eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 دعاگوی ظهورتان هستیم... ▫️ آقاجان! شنیده‌ام هرجا خیمهٔ عزای جدّ غریبتان برپاست، شما هم حضور دارید. اصلاً شیعه با همین اعتقاد است که دست از مجلس روضه برنمی‌دارد. ▪️ یقین دارم در این روزها که قلب نازنینتان از این مصیبت عظیم سخت در فشار است، ملائک‌ فوج‌فوج شرف‌یاب می‌شوند به حضورتان برای عرض تسلیت… پس چرا ما نیاییم؟ چرا نیاییم و شریک غم‌هایتان نباشیم؟ ▫️ خوشا به حال فرشتگان که چشمشان به جمال زیبایتان روشن می‌شود. کاش ما هم لیاقت دیدارتان را داشتیم. ای کاش دورهٔ ظهور شما را درک می‌کردیم. کنارتان اشک می‌ریختیم و موی می‌کندیم… شاید کمی دل بی‌قرارمان آرام می‌گرفت. اما حالا فقط دعاگوی ظهورتان هستیم و دلتنگ حضورتان... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸 نماز اول ماه (داخل عکس)به همراه اول ماه و را فراموش نکنیم 🔸️ دعای هر روز ماه صفر ( هر روز ۱۰ مرتبه قرائت شود)   @sofrbanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱۷ مرداد ۱۴۰۲ خانم وحدانی کدبانو 😍 رماح سلام به دوستان گل و کدبانو و نوجوونای عزیز بریم که یه قطاب خوشمزه و خوش عطر با هم درست کنیم   @sofrebanovanbeheshti
👇 مواد لازم برای خمیر: ماست نصف پیمانه آرد 3 الی 4 پیمانه(کم کم اضافه میکنیم) روغن قنادی(یا صاف) نصف پیمانه یا کره تخم مرغ 1 عدد پودر هل 1 ق چایخوری بکینگ پودر 1 ق چ شکر نصف پیمانه مواد میانی: پودر بادام نصف پیمانه پودر گردو نصف پیمانه پودر پسته نصف پیمانه یا اگر خواستید میتونید از یکی از موارد بالا ۱پیمانه استفاده کنید من از یک پیمانه سر پر گردو استفاده کردم پودر قند نصف پیمانه پودر هل نصف ق سوپخوری گلاب دو الی سه ق سوپخوری   @sofrebanovanbeheshti
همه مواد به دمای محیط رسیده باشه آرد ۳ بار الک بشه بکینگ رو روی ماست میریزیم.   @sofrebanovanbeheshti
مواد میانی با هم مخلوط میکنیم موادی که داخل لیوان هست شکر و پودر هل هست که برای تزیین روی قطابهاست.   @sofrebanovanbeheshti
مرحله۱ اگر میخواید از روغن صاف استفاده کنید باید روغن به دمای محیط برسه بعد استفاده کنید توصیه میکنم اگر روغن صافی هست که از قنادی گرفتید حتما رندش کنید ولی اگر از کره استفاده میکنید کره رو به دمای محیط برسونید و بعد بن ماری کنید.   @sofrebanovanbeheshti
مرحله ۲ شکر رو به روغن یا کره اضاف میکنیم (بهتره از شکر دانه ریز استفاده کنید)   @sofrebanovanbeheshti
مرحله۳ در این مرحله خوب مواد با دور تند همزن میزنیم اگر از روغن استفاده کنید مواد سفید رنگ میشه.   @sofrebanovanbeheshti
مرحله۴ ماست و تخم مرغ رو به مواد اضاف میکنیم و ابتدا با دور کند بعد با دور تند خوب هم میزنیم.   @sofrebanovanbeheshti
مرحله ۵ ماست و بکینگ که قبلا با هم مخلوط کرده بودیم هم اضافه میکنیم.   @sofrebanovanbeheshti
بعد از هم زدن به این صورت در میاد.   @sofrebanovanbeheshti
مرحله ۶ حالا ارد و پود هل رو که مخلوط کردیم کم کم به مواد اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم من چون چند بار درست کردم اندازه ارد دستم بود یباره اضافه کردم.   @sofrebanovanbeheshti
مرحله۷ باید به اندازه ای ارد اضاف کنیم که خمیر لطیف بشه و به دست نچسبه حواستون باشه ارد اگر زیاد استفاده کنید لطافت قطاب از بین میره نکته: اول آرد رو کم کم اضاف میکنیم و با لیسک هم میزنیم بعد با دست خوب مخلوط میکنیم و ورز میدیم. خمیر نباید خیلی ورز داده بشه که به روغن بیفته بعد به مدت ۴۰ دقیقه تا ۱ ساعت میزاریم جای گرم تا استراحت کنه.   @sofrebanovanbeheshti