فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوشنبه_های_شهدایی🕊⃢🌷
وقتی داشت شهید میشد گفت:این دنیای جنگلی بمونه
دست اهل شو و این بهشت با صفاهم... مفت چنگ ما
اینو گفت و.... چشاشو بست
شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#پویشکاشتدرختانمیوه_اسفند۱۴۰۱ #پویشکاشتدرختانقرآنی_اسفند۱۴۰۱ منتظران منجی ... یــــــــــا
#ارسالی_کاربران
#پویشکاشتدرختانقرآنی_اسفند۱۴۰۱
#پویشکاشتدرختانمیوه_اسفند۱۴۰۱
اولین عکس✅
محمد دهقان
بهاباد استان یزد
۱۴۰۱/۱۲/۱۵
درخت توت
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳👆👆👆👆
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬆️⬆️⬆️👩🍳
لینک گروه
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سوال
لطفا بگید برای ۱۰۰نفر بخوام شیر کاکائو درست کنم چقدر شیر و و شکرو پودر کاکائو بگیرم؟
#پاسخ
این دستور شیر کاکائو بازاری بهتون کمک میکنه
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/34527
و برای اندازه ؛ یک کیلو یا یک بطری از شیر مورد نظرتون رو در لیوانهایی که در نظر دارید به اندازه دلخواه بریزید که این میشه معیارتون و میتونید چند برابرش کنید و به عدد ۱۰۰ برسید، شکر و کاکائو هم ذائقه ایه.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
داخل بعضی دستورات وانیل مایع می نویسه می شه جایگزینش وانیل پودری زد ؟
#پاسخ
بله وانیل پودری بریزید،
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
من هروقت کیک شیفون یا اسفنجی درست میکنم خیلی نرم وعالی میشه فقط مشکلم اینه که میخوام برش بزنم همش خورد میشه یا مثلا میخوام به شکل قلب درش بیارم از هم میپاشه چی بزنم که اینجوری نشه؟
#پاسخ
با چاقوی مناسب کیک بری یا ارّه قنادی برش بزن
اول که از قالب درآوردی و تو محیط یه نیم ساعتی روی توری موند ، بعد سلفون بپیچ بذار یخچال . خمیر نمیشه.
حتی میتونی بعد از برش هم ۷روز تو فریزر نگه داری و تازه میمونه.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
تخمه روچه جوری خوش مزه وخوشگل برشته کنیم برا آجیل؟
تخمه کدو یا آفتابگردان یا بقیه تخمه ها همشون به یک روش برشته میشوند؟
#پاسخ
یه مقدار آبنمک حل شده توش بریزین چرخ بدین بعدم رو حرارت تفت بدین تا خشک بشه 20 دقیقه حدودا تفت میخواد تا قشنگ خشک بوداده بشه حین کار ازش بشکنید چنتا مشخص میشه خوبه یا باید تفت بدین شعله ملایم که نسوزه اگه نمک ته ظرف بست تو ظرف دیگه منتقل کنید وادامه بدید
بله فرق ندارن هردو میشه به همین روش برشته کرد.
مثلا برای یک کیلو شما نصف استکان با دو تاقاشق سرخالی آبنمک درست کن حل بشه به تخمه ها آب برسه قشنگ تو ظرف جدا به همه برسه موقع تفت یه مقداری نمک جدا میشه میبنده ته ظرف مقدارنمک بستگی به خودتون داره
میشه قاطی آب نمک ی قاشق مرباخوری پودر نشاسته بزنید.
البته میتونید از قبل تخمه ها رو بشورید نمک بزنید بزارید تو ابکش تو افتاب خشک یا نیمه خشک بشه بعد برشته کنید اینجوری دیگه ته ظرفتون آب نمکی و قهوه ای نمیشه و تخمه هاتونم تمیزتر برشته میشن..مخصوصا تخمه کدو که رنگ زرد خودش رو حفظ میکنه و کدر و بدرنگنمیشه.
پسته رو همهمینجور از قبل یکم آبلیمو نمک بزنید بذارید خشک بشه بعد برشته کنید خیییلی خوشرنگتر میشه..
@sofrebanovanbeheshti
#طب_اسلامی
#آشپزخانه-غذای_سالم
🥧کیک پسته و هل🥧
🔹مواد لازم:
آرد سبوسدار ۲ پیمانه/تخم مرغ ۴عدد/شکر قهوهای ۱ و ۱/۲ پیمانه/پودر پسته ۸۰گرم/پودر هل ۱ قاشق چایخوری/کره ۱۲۵گرم/شیر ۱ لیوان
🔹طرز تهیه:
ابتدا آرد را سه بار الک کنید.
سپس نیمی از آرد را با پودر پسته ترکیب کنید.
سفیده و زرده تخم مرغها را جدا کرده و سفیدهها را هم بزنید تا پف کند.
زردههای تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید.
سپس کره نرم شده را اضافه کرده و هم بزنید.
در ادامه آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
شیر را اضافه کنید. سپس پودر پسته با آرد مخلوط شده و پودر هل تازه را اضافه کنید و هم بزنید.
سفیدهها را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. قالب کیک را آرد پاشی کنید.
مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
#دوشنبه_کیک_سالم
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺