「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
نشسته ام برابرت بلند گریه می کنم😭
چه آمده است بر سرت ؟! بلند گریه می کنم😭
قدم قدم به روی زانویم به سویت آمدم
برای دیده ی ترت بلند گریه می کنم😭
مقابل تمام دشمنان که خنده می کنند
کنار جسم اطهرت بلند گریه می کنم😭
تو تشنه ام شدی و از تو تشنه تر شدم به تو
به یاد حرف آخرت بلند گریه می کنم😭
چه نامرتب است آیه های مصحف تنت
بر آیه های پیکرت بلند گریه می کنم😭
چقدر بوی مادرم گرفته پیکرت علی
بر این تن معطرت بلند گریه می کنم😭
دوید و گفت زینبش : برادرم بلند شو
وگرنه جان مادرت بلند گریه می کنم😭
شاعر:محمد جواد شیرازی
سلام مادران و بانوان عزادار و مومن✋💔عزاداری هاتون قبول دلهامون حسینیه🤲
امروز روز جوان امام حسینه😭امروز باید بلندگریه کنیم😭ماهم هم نوا با امام حسین(ع) بلند گریه کنیم و از امام حسین بخوایم به حق جوان رعناشون😍
نظری به جوونای #ایران_زمین🇮🇷 داشته باشن 🤲چه اونایی که تو این مسیر هستن و چه اونایی که خدای نکرده کمی منحرف شدن از مسیر هدایت😭💔🤲
بیاییم امروز بچه هامون رو بیمه کنیم
به دامن امام حسین پناه ببریم و بچه هامون رو بغل امام حسین بندازیم و بگیم ما بلد نیستیم
هدایت بچه هامون با خودت😭
باد می خورد به پرچمت🏴
و ما عزای حسین علیه السلام را برای لبیک به ندای«هل من ناصر ینصُرُنی»اباعبدالله است که برپا میکنیم.
🏴بفرمایید #مجلس_مجازی روضه اباعبدالله ؏🖤
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
زمان:
حجم:
8.4M
#به_وقت_هیئت
🎧 زیارت عاشورا
●━━━━━──────
⇆ ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ ↻
◾️با صدای حاج قاسم 😭
#امام_حسین ع
#محرم
@sofrebanovanbeheshti
سید رضا نریمانی_۲۰۲۲_۰۸_۰۵_۲۰_۵۴_۴۱_۰۷۰.mp3
زمان:
حجم:
8.22M
🎙࿐
پاشوعلیاکبرم
قلبمنآرومبگیره...
بابایپیرتپسرم
اگهنباشیمیمیره...😭💔
سید رضا نریمانی
@sofrebanovanbeheshti
#اسکمو
بهاری👇 🌹
زرداآلو یخ زده 👈
گیلاس یخ زده 👈20 عدد
موزبزرگ 👈1عدد بزرگ
آب معمولی یاآبمیوه 👈 یک استکان
❤️طرزتهیه ❤️
🌼همه موادراداخل مخلوط کن ریخته تاکامل مخلوط بشه بعدظرف موردنظر ریخته وسرو میکنیم ؛؛ 🌺
🌹نکته؛ همه میوه ها راحدود سه ساعت فریزکنید 🌹
@sofrebanovanbeheshti
بهار:
#کلوچه_مغزدار
#کلوچه_بامغزکیک
موادخمیر:👇
۱ ق غ خ سرکه
۱٫۲ پیمانه پودرقند
۱عدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم کره همدمای محیط
وانیل ۵گرم
آرد۴/۵تا۵پیمانه
روغن یک استکان کمرباریک
مواد میانی👇
مقداری کیک شکلاتی ساده میتونیدخودتون درست کنیدیا ازکیک های اماده استفاده کنید
گردو۳ق غذاخوری اسیاب شده
انجیرخردشده یاشکلات چیپسی
۳ق
شیرنصف استکان کم کم اضافه بشه تاکیک حالت خمیری پیداکنه وبشه باهاش گلوله درست کنید
طرتهیه موادمیانی 👇
کیک رو بادست خردکردم بهش گردوی اسیاب شده وشکلات چیپسی رواضافه کردم شیروکم کم ریختم تاخمیری بشه بعداندازه یه توپ کوچک ازش برداشتم گرد کردم گذاشتم کنار
پودر قندو کره رو باهم مخلوط کردم خوب هم زدم تا سفید و یک دست بشه بعد تخم مرغ رو اضافه کردم بازم هم زدم نیازی به همزن برقی نیست بعد بقیه موادرو اضافه کنیدارد سه بارالک شده رواضافه کردم ارد روکم کم اضافه کنیدتاخمیریکدست ولطیفی بدست بیادبعد از موادمقداری برداشتم وصاف کردم
ازموادمیانی بینش گذاشتم وگردش کردم بعدیه کوچولو روش فشاراوردم تا پهن بشه
توسینی فرکاغذ روغنی گذاشتم چیدم باچاقوروش چندتاخط انداختم توفر ۱۷۰درجه به مدت ۱۵ دقیقه گذاشتم بپزه
نکته فرهاباهم فرق دارن زیرش طلایی شد بسه
من چندلحظه گریل رو زدم
بعداز خنک شدن براحتی از کاغذ روغنی جدا کردم
جاتون سبز 😋👌🏻
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یزدی
آرد قنادی 300 گرم(2 پیمانه +۵قاشق غذاخوری)
تخم مرغ 3 عدد
شکر 200 گرم(1پیمانه)
ماست غلیظ 150 گرم(1/2 پیمانه+۱ قاشق غذاخوری)
روغن مایع 175 گرم(بیشتر از 3/4 پیمانه)
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
اگه بخواید کیک یزدی قله ای و ترکدار بشه میتونید 1/4 قاشق چایخوری نمک میوه هم اضافه کنید.
نمک میوه فقط در کیک یزدی استفاده میشه و میتونید از لوازم قنادی تهیه کنید
پودر هل 1قاشق چایخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
عسل یا شربت بار 2 قاشق غذاخوری
باعث خوشرنگ شدن و لطافت کیک میشه
گلاب 1 قاشق غذاخوری
کنجد بوداده یا خام به دلخواه
فر را با دمای 210 درجه روشن کنید. داخل قالب کاپ کیک یا قالب فلزی کیک یزدی،کپسول کاغذی بذارید.آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید. تخم مرغ+وانیل+هل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم و روشن شود.
عسل+ماست+روغن+گلاب را هم اضافه و 1 تا 2 دقیقه با دور تند همزن در حد یکدست شدن هم بزنید.مخلوط آرد را اضافه و 20 ثانیه با دور کند همزن آرام هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
مواد را در قیف بریزید و 2/3 قالبها را با مایه کیک پر کنید.روی مایه کیک را با کارد چرب +بزنید و کنجد بپاشید.قالب را در طبقه بالای فر ابتدا به مدت 15 دقیقه در دمای 210 درجه قرار دهید تا کیک کاملا پف کند.
سپس حرارت را روی 180 قرار دهید و 15 دقیقه دیگر بپزید تا در این مدت کیک کاملا مغزپخت و طلایی شود. حرارت فر فقط از پایین، با این دستور حدود22 تا 24 عدد کیک یزدی خواهید داشت.
@sofrebanovanbeheshti