eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست سلام خانمای فرهیخته و کدبانو😍صبح زیبای چهارشنبه تون پر برکت 🌱 دیروز که رفته بودیم ؛ مدام این صحبت حضرت آقــــــــــا تو گوشم بود که...🔰🔰🔰 «از جمله‌ی کارهای بسیار مهم، کتابخوان کردن زنان است. متأسفانه زنان ما با کتابخوانی خیلی انسی ندارند. و..... ✅به همین خاطر گزارش لحظه به لحظه در کانال قرار دادم که بتونم بین بانوان حاضر در کانال؛ ایجاد انگیزه کنم و منم در این مسیر قدمی بردارم 🤩 بزن رو متن آبی تا گزارش رو ببینی که خداروشکر پیامهای زیادی دریافت کردم😌 که از پیامهای دیروزم دریافت کردن و تصمیم گرفتن آخر هفته به نمایشگاه سر بزنن🤩 به امید ایــــــ🇮🇷ــــرانی آباد با بانوان کتابخوان بیشتر💪 خب دیگه بـــــــــــ🏃‍♀ـــــــــرم که دیگه طاقت ندارم آخه کتابهام📚 منتظرم هستن😁😜 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️یه خــــــــــــــــــــبر❤️ کانال دارهای عزیز یه خبر خوش دارم براتون🤗 منتظرباشید 😍 امروز کلا گوشی به دست باشید📲 تو راهــــــــ😉ــــــــــــه به زودی میرسه 🛵
🍁 🍁 تره 👈یک کاسه تخم مرغ👈 سه عدد آرد معمولی 👈 2ق غ سرپر شیر 👈 نصف استکان نمک وزردچوبه 👈 مقداری 🌴طرزتهیه 🌴 🌺تره را با آرد مخلوط کردم به نوبت تخم مرغها وشیر و ادویه ها را افزودم خوب هم زدم داخل روغن گرم شده دو طرفش را سرخ کردم 🌺   @sofrebanovanbeheshti
سالم و به صرفه و راحت😍 💗موادلازم💗 آرد نان فانتزی ۵۰۰ گرم ( ۳ و نیم پ ) نمک ۶ گرم ( یک و نیم ق چ ) شکر ( ۲ ق غ سرصاف ) کره هم دمای محیط ۳۰ گرم ( یک و نیم ق غ ) آب ولرم ۱۵۰ تا ۱۶۰ گرم ( ۳/۴ پ ) شیر ولرم ۱۵۰ گرم ( ۳/۴ پ خمیرمایه ۸ گرم ( ۲ و نیم ق چ ) ⛔️اگه خمیرتون سفت بود حتما بازم آب بهش اضافه کنید ⛔️خمیرتون باید کمی چسبندگی داشته باشه ، دستتون رو چرب کنین تا موقع ورز دادن اذیت نشین ✅️سایز این قالب ۲۷ در ۱۱ در ۱۱ ⛔️اگه قالبتون در نداشت مشکلی نداره ، فقط وقتی فر رو روشن کردین که داغ بشه ، حتما یه کاسه آبجوش هم داخل فر بزارین ✅️از قالب لوف هم میتونین استفاده کنین ✅️حجم خمیر نباید بیشتر از ۱/۳ حجم قالب باشه ✅️خمیر با دست ۲۰ دقیقه و با دستگاه ۱۰ دقیقه ورز میدیم من با همزن کاسه دار ۱۰ دقیقه بعد جمع شدن خمیر ورز دادم. ✅️مدت زمان پخت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه ⛔️خمیرمون ۲ تا استراحت ۴۵ دقیقه ای داره ✴️دمای فر : ۱۷۵ درجه ✴️همزمان المنت بالا و پایین به همراه فن روشن بشه ✴️برای فر گازی اواخر پخت گریل روشن بشه ✅️فر حتما نیم ساعت قبل از پخت روشن بشه ✅️قالب و درب اون با کره هم دمای محیط چرب بشن تا خمیر بهش نچسبه ✅️بعد از پخت نون رو سریع از قالب خارج کنین و تا حداقل ۳ ساعت اون رو برش نزنین.   @sofrebanovanbeheshti
تزیین با لیمو 😍 دستور شربت خیار سکنجبین🔰🔰 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/41999 
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 دنیا نمایشگاه مصنوعیه! حقیقی‌ش جای دیگره... ▪️ شادی روح این عالم جلیل القدر صــــــــــ🌷ــــــــــلوات     @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چند پیام از دوستان شهرستانی مون ☝️برای اینکه نمیتونن بیان نمایشگاه کتاب تهران ✍سلام خواهرای گلم خداقوت البته که قدم زدن در نمایشگاه و دیدن کتابها و ....لذت خودش رو داره ولی حالا که شرایط ندارید مسئله ای نیست حسرت خوردن نداره که...شرایط خوبی فراهم شده که مجازی با تخفیف نمایشگاه خرید کنید تازه ارسالش هم بزن رو لینک🔰🔰🔰🔰 book.icfi.ir فروش اینترنتی کتاب (نمایشگاه کتاب) وارد سایت شدی بزن رو گزینه ثبت نام و .... یه خانم باید کتابخون باشه✌️ پس عجله کن   @sofrebanovanbeheshti