「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
سلام خانمای فرهیخته و کدبانو😍صبح زیبای چهارشنبه تون پر برکت 🌱
دیروز که رفته بودیم #نمایشگاه_کتاب ؛ مدام این صحبت حضرت آقــــــــــا تو گوشم بود که...🔰🔰🔰
«از جملهی کارهای بسیار مهم، کتابخوان کردن زنان است. متأسفانه زنان ما با کتابخوانی خیلی انسی ندارند. و.....
✅به همین خاطر گزارش لحظه به لحظه در کانال قرار دادم که بتونم بین بانوان حاضر در کانال؛ ایجاد انگیزه کنم و منم در این مسیر قدمی بردارم 🤩
بزن رو متن آبی تا گزارش رو ببینی
که خداروشکر پیامهای زیادی دریافت کردم😌 که از پیامهای دیروزم #حس_خوب دریافت کردن و تصمیم گرفتن آخر هفته به نمایشگاه سر بزنن🤩
به امید ایــــــ🇮🇷ــــرانی آباد با بانوان کتابخوان بیشتر💪
خب دیگه بـــــــــــ🏃♀ـــــــــرم که دیگه طاقت ندارم آخه کتابهام📚 منتظرم هستن😁😜
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
🍁#کوکو_تره 🍁
تره 👈یک کاسه
تخم مرغ👈 سه عدد
آرد معمولی 👈 2ق غ سرپر
شیر 👈 نصف استکان
نمک وزردچوبه 👈 مقداری
🌴طرزتهیه 🌴
🌺تره را با آرد مخلوط کردم به نوبت تخم مرغها وشیر و ادویه ها را افزودم خوب هم زدم داخل روغن گرم شده دو طرفش را سرخ کردم 🌺
@sofrebanovanbeheshti
#نون_تست_خونگی
سالم و به صرفه و راحت😍
💗موادلازم💗
آرد نان فانتزی ۵۰۰ گرم ( ۳ و نیم پ )
نمک ۶ گرم ( یک و نیم ق چ )
شکر ( ۲ ق غ سرصاف )
کره هم دمای محیط ۳۰ گرم ( یک و نیم ق غ )
آب ولرم ۱۵۰ تا ۱۶۰ گرم ( ۳/۴ پ )
شیر ولرم ۱۵۰ گرم ( ۳/۴ پ
خمیرمایه ۸ گرم ( ۲ و نیم ق چ )
⛔️اگه خمیرتون سفت بود حتما بازم آب بهش اضافه کنید
⛔️خمیرتون باید کمی چسبندگی داشته باشه ، دستتون رو چرب کنین تا موقع ورز دادن اذیت نشین
✅️سایز این قالب ۲۷ در ۱۱ در ۱۱
⛔️اگه قالبتون در نداشت مشکلی نداره ، فقط وقتی فر رو روشن کردین که داغ بشه ، حتما یه کاسه آبجوش هم داخل فر بزارین
✅️از قالب لوف هم میتونین استفاده کنین
✅️حجم خمیر نباید بیشتر از ۱/۳ حجم قالب باشه
✅️خمیر با دست ۲۰ دقیقه و با دستگاه ۱۰ دقیقه ورز میدیم
من با همزن کاسه دار ۱۰ دقیقه بعد جمع شدن خمیر ورز دادم.
✅️مدت زمان پخت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه
⛔️خمیرمون ۲ تا استراحت ۴۵ دقیقه ای داره
✴️دمای فر : ۱۷۵ درجه
✴️همزمان المنت بالا و پایین به همراه فن روشن بشه
✴️برای فر گازی اواخر پخت گریل روشن بشه
✅️فر حتما نیم ساعت قبل از پخت روشن بشه
✅️قالب و درب اون با کره هم دمای محیط چرب بشن تا خمیر بهش نچسبه
✅️بعد از پخت نون رو سریع از قالب خارج کنین و تا حداقل ۳ ساعت اون رو برش نزنین.
@sofrebanovanbeheshti
#ایده
#تزیین_شربت
تزیین با لیمو 😍
دستور شربت خیار سکنجبین🔰🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/41999
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالروز_وفات_آیت_الله_بهجت
🔰 دنیا نمایشگاه مصنوعیه! حقیقیش جای دیگره...
▪️#آیت_الله_بهجت
شادی روح این عالم جلیل القدر
صــــــــــ🌷ــــــــــلوات
@sofrebanovanbeheshti
#ارسالی_کاربران
چند پیام از دوستان شهرستانی مون ☝️برای اینکه نمیتونن بیان نمایشگاه کتاب تهران
✍سلام خواهرای گلم خداقوت
البته که قدم زدن در نمایشگاه و دیدن کتابها و ....لذت خودش رو داره ولی حالا که شرایط ندارید مسئله ای نیست حسرت خوردن نداره که...شرایط خوبی فراهم شده که مجازی با تخفیف نمایشگاه خرید کنید تازه ارسالش هم #رایگانه
بزن رو لینک🔰🔰🔰🔰
book.icfi.ir
فروش اینترنتی کتاب (نمایشگاه کتاب)
وارد سایت شدی بزن رو گزینه ثبت نام و ....
یه خانم باید کتابخون باشه✌️
پس عجله کن
@sofrebanovanbeheshti