساعت بمونه وبعد استفاده میکنیم
اگر بخواهیم بیشتر نگه داریم باید داخل فریزر نگهداری کنیم
با گوشت بوقلمون وگوسفند هم میتونیم درست کنیم
@sofrebanovanbeheshti
#کوفته_نخود
بدون رب و گوجه
یک پیاله نخود خیس خورده و آسیاب شده
یک پیاز متوسط رنده شده آبش رو بگیرین
یک تخم مرغ
یک قاشق آرد
یکمی بلغور یا برنج
سبزی هرچی بود ریحان نمک زردچوبه
همه مواد رو باهم مخلوط کرده و شکل میدیم و درون ظرفی که پیاز داغ و زردچوبه زدیم آب میریزیم و این کوفته ها رو قرار میدیم تا بپزه
🆔 @sofrebanovanbeheshti