eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊⃢🌷 وقتی داشت شهید میشد گفت:این دنیای جنگلی بمونه دست اهل شو و این بهشت با صفاهم... مفت چنگ ما اینو گفت و.... چشاشو بست شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات     @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👆👆👆👆 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬆️⬆️⬆️👩‍🍳 لینک گروه https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
لطفا بگید برای ۱۰۰نفر بخوام شیر کاکائو درست کنم چقدر شیر و و شکرو پودر کاکائو بگیرم؟ این دستور شیر کاکائو بازاری بهتون کمک میکنه https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/34527 و برای اندازه ؛ یک کیلو یا یک بطری از شیر مورد نظرتون رو در لیوانهایی که در نظر دارید به اندازه دلخواه بریزید که این میشه معیارتون و میتونید چند برابرش کنید و به عدد ۱۰۰ برسید، شکر و کاکائو هم ذائقه ایه.   @sofrebanovanbeheshti
داخل بعضی دستورات وانیل مایع می نویسه می شه جایگزینش وانیل پودری زد ؟ بله وانیل پودری بریزید،   @sofrebanovanbeheshti
من هروقت کیک شیفون یا اسفنجی درست میکنم خیلی نرم وعالی میشه فقط مشکلم اینه که میخوام برش بزنم همش خورد میشه یا مثلا میخوام به شکل قلب درش بیارم از هم میپاشه چی بزنم که اینجوری نشه؟ با چاقوی مناسب کیک بری یا ارّه قنادی برش بزن اول که از قالب درآوردی و تو محیط یه نیم ساعتی روی توری موند ، بعد سلفون بپیچ بذار یخچال . خمیر نمیشه. حتی میتونی بعد از برش هم ۷روز تو فریزر نگه داری و تازه میمونه.   @sofrebanovanbeheshti
تخمه روچه جوری خوش مزه وخوشگل برشته کنیم برا آجیل؟ تخمه کدو یا آفتابگردان یا بقیه تخمه ها همشون به یک روش برشته میشوند؟ یه مقدار آب‌نمک حل شده توش بریزین چرخ بدین بعدم رو حرارت تفت بدین تا خشک بشه 20 دقیقه حدودا تفت میخواد تا قشنگ خشک بوداده بشه حین کار ازش بشکنید چنتا مشخص میشه خوبه یا باید تفت بدین شعله ملایم که نسوزه اگه نمک ته ظرف بست تو ظرف دیگه منتقل کنید وادامه بدید بله فرق ندارن هردو میشه به همین روش برشته کرد. مثلا برای یک کیلو شما نصف استکان با دو تاقاشق سرخالی آب‌نمک درست کن حل بشه به تخمه ها آب برسه قشنگ تو ظرف جدا به همه برسه موقع تفت یه مقداری نمک جدا میشه میبنده ته ظرف مقدارنمک بستگی به خودتون داره میشه قاطی آب نمک ی قاشق مرباخوری پودر نشاسته بزنید. البته میتونید از قبل تخمه ها رو بشورید نمک بزنید بزارید تو ابکش تو افتاب خشک یا نیمه خشک بشه بعد برشته کنید اینجوری دیگه ته ظرفتون آب نمکی و قهوه ای نمیشه و تخمه هاتونم تمیزتر برشته میشن..مخصوصا تخمه کدو که رنگ زرد خودش رو حفظ میکنه و کدر و بدرنگ‌نمیشه. پسته رو هم‌همینجور از قبل یکم آبلیمو نمک بزنید بذارید خشک بشه بعد برشته کنید خیییلی خوشرنگتر میشه..   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
-غذای_سالم 🥧کیک پسته و هل🥧 🔹مواد لازم: آرد سبوس‌دار ۲ پیمانه/تخم مرغ ۴عدد/شکر قهوه‌ای ۱ و ۱/۲ پیمانه/پودر پسته ۸۰گرم/پودر هل ۱ قاشق چایخوری/کره ۱۲۵گرم/شیر ۱ لیوان 🔹طرز تهیه: ابتدا آرد را سه بار الک کنید. سپس نیمی از آرد را با پودر پسته ترکیب کنید. سفیده و زرده تخم مرغ‌ها را جدا کرده و سفیده‌ها را هم بزنید تا پف کند. زرده‌های تخم مرغ و شکر را با همزن هم بزنید. سپس کره نرم شده را اضافه کرده و هم بزنید. در ادامه آرد را اضافه کنید و هم بزنید. شیر را اضافه کنید. سپس پودر پسته با آرد مخلوط شده و پودر هل تازه را اضافه کنید و هم بزنید. سفیده‌ها را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید. قالب کیک را آرد پاشی کنید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.  🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺