eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.4هزار عکس
4.9هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست سلام خانمای فرهیخته و کدبانو😍صبح زیبای چهارشنبه تون پر برکت 🌱 دیروز که رفته بودیم ؛ مدام این صحبت حضرت آقــــــــــا تو گوشم بود که...🔰🔰🔰 «از جمله‌ی کارهای بسیار مهم، کتابخوان کردن زنان است. متأسفانه زنان ما با کتابخوانی خیلی انسی ندارند. و..... ✅به همین خاطر گزارش لحظه به لحظه در کانال قرار دادم که بتونم بین بانوان حاضر در کانال؛ ایجاد انگیزه کنم و منم در این مسیر قدمی بردارم 🤩 بزن رو متن آبی تا گزارش رو ببینی که خداروشکر پیامهای زیادی دریافت کردم😌 که از پیامهای دیروزم دریافت کردن و تصمیم گرفتن آخر هفته به نمایشگاه سر بزنن🤩 به امید ایــــــ🇮🇷ــــرانی آباد با بانوان کتابخوان بیشتر💪 خب دیگه بـــــــــــ🏃‍♀ـــــــــرم که دیگه طاقت ندارم آخه کتابهام📚 منتظرم هستن😁😜 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️یه خــــــــــــــــــــبر❤️ کانال دارهای عزیز یه خبر خوش دارم براتون🤗 منتظرباشید 😍 امروز کلا گوشی به دست باشید📲 تو راهــــــــ😉ــــــــــــه به زودی میرسه 🛵
🍁 🍁 تره 👈یک کاسه تخم مرغ👈 سه عدد آرد معمولی 👈 2ق غ سرپر شیر 👈 نصف استکان نمک وزردچوبه 👈 مقداری 🌴طرزتهیه 🌴 🌺تره را با آرد مخلوط کردم به نوبت تخم مرغها وشیر و ادویه ها را افزودم خوب هم زدم داخل روغن گرم شده دو طرفش را سرخ کردم 🌺   @sofrebanovanbeheshti
سالم و به صرفه و راحت😍 💗موادلازم💗 آرد نان فانتزی ۵۰۰ گرم ( ۳ و نیم پ ) نمک ۶ گرم ( یک و نیم ق چ ) شکر ( ۲ ق غ سرصاف ) کره هم دمای محیط ۳۰ گرم ( یک و نیم ق غ ) آب ولرم ۱۵۰ تا ۱۶۰ گرم ( ۳/۴ پ ) شیر ولرم ۱۵۰ گرم ( ۳/۴ پ خمیرمایه ۸ گرم ( ۲ و نیم ق چ ) ⛔️اگه خمیرتون سفت بود حتما بازم آب بهش اضافه کنید ⛔️خمیرتون باید کمی چسبندگی داشته باشه ، دستتون رو چرب کنین تا موقع ورز دادن اذیت نشین ✅️سایز این قالب ۲۷ در ۱۱ در ۱۱ ⛔️اگه قالبتون در نداشت مشکلی نداره ، فقط وقتی فر رو روشن کردین که داغ بشه ، حتما یه کاسه آبجوش هم داخل فر بزارین ✅️از قالب لوف هم میتونین استفاده کنین ✅️حجم خمیر نباید بیشتر از ۱/۳ حجم قالب باشه ✅️خمیر با دست ۲۰ دقیقه و با دستگاه ۱۰ دقیقه ورز میدیم من با همزن کاسه دار ۱۰ دقیقه بعد جمع شدن خمیر ورز دادم. ✅️مدت زمان پخت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه ⛔️خمیرمون ۲ تا استراحت ۴۵ دقیقه ای داره ✴️دمای فر : ۱۷۵ درجه ✴️همزمان المنت بالا و پایین به همراه فن روشن بشه ✴️برای فر گازی اواخر پخت گریل روشن بشه ✅️فر حتما نیم ساعت قبل از پخت روشن بشه ✅️قالب و درب اون با کره هم دمای محیط چرب بشن تا خمیر بهش نچسبه ✅️بعد از پخت نون رو سریع از قالب خارج کنین و تا حداقل ۳ ساعت اون رو برش نزنین.   @sofrebanovanbeheshti
تزیین با لیمو 😍 دستور شربت خیار سکنجبین🔰🔰 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/41999 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 دنیا نمایشگاه مصنوعیه! حقیقی‌ش جای دیگره... ▪️ شادی روح این عالم جلیل القدر صــــــــــ🌷ــــــــــلوات     @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا