eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیره_انگور انگورها رو با چکمه له میکنیم🙈🙈بعد داخل آبکش میریزیم تا آب انگورها بره داخل قابلمه ای که یکم توش خاک سفید مخصوص شیره ریخته ایم. دوباره تفاله انگورها رو با کمی خاک دوباره له میکنیم و میریزیم تو کیسه تا آب مونده تو انگورها از تفاله ها خارج بشه . قابلمه ای که آب انگور اولی توش بود رو روی حرارت میزاریم تا جایی که دست رو بسوزونه ولی نجوشه و زیرش رو خاموش میکنیم و اصلا هم نمیزنیم تا دو تا سه ساعت . بعد که ته نشین شد آب روش رو دوباره از صافی رد میکنیم و میریزیم تو قابلمه تمیز تا بجوشه و دوسوم آب انگورها بخارشود(🔴به دلیل حلال و شرعی بودن🔴) و شیره بشه . آب انگور دومی رو هم که بالا گفتم دوباره به همین روش اول میریزیم تو قابلمه تا داغ بشه بعد زیرش رو خاموش میکنیم و از صافی رد میکنیم و میگذاریم بجوشه تا باز دوسوم بیشترش بخارشود وبه غلظتی که میخواهید برسه . 🔵اگر کمتر ازدوسوم بخار شود شرعا خوردنش حرام میباشد🔵 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کوکوباسیب_زمینی_پخته 👇 به تعدادِ18تاکوکو سیبزمینیِ متوسط.8عدد تخم مرغ 2عدد نمک فلفل زردچوبه به میزانِ لازم سیب زمینیها که خوب پخته شدن رومیاریم میکوبیم بعددوتاتخم مرغ و ادویه هارو اضافه میکنیم اگرمایل بودین شویدخشک هم بزنید کمی موادروخوب هم میزنیم ودرروغنِ گرم سرخ میکنیم بادست ازموادبرداشته هرفرمی دوست دارید دربیاریدوسرخ کنید. خوشمزه وراحت @sofrebanovanbeheshti
#خورش_فسنجان (برای ۵ ،۶ نفر)👇 ۳۵۰ گرم مغزگردو و بادوم آسیاب شده دوتا سینه مرغ درشت ۸ ق رب انار ملس نمک ابتدا مرغ رو جوشونده و آبشو خالی میکنیم بعد مرغها رو شسته با آب و مغز گردو و بادوم میگذاریم به جوش بیاد . بعد رب انارو با کمی از آب مرغ مخلوط کرده و سپس رب انار رو به مرغ اضافه کرده و حرارت رو کم میکنیم تا سر نره . میگذاریم خوب بپزه و جا بیفته و در اخر کمی نمک میریزیم . ما فسنجون ملس دوست داریم و شکر نمیزنیم😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  تخم مرغ......۳ عدد  روغن مایع.....نصف لیوان  شیر....۱ لیوان  آرد.....دو لیوان و نیم شکر.....یک لیوان و نیم  پودر کاکائو......۳ قاشق غذاخوری  بکینگ پودر....۱ قاشق چای خوری  طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن می زنیم .تا حجمش دو برابر شود.و کرم رنگ شود. سپس شیر را اضافه کرده و بعد روغن را می ریزیم. هر کدوم از مواد را حدود یک دقیقه می زنیم .آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده .و سه بار الک می کنیم. بعد به مواد اضافه می کنیم. با لیسک هم می زنیم. فر را روی ۱۸۰ درجه گرم میکنیم. داخل قالب که کاغذ انداخته ایم 📢اگر قالبتون نچسب بود چرب کردن کافیه حدود 30 تا 40 دقیقه در فر قرار میدیم البته با سیخ چوبی یا خلال دندان چک کنید پخت کیک رو😘 نوش جانتون 😋 شمیم مهر 🌷 @sofrebanovanbeheshti
#آش_بلغور_گندم یک پیمانه و نصفی بلغور گندم که بزارین چند ساعت خیس بخوره عدس و لوبیا قرمز و نخود و لوبیا سفید از هر کدوم پخته شده یک پیمانه سه عدد پیاز متوسط سرخ شده نیم کیلو تره و جعفری واسفناج کشک لیوانی یک بسته آب قلم پخته شده نمک و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه: بلغور خیس خورده رو با حبوبات میریزیم تو یک قابلمه و آب میریزیم تا بپزه بعد یک ساعت سبزی رو با پیاز داغ و آب قلم پخته اضافه میکنیم تا کاملا جابیافته و لعاب بندازه در آخر هم کشک رو اضافه کرده 20 دقیقه جوشید آماده هستش خیلی خوشمزه میشه خیلی 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نان خوشمزه من آرد اندازه ۵ کیلو آب تقریبا ۱ پارچ تخم مرغ ۵ عدد زعفرون وزردچوبه هم به دلخواه روغن هم یک کاسه محلی و کمی روغن جامد خمیر مایه هم ۲ ق غ شکر هم سه تا کاسه ماست خوری آرد ونمک وشکر وتخم مرغ آب ولرم زعفرون وزردچوبه وخمیر مایه روغن همه رو مخلوط کردم گذاشتم ۱ساعت ونیم استراحت کرد و چونه کردم وبعد باز کردم به اندازه ۱ یه مشت بعد برای رومال زعفرون و شیر و زرده تخم مرغ زدم بعد گذاشتم توی تنور گازی جاتون خالی عااااالی شد😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ماکارونی رو درست میکنید با فلفل دلمه ذرت هر چی خواستید بریزید دم بذارید (میتونید از ماکارونی از شب مونده هم استفاده کنید)ماکارونی آماده شده رو درون ظرف یا قالب میریزید بعد پنیر پیتزا روش میریزید بعد درون فر قرار میدید فقط به اندازه ای که پنیر آب بشه بعد گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه بعد برش میدید و نوش جان میکنید😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم : آرد همه منظوره : 250 گرم شکر : 200 گرم هویج : 350 گرم تخم مرغ : 4 عدد روغن مایع : 3/4 پیمانه ( 180 میلی لیتر) رنده پوست پرتقال : 2قاشق غذاخوری آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر : 1 و 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری نمک : 1/2 قاشق چایخوری کشمش : 50 گرم طرز تهیه : هویج را پوست کنده و در میکسر کاملا ریز خرد کنید. یا رنده ریز بزنید آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را خوب الک کرده و با لیسک مخلوط کنید تا هوادهی شود. تخم مرغ را با همزن کمی بزنید تا از لختگی در بیاید. شکر را اضافه کنید و اینقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. رنده پوست و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید. روغن مایع را هم کم کم اضافه کنید و هم بزنید. آرد را طی چند مرحله اضافه کرده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. هویج را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید. کف یک قالب گرد 20 سانتی را کاغذ روغنی گذاشته. مایع کیک را بریزید. روی مایع کشمش بریزید. با خلال دندان کمی کشمش ها رو داخل کیک حرکت بدید. قالب کیک رو 3 بار آروم بکوبید تا حباب بزرگ نداشته باشه. در فر 170 درجه به مدت 90 دقیقه بپزید. از 1 ساعت به بعد روی قالب فویل آلومینویومی بپیچید که کیک خشک نشه. بعد از پخت 15 دقیقه بذارید خنک بشه.بعد روی توری برگردونید تا کاملا خنک بشه. نکات : 1) این کیک با کیک هویج هایی که تاحالا خوردیم یکم متفاوته. توش دارچین و گردو نداره. طعم دهنده اش پوست پرتقال و آب پرتقاله تغییرات : ●به جای آب پرتقال، میتونید شیر یا آب بزنید ●به جای رنده پوست پرتقال،میتونید وانیل و کمی دارچین بزنید ● به جای کشمش، میتونید کمی گردو بزنید. 3) کیک های میوه ای کلا پف کمتر و بافت مرطوب تری نسبت به بقیه کیک ها دارند. بعد از اضافه کردن آرد خیلی هم نزنید. چون پف کیک و جوش شیرین میخوابه. بعد از اضافه کرد هویج هم زیاد هم نزنید. 🆔 @sofrebanovanbeheshti