11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
ســــــــــــــــــــلام گلبانوهای گل و گلاب و مهربون😍❤️🤩
صبح اول هفته تون بخیر و خوشی باشه الهی☀️
حالتون چطــــــــــــــــــــوووࢪه؟😉👌
حالِ چشماتون چطــــــــــوره ؟😉چون میخواد زیبایی هارو ببینه👀😃
حال لباتون چطــــــــــــــوره ؟که میخواد فقط لبخنــــ🙂ــــــد داشته باشه
وااااااای که چه هفته ی دل انگیـــــز و با نشاطی رو قراره شروع کنیم 😍😌
مخصوصا با دیدن این کلیپ زیبا👆که برای همگی مون یادآور دستهای مهربون مادر کدبانو و زحمتکش مون هست که چقــــــــــــــــــــدر انرژے مثبت داره🤗حتما👆 ببینید
خدا حفظ کنه همه مادران مهربون رو و همینطور خدا بیامرزه مادران آسمانی ❤️
یادمون نره🥰 کارهامون رو به نیت
#قربه_الیالله باشه
#اللهم_ارزقناشهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اسفنجی با فیلینگ موز وگردو وخامه.
180گرم آرد. 6 گرم نشاسته ذرت
150گرم آرد. بکینگ پودر وکمی وانیل. 6 قاشق روغن. 6 تا تخم مرغ.6 قاشق آب جوش
دستور :زرده و سفیده رو جدا میکنیم. سفیده رو با یک سوم شکر میزنیم تا پف کنه. بعد تو یه ظرف جدا زرده رو با وانیل وشکر باقی مونده میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد روغن و آب جوش رو میریزیم. بعد سفیده ی زده شده رو کم کم بهش اضافه میکنیم. ودرآخر آرد ونشاسته ی ذرت و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم رو به مواد کم کم اضافه میکنیم. و با لیسک هم میزنیم به صورت دورانی.
@sofrebanovanbeheshti
#نان_چای_چورگی
این آموزش از لحاظ بافت کاملا فرق داره با نان چای قزوین ، این دستور نرم وکلوچه ای مانندِ
برای ۲۰ عدد نای چای بزرگ به طول ده تا دوازده سانتی متر:
تخم مرغ ۲عدد
شکر ۱ پیمانه پر (۲۲۰گرم)
وانیل ۱/۴ ق چ
شیر ۱/۲ پیمانه (۱۲۰گرم)
روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم)
گلاب ۱/۸ پیمانه (۳۰گرم)
بکینگ پودر ۱ق چ (۴گرم)
خمیر مایه فوری ۱ق چ(۴گرم)
پودر هل ۱ق چ
آرد قنادی ۳ پیمانه ( ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم)
👈تخم مرغها شکر ووانیل را با همزن بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود سپس روغن ،شیر و گلاب را اضافه وکمی مخلوط کنید
در نهایت ۲ پیمانه از آرد،بکینگ پودر خمیرمایه وپودر هل را الک ومخلوط کنید
از پیمانه سوم با احتیاط آرد اضافه کنید تا خمیر خیلی نرم وچسبنده ای به دست بیارین
آرد زیاد به خوردخمیر ندین خمیر چسبنده اس وبه دست میچسبه با استراحت یک تا دو ساعته در محیط سفت تر میشه وچسبندگیش از بین میره
بسته به جنس آرد من حدود ۵۰۰ گرم آرد استفاده کردم
پس از استراحت از خمیر گوله کنید اگر نون های بزرگ خواستین گوله های ۴۰ تا ۵۰ گرمی،
شکل بدین به ضخامت نیم میلی وطول ده تا دوازده سانت درون قالب که کاغذ انداختین بچینید رومال کنید با چنگال خط بندازین کنجد بپاشید ودر فر از بیست دقیقه نیم ساعت قبل ۱۸۰ تا ۲۰۰درجه
طبقه وسط حدود ده تا دوازده دقیقه بپزید
سپس کمی گریل کنید تا رویه اونها هم خوشرنگ بشه.
رومال:
مخلوط یک عدد زرده تخم مرغ زعفران دم کرده غلیظ و کمی روغن
@sofrebanovanbeheshti
#سوهانتوری👇
#موادلازم
✅کنجد نصف لیوان
✅کره 20 گرم
✅شکر 7 قاشق سر خالی
✅آرد دو ق غ
✅خامه دو ق غ
✅زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ
#طرزتهیه
ابتدا کره رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا آب بشه بعد شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر کمی حل بشه زعفران رو میریزیم و در آخر خامه رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا یکدست بشه . ظرف رو از روی حرارت برمیداریم و ارد و کنجد رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
فر رو از قبل با دویست درجه گرم میکنیم دمای فر باید زیاد باشه چون حالت جوشیدن به شیرینی میده که باعث میشه سوهان حالت توری پیدا کنه.
سینی فر رو کاغذ روغنی انداخته و حسابی چرب میکنیم . با قاشق چایخوری با فاصله حداقل پنج سانت از مواد میریزیم و در فر قرار میدیم .در فر خیلی زود شروع به حباب زدن و جوشیدن میکنه.
حدود پنج تا ده دقیقه زمان میبره تا دور سوهان کمی تیره بشه که بلافاصله ازفر خارج کنید و بگذارید تا کاملا سرد بشه بعد از کاغذ روغنی اهسته جدا کنید.
@sofrebanovanbeheshti
🌟 عجله کنید #چالش_ناشناس داریم تو کانال😉👌
🌟فقط کافیه وارد لینک بشید ✅👇
https://harfeto.timefriend.net/16306159094100
بگید چه مطالبی جاش تو کانال خالیه⁉️
و نظرتون درباره کانال مون چیه🤔😃
و هر چه که دوست دارید به ما بگید تا برای بهبود کانال انجام بدیم 🤩
میتونید به شکل ناشناس بهمون پیام بدید 🤩و هرچه میخواهد دل تنگتان بگید به صورت ناشناس 👻...
روی لینکی که در بالا قرار دادم بزنید🤩
پیام هاتون رو میخونیم📲 ولی نمیدونیم چه کسی پیام داده 🤔
و نظراتتون رو با کمال میل بررسی میکنیم✅
@sofrebanovanbeheshti